Şimdi Ara

Komple boya gerekir mi yoksa rötuşlasakta olur mu?(Rötuşladık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün cuma namazına ataşehirdeki mimar sinan camisine gideyim dedim 3 katlı otoparkın 3 katı da dolmuş neyse çektik bir yere keşke dışarıda bi yere park etseymişim eve gelince farkettim vatandaşın biri nasıl becerdiyse sürtmüş durum bu şekilde rötuş boyası kurtarır mı durumu yoksa boyatmak mı lazım

https://store.donanimhaber.com/0f/97/66/0f9766a5662f7be89dd487bd64d6649a.jpg

https://store.donanimhaber.com/7c/2f/5b/7c2f5b4bd34ca20fec17592e137e6fac.jpg

Komple boya gerekir mi yoksa rötuşlasakta olur mu?(Rötuşladık) Komple boya gerekir mi yoksa rötuşlasakta olur mu?(Rötuşladık)

Edit:Rötuşlu haller

https://img.donanimhaber.com/upfiles/401923/81c563ab-380b-4eb4-bea9-4e3d5ca1f1f8.jpg

https://img.donanimhaber.com/upfiles/401923/85a753d6-ae77-4d7c-8752-cd1bad5faa85.jpg

https://img.donanimhaber.com/upfiles/401923/5ebb1e39-b5a2-4fbb-b42e-270c193b2805.jpg

https://img.donanimhaber.com/upfiles/401923/96be8073-5b32-4bdd-a848-e0bf8b61c089.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Mayıs 2014; 15:34:04 >

• Kaportada eğilme var mı ?

Bu izlerin çoğu ince işçilikli rötuş + pastayla hallolur gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Kaportada eğilme var mı ?

çamurluk ağzındaki lokal boya ister kapıdakine yakından bakmak lazım bu fotoları satarken gösterirsen boyalı diye sıkıntı çekmezsin boya değil nazarlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Kaportada eğilme var mı ?

çamurluktaki hasarın derinliğine göre hafif iz kalır en fazla. boyaya gerek yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

çamurluk ağzındaki lokal boya ister kapıdakine yakından bakmak lazım bu fotoları satarken gösterirsen boyalı diye sıkıntı çekmezsin boya değil nazarlık.

Alıntıları Göster
    @zeytinkoy

Kaportada herhangi bi eğilme yok hocam sadece fotoda göründüğü kadarı, hocam kapıda üst kısımdaki sarı lekeleri tinerle silsem geçer mi acaba yoksa hiç dokunmayayım mı?

@WarSaw

Hocam zaten araba aslında bi temizlik boyası istiyor ama çokta dert etmedim açıkçası bu şekilde de bırakabilirim dediğiniz gibi nazarlık olarak dursun uzun vade de satmayı düşünmüyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

@zeytinkoy

Kaportada herhangi bi eğilme yok hocam sadece fotoda göründüğü kadarı, hocam kapıda üst kısımdaki sarı lekeleri tinerle silsem geçer mi acaba yoksa hiç dokunmayayım mı?

@WarSaw

Hocam zaten araba aslında bi temizlik boyası istiyor ama çokta dert etmedim açıkçası bu şekilde de bırakabilirim dediğiniz gibi nazarlık olarak dursun uzun vade de satmayı düşünmüyorum zaten
    mantıklı. gene aynı yerden birşey olursa ikince kez boyatmanıza gerek kalmaz birde nedense üzerine titizlenen arabanın başına iş geliyor hep çizik arabaya kimse bulaşmıyor.

• quote:

@zeytinkoy

@WarSaw

Pasta götürür gibi duruyor.
  • quote:

@zeytinkoy

@WarSaw

@Umut T.

Çok derin değil üstteki boyayı almış sadece dediğiniz gibi hafif bir izle kurtarılır sanırım
  • quote:

@Umut T.

