Şimdi Ara

komşunun kablolu modemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim sorunum şu: komşumda bir adet kablosuz modem var, ortak kullanacağız fakat alt kata interneti nasıl getireceğim bilmiyorum. bende 1 adet kablosuz modem ve 12metre telefon kablosu var, mümkünse bu kata bizim kablosuz gelecek şekilde 12 metrelik kabloyu kullanarak bişeyler yapmak istiyorum, onlara kablosuz modemi veremiyorum çünkü masaüstü bilgisayarları var, kablosuz modemi hem kablolu hem kablosuz özelliğiyle kullanabilir miyiz?

olası çözümleri bekliyorum, vize haftamdayım internet çok gerekli, telefonun internetinden giriyorum bitmek üzere.

• Her iki modemde de wds varsa borbirine kablosuz baglarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Sorunu tam olarak anlayamadım yalnız zayıf bir sinyaliniz var ise Acces Point ile işinizi görebilirsiniz.
    Ama kablo çekip modemimide kullanmak istiyorum derseniz "Router" görevi varsa kullanabilirsiniz .

İyi günler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_cz

merhaba arkadaşlar,

benim sorunum şu: komşumda bir adet kablosuz modem var, ortak kullanacağız fakat alt kata interneti nasıl getireceğim bilmiyorum. bende 1 adet kablosuz modem ve 12metre telefon kablosu var, mümkünse bu kata bizim kablosuz gelecek şekilde 12 metrelik kabloyu kullanarak bişeyler yapmak istiyorum, onlara kablosuz modemi veremiyorum çünkü masaüstü bilgisayarları var, kablosuz modemi hem kablolu hem kablosuz özelliğiyle kullanabilir miyiz?

olası çözümleri bekliyorum, vize haftamdayım internet çok gerekli, telefonun internetinden giriyorum bitmek üzere.

kablosuz modemi hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,

hepsine baktım ama benim yapabileceğim en mantıklısı kablosuz modemi komşuma vermek gibi duruyor, diğerleri biraz bilgi gerektiren işler ve komşu zaten işkillenmeye gelmiyor güvensiz :)

yardımlarınız için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.