Bildirim
Komple Boya Fiyatı
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pendik Sanayii'de Selahattin Abi var ona götür Eray'ın arkadaşıyım de hangi Eray derse Parisli Eray dersin -
ben 2 sene önce komple 2.300 e boyattım, döşemeciye de 200-300 verdik, boya opak kırmızı idi,metalik değil ( yer: aydın) -
Ustadan ustaya, arabadan arabaya çok değişken fiyatlar çıkar.
Ben İzmir'de renk değişimiyle 2100 tl'ye yaptırmıştım. Fiyat alırken 1.200 diyen de olmuştu, 4.000 isteyen de.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2500 civarında ister iyi bir kaportacı ve kaportacıyı da kesinlikle iyi olduğundan emin olmadan gitme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araç uno
ederi 8 bın civarı 2 bın cok bea -
Folyo vs çektirin (300-400 anca tutar tahmini)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: smbdy
Folyo vs çektirin (300-400 anca tutar tahmini)
Yanlış tahmin...
Kaliteli folyo kullanan ve kaliteli iş yapan kaplamacılar sadece tavan kaplamayı 200-300 TL gibi fiyatlara yapıyorlar. -
şirinevlerde sokkak arasında boyacı bir usta vardı. 1000 tl tipo için fiyt vermişti.isterseniz bir arayın... -
Hocam boşverin komple boyayıi eski arabalarda kaporta bakımı yapmadan satmak daha karlı oluyor. -
parça olarak ne kadara boyarlar tahminen .yan çamuruk mesela -
Parca basi 150 derler kaportalik is yok ise,tavan,kaput vs 200 derler buyuk parça olduğu için. -
1000 tlye yaptırdılar cok sagolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X