Şimdi Ara

Komşu olacak o .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcağı sıcağına anlatıyorum arkadaşlar olay tam olarak 2-3 dakika önce oldu ve sinirden biyere patlama gerek.

Evde benim odamda duran ve 1 sene öncesine kadar işini yapan dikey bi buzlu var. Bu sene bozulacağı tuttu. Ama alalı da 15 sene olmuş hey gidi günler...

Neyse servisini çağırdık zor bela, geldiler baktılar ve yedek parçasının artık üretilmediğini ancak 800 tl karşılığında geçici bir çözüm üretileceğini söylediler.

Zaten 0 ları 1000 civarı diyip teşekkür ettik gönderdik servisi.

Bugün 15 dk önce eskici geçti dedim ki veren şunu adama da en azından odada yer açılır zaten dün akşam sipariş etmişim ben yeni buzluğu elimde tutup ne yapıcam?

Bizim embesil komşulara aşağıya iniyor 2 kadın olacak embesil evladı gülüyor, ilahi 15 sene iyi dayanmış, efendim hala o şeyi nasıl kullanabilmişiz falan filan...

Sırtkadım buzluğu koyacak adamın el arabasına adam dedi ki abi sen ver onu alttan ven tutarım diğer taraftan sen tutarsın. Tamam dedim zahmet oldu diye verdim diyer tarafı adama. Neyse zaten giriş kattayız 3 merdiven sonra ayağın sokakta. Koyduk güzelce tam döndüm gidiyorum adam dedi abi ne istiyosun buna dedi, dicektim ki asıl sen ne istiyorsun buna. Zaten zor durumdasın, olmasan bu işi yapar mıydın? Cepsiz şortumla gitmesem cebime biraz para koyup verecektim sadakasına.

Bizim beyinsiz 2 komşu demesin mi al oğlum pazar parası çıkar 15-20 lira al oğlum.

Nasıl sövüyorum şunu yazarken var ya. Nasıl sövüyorum ama. Siz de benim için sövün inş açlıkla geberip giderler bunlar. Bunların varya Allah her türlü belasını versin.

Neyse, ben bi sinirlendim orda dedim ki ne parası ya? Para Mara istemem ben! Para neymiş ya diyip terlikleri içeri fırlattım ayağımla. Bunlarda hala gülüyor.

Yav bir insan nasıl bu kadar samimiyetsiz nasıl bu kadar haksız özgü en sahibi olabilir ya? Adam bana orda abi dedi yav. Kaç yaşında kim bilir evli barklı adam bana öyle bi şey söyledi diye üzüldüm yav!

Neyse bugünde başkasının yerine utandık ya!
    Bu ve bunu gibilerini alıp tanklara kompozit zırh olarak takmak lazım arkadaşlar. İyi görev görürler

2 konu açtım 2 side görünmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 12 Eylül 2018; 11:18:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 20 lira alsaydın ya oğlum pazar parası çıkardı. Aaaa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşu,akraba hepsi aynı .ok.Kendilerin işi gücü olmadığı için çevredekilere laf atarlar.Konuyu okuyunca pek bir şey ifade etmiyor.Fakat olayı ben yaşasam bende aynı tepkileri verirdim.Komşuların orda amacı seni küçük düşürmek.Boşver o salakları.
  • Kardeş bu ne?ben ne okudum az önce?

• Bu neydi şimdi

• boşver o aç köpekleri ya :) sen keyfıne bak gönlün rahatsa kimseyi umursamaya değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşu olacak o    .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar reaksiyona tepki vermeye ne gerek var kardeşim. Sakinlik her zaman iyidir, bu sinirini tepkini tuhaf birine verirsin ya sen ya karşındaki zarar görür ve dönüşü olmaz.

Kadınlar kötü bir şey dememiş, en azından bu kadar sinirlenecek reaksiyon verecek bir şey dememiş. Eskiciye kolay gelsin diyerek yollarsın, kadınlara da kulağını tıkar evine gidersin. Her etraftan laf edeni yada her şeyi böyle takarsan erken yaşlanırsın.
  • Açıp kendi totolarına gülsün o komşular. Adam yerine koyup can sıkmaya değmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buraya konu açıp rahatlamakla olmaz. Tepkini o esnada sert bir dille koyacaktın ki bir daha sana yerli yersiz konuşamasınlar.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 1 değil 2 değil. Bunlar hep şımarık zaten. Bunlar eve ketçap Mayonez leri Carrefour gurmeden alırlar kalan parayla zarzor makarna alırlar ama nasıl göstere göstere bastıra bastıra bahsederler pahalı aldıkları şeyleri.

• fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Orası öyle hocam çok rahatlamış sayılmam ama annem babamda kalıyor sonuçta, onlarında arkadaşı aralarını bozmak istemem şimdi. Ama ben selamı sabahı kesmiş durumdayım artık.

• SıradanCanlı kullanıcısına yanıt
    Öyle valla hocam, akrabalar falan benim en şansız olduğum konu zaten oraya hiç girmeyim.

• Sabahtan aksama kadar evde oturup kapının önünde çekirdek yiyen bir güruhtan ne bekliyorsunuz ki
  • Özet geçiyorum:

Eskiciye eşya vermiş, üzerine de para vermeye kalkmış. Üst komşularıda bu kamilliği görüp dalga geçmişler. Konuyu açan da buna içerlenmiş ve bir yere patlaması gerekiyormuş. O da patlamak için burayı seçmiş.

Kardeş eskiciye bir eşya veriyorsan ya para alırsın yada ücretsiz verirsin. Adam zaten parasını oradan kazanıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.