Çok derin değil üstteki boyayı almış sadece dediğiniz gibi hafif bir izle kurtarılır sanırım
    @WarSaw

Bende çok titizleniyordum da artık titizlenmiycem 2 seneden beri hiç bişey olmamıştı geçen günde yokuşta arabayı kaldıramayan passat ön tampona oturup plakayı düşürmüştü bu aralar nedense beni buluyor bu tür işler
  • quote:

@WarSaw

Bende çok titizleniyordum da artık titizlenmiycem 2 seneden beri hiç bişey olmamıştı geçen günde yokuşta arabayı kaldıramayan passat ön tampona oturup plakayı düşürmüştü bu aralar nedense beni buluyor bu tür işler
    @Sacramental

Bende öyle umuyorum ama bir süre bu şekilde dolanırım heralde hemen yaptırmayacağım
  • quote:

@Sacramental

Bende öyle umuyorum ama bir süre bu şekilde dolanırım heralde hemen yaptırmayacağım
    rötuş yeterli bence biraz belli olur ama nazarlık olsun o da
  • cyberkesh kullanıcısına yanıt
    Hocam bence hiç rötüş yaptırmayın güzel bi pasda cila attırın pek belli olmaz rötüş sırıtır. Ufacık şey içinde boya olmaz zaten pasta cila en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diesl

Hocam bence hiç rötüş yaptırmayın güzel bi pasda cila attırın pek belli olmaz rötüş sırıtır. Ufacık şey içinde boya olmaz zaten pasta cila en mantıklısı
    Evdeki cif ile deneyin az bişey sürüp o izleri yok eder üstüne cila atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diesl

@ahmetnavruz
    @Diesl

Yarın sabahtan ikilere uğrayacaktım murat ustanın yanına yapılacak ufak tefek işleri var daha, sunroof'u açılmıyor sağ arka kapı kilidi arada takılıyor, arka kapıların cam motorlarınada bi bakılması lazım bazen tam kapanmıyor ıvır zıvır bolca işi var sürtülen yerlere de muhtemelen pasta cila geçerler duruma göre de rötuş olur mu olmaz mı bakılır artık

• quote:

@ahmetnavruz
    @Diesl

Yarın sabahtan ikilere uğrayacaktım murat ustanın yanına yapılacak ufak tefek işleri var daha, sunroof'u açılmıyor sağ arka kapı kilidi arada takılıyor, arka kapıların cam motorlarınada bi bakılması lazım bazen tam kapanmıyor ıvır zıvır bolca işi var sürtülen yerlere de muhtemelen pasta cila geçerler duruma göre de rötuş olur mu olmaz mı bakılır artık
    @ozgur_gs_91

Cif aklıma gelmemişti, ama tiner aradım bulamayınca aseton ile şansımı denedim, kapıdaki sarı lekeli kısımları aldı

• quote:

@ozgur_gs_91

Cif aklıma gelmemişti, ama tiner aradım bulamayınca aseton ile şansımı denedim, kapıdaki sarı lekeli kısımları aldı
    Bir adette genel fotoğrafını ekleyeyim bari nasılsa nazarlığımız olduforum nazarından etkileneceğini düşünmüyorum artık

https://store.donanimhaber.com/e9/a9/b3/e9a9b37d6a90d93958433829bf4479dd.jpg

• quote:

Bir adette genel fotoğrafını ekleyeyim bari nasılsa nazarlığımız olduforum nazarından etkileneceğini düşünmüyorum artık

https://store.donanimhaber.com/e9/a9/b3/e9a9b37d6a90d93958433829bf4479dd.jpg

Alıntıları Göster
    geçen bizim arabayada biri sürtmüştü tampona cifledim görüntüsü düzeldi sadece siyah lekeler kaldı.

• geçen bizim arabayada biri sürtmüştü tampona benzinle cifledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

geçen bizim arabayada biri sürtmüştü tampona benzinle cifledim
    @ozgur_gs_91

@Hurts

Benzinle cifi bilmemde farları diş macunu ile fırçalamıştım işe yaramıştı geçici çözüm olarak sonra farları temizlettim tabi komple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 16 Mayıs 2014; 20:18:07 >
  • quote:

@ozgur_gs_91

@Hurts

Benzinle cifi bilmemde farları diş macunu ile fırçalamıştım işe yaramıştı geçici çözüm olarak sonra farları temizlettim tabi komple

dayı oğlu gübreyle temizlemişti 5 sene önxe halaa ilk günkü gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.