Şimdi Ara

komple boyalı araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aylardır araç arıyorum hala kafama yatan beğendiğim bir araç bulamadım ya da kısmet olmadı almak. eskişehir de bir araç buldum ama komple boyalıymış. sizce sakıncaları nelerdir. aracın değişeni yokmuş.linki
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ihtiyactan-acilll-satilik-polo-113107242/detay

• mantıklı olarak düşünürsek boyalı araç daha iyidir. ama sıkıntısı yokken temizlik amaçlı boyanmış araç. bence aracı almayı düşünüyorsan ekspertize sokmadan araç alma !

edit. aracın modeli 2001 yani temizlik amacı ile boyanacağını pek sanmam ! arayıp sormanda almadan öncede ekspertize sokmada yarar var bnce .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.taskan -- 29 Ocak 2013; 17:46:14 >
  • aracın sahibini aradık.güneş yanığından dolayı boyattığını söyledi.zaten içime sinmeden araç almıyacağım. alacağım aracı servisine götürüp baktıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyon_emirdağ

aracın sahibini aradık.güneş yanığından dolayı boyattığını söyledi.zaten içime sinmeden araç almıyacağım. alacağım aracı servisine götürüp baktıracağım.

yeni boyalı bir araç eski boyalı araca göre daha iyi . güneş yanığı ise sorun yok. almadan önce servise baktırmanda yarar var tabi.
  • koyurenk eski vw boya yanması sorunu vardı da satma niyetinde olan biri bence boyatmazdı yinede arabayı göstermeden almayın
  • şahsen ben komple boyalı aracı çok yakınımdan olmadığı sürece almam. neden boyandığını iyice araştırmak lazım.piyasada gerçekten hertürlü insan var.(genel piyasadan bahsediyorum)ve piyasa inanılmaz şişirilmiş durumda.aceleniz yoksa bence sabırlı olun 15-16 yazanlar satamazlar ve fiyatları düşer.
  • Servise bi baktır kardeşim en azından bir ekspertiz iste ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10-15yaşında araç için normaldir. Araca güzelce baktırıp alabilirsiniz. Tabi yapılan boyanın kaliteside önemli. Bende çizik vuruk ve boyası soluk sevmediğim için ve rakamda alırken uygun olduğundan boyalı araç aldım. Daha 1lira hasar kaydı yok Maşallahı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komple boyalı bir aracı acemilik zamanında bilmeden almış,satana kadarda binbir zorluk çekmiş biri olarak tavsiyem çokkk cazip olmadıkca yaklaşmayın derim.illa alacağım dersenizde detaylı olarak kontrol ettirin.gerçekten güneş yanığında dolayı boya varsa sorun yok. verdiğiniz linkteki aracı sırf resimleri yamuk yumuk koyduğu için bile tercih etmezdim
  • Araçın plakası gizlendiğine göre hasar kayıtı olan bir araç, bu tip komple boyanan araç bir takla atmıştır. değişen yok deniyor ama keşke o çok hasarlı parçalara macun basıp düzleyeceklerine yeni veya çıkma daha temiz bir parça ile değiştirseler hiç yoktan araba görünüş olarak temiz çıkar iyi bir ekspertiz yaptırmanda fayda var bu tip araçı alırken kazanmadıktan sonra çok cazip bir yanı yoktur.
  • Arkadaşlar bu işin trameri var

Computest 'i var

Yetkili serviste Ekspertizi var...

Kaza olmadan (oda ufak ışıklarda çarpmaymış fln önemli değil) çok büyük kaza olmadan bi araç boyandıysa bence daha iyidir.

Ben araçtaki boyaya evimdeki badana ile aynı gözle bakıyorum..
  • 2001 model arabada boya olması gayet normal yeterki kaza olmasın. Hatta güneş yanığından dolayı olması daha da normal. Hele hele Fiat grubuysa şaşırmamak lazım(hepsinde oluyor nemli bölgelerde özellikle Fiat'ta daha çok oluyor). Ben güneş yanığı ile binmeye utanıyorum şu an dalga dalga renginden dolayı. Beyaz olmadıkça hepsi harita gibi oluyor bir süre sonra. Komple boyatacağım ama en ince ayrıntısına kadar detaylı resimlerini de çekmeyi ihmal etmeyeceğim her ne kadar 12 senedir araç bizde olsa da. Hatta kaskoyu kafalayabilirsem(12 senedir 6-7 bin lira kaskoya para ödendi ama mini onarıma bile sokulmadı) bir zahmet ne yapıyorsanız yapın isterseniz çizin ama alın şunu boyayın diyeceğim.

Kısacası, korkmayın. Araç kendini neden boyandığını belli eder. Bir iki yerde expertiz veya sağlam bir iki usta her şeyini belli eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.