Şimdi Ara

komşunun modeminden internet almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende Tp link MR 3420 3G Modem var.http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-MR3420#spec
    Buna vodafone vodemi takıp evde kablosuz bağlantı sağlıyorum, fakat limitli olduğu için yetmiyor. Komşunun limitsiz kablosuz modemi benim evden çekmiyor komşumun modeminden kablo çekip, benim modemin mavi wan portuna taksam, evde yine aynı kablosuz interneti sağlamış olurmuyum? Yada buna benzer başka bir yol varmıdır.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: o_efe_06

Merhaba,
    Bende Tp link MR 3420 3G Modem var.http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-MR3420#spec
    Buna vodafone vodemi takıp evde kablosuz bağlantı sağlıyorum, fakat limitli olduğu için yetmiyor. Komşunun limitsiz kablosuz modemi benim evden çekmiyor komşumun modeminden kablo çekip, benim modemin mavi wan portuna taksam, evde yine aynı kablosuz interneti sağlamış olurmuyum? Yada buna benzer başka bir yol varmıdır.
    Teşekkürler.

Elinizdeki cihaz is gorur baska birsey almaniza gerek yok
    Takildiginiz birsey olursa yardimci olmaya calisirim

• Komşuya bir jest yapıp sinyal artırıcı alarak hem ilişkiyi hem bağlantıyı güçlendirmek mümkün.
  • Teşekkür ederim. Dediğim gibi mavi wan portu yazan yere takacağım kabloyu değilmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: o_efe_06

Teşekkür ederim. Dediğim gibi mavi wan portu yazan yere takacağım kabloyu değilmi.

gelen kabloyu wan portuna girin
    bir kabloda sarı porta girip pc ye bağlayın
    arayüze gelip network wan kısmına gelip dynamic ip seçip detect yapın
    cihaz modemden otomatik ip alacaktır
    en son wifi isim ve şifreyi belirleyip yayın yapın
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.