Şimdi Ara

Komunizm'in insanları aç ve fakir bıraktığı gerçeği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    bide şey diyenler var mesela: "Batı insanı kendi medeniyetini diğer medeniyetlerden üstün zannediyor" üstün zannetmiyor. zaten üstün.

yahu sen kendi ülkende şampiyon olmuş Grand Master seviyesinde milli satranç ustanı sırf ABD'li oyuncuya kaybetti diye vatan hainliğinden mahkemede yargılayıp esir kampına yolluyosun. bunu yapan ülke Arnavutluk gibi, Laos gibi, silik bi ülke değil. bunu yapan ülke günümüz komünistlerinin gurur tablosu diye sundukları bayrak taşıyıcı ülkeleri olan Sovyetler Birliği. ortalıkta solcuyum diye gezip Sovyet güzellemesi yapanların biri bile bu satranç ustasının adını duymamıştır.

bu tek örnek değil. adamlar kendi milli satranç ustalarından dünya şampiyonu olanların tamamını hem de dünya şampiyonu olduktan sonra, eften püften suçlardan Sibirya gibi yerlerdeki kamplara hapsetmişler. böyle bi korku imparatorluğu. ve 2025'te bunu savunanlara soruyorum: Alekin neden kaçtı birader? birsürü satranç ustası neden kaçtı? Korçnoy neden kaçtı?

beğenmediğin Batı: "gelmeyin" diye duvar örürken, senin savunduğun komünist ülkeler kendi insanı dışarı kaçamasın diye duvar ördü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Kaçarlar tabii Çernobil patladığında bile bunun tehlikeli bir şey oldugunu kendi askerlerinden saklamışlar, askerlere nükleer toz serpilmiş yerleri temizlettirip kendi askerlerini telef etmişler. Nükleer tozları temizleyen askerler kanserden ölmüş hep. Bunlar böyle adam. Bak Kuzey Kore'de Kimyon hokkabazı ABD filmi izleyenin ensesine kurşunu verin diyor bunlar böyle adam. Böyle ülkede kim yaşamak ister? Şeriat ülkesi bile bundan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Şubat 2025; 23:35:8 >
  • Yorumları okumadım ama asıl kapitalizm ac bırakıyor. Ekonomi okumuş bir olarak şuna emin olun ki komünizm daha doğru. Sizin bildiğiniz komünist rejimlerde örneğin eskiden Bulgaristan vs zaten bu dönem ülke fakir komunizmden halk fakir kalmıyor. Ülkenin durumu iyi olduğu takdirde komünizm cennet. Kapitalizm asıl insanı ac bırakır mutsuz kılar. Çok derin konu bunlar ama komünizm kötübir şey değildir ve şunu asla unutmayın her kapitalizm komunizmi her komünizm de kapitalizmi doğurur dünya tekrar komünist olacak. Muhtemelen bizden sonraki kuşak bunu görecek. 70-100 sene veriyorum en fazla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

Komünizm kölelik demektir. Komi fabrikasında köle ya da komi tarlasında maraba olarak çalışacağına, kapitalist ülkede homeless ol daha iyidir.

Komi ülkelerde ırgat olmak maraba olmak cennet mi? Güldürme beni.

Bulgaristan rezil ve sefil komi ülkelere bir örnek sadece. Orada da böyle milleti kırbaçlaya kırbaçlaya tarlada çalıştırıyorlardı. Avrupa ülkesi sayıldığı için EU sayesinde kurtuldu eğer konum olarak böyle kore gibi uzakta olsaydı mokoko'ya devam ediyorlardı..

Ve en önemlisi, komünizm beleş ev vermiyor.. iphone telefon da yok. Komünizm sadece mokoko veriyor.

Çakma sovyet kuzey korede orjinallik bile yok. Ağızları bile rus gibi marş söylüyor ve üniformaları direkt çalıntı.

Kuzey koreyi kötülediğim için, Kuzey Kore yasalarına göre şu an 100 farklı enseden vurulmalı suç islemis oldum, fakat kuzey kore'de olmadıgım için şahsıma enseden vurulmalı idam uygulanamıyor tabii ki, Kim jong hokkabazının komi düzeninde ezilen kuzey korelilerin yazamadıgı seyleri onlar yerine yazmış oluyorum   

Çakma Marş söyleyen çakma sovyet komi Çing Çonglar bakın üniformaları bile sovyetler birliğinden araklanmış   

Bunların hepsi birbirinin aynı zaten bakın üniformaları bile aynı yani şurada yanlış uygulandı, burada doğru uygulanabilirdi gibi bir şey yok. Tamamen aynılar üniformalarına kadar..

https://www.youtube.com/watch?v=rA1LFD6xfi4&ab_channel=Samhero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Şubat 2025; 13:30:50 >

Yanıt vermiyorum çünkü bilgi eksikleriniz çok ama çok fazla. Tam bilmeden yürüttüğümüz mantık ve duyduklariniz ile iki üç yalan yanlış "belki" araştırma ile yazdıklarınıza cevap vermeye gerek yok. Ayrıca yazdığınız kırbaç cezalarının vs de komünizm ile asla alakası yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ya zaten böyle şeyler yazanlar, yani Komünizm'e benim gibi karşı çıkanlar, hep bilgisiz, cahil ve aveldir ya da en azından komünizm hakkında bir şey bilmiyordur fakat komünistler çok bilgilidir. Ben komünizm kötü dediğim zaman, zaten otomatik olarak cahil ve avel oluyorum. Bu benim ilk kez karşılaştığım bir tepki olmadığı için verdiğin yanıt beni hiç de dumura uğratmadı..   

Hatta bak aynısı doktorları eleştirenler için de geçerlidir. Eğer Türk doktoruna karşıysan cahil oluyorsun ahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Şubat 2025; 7:50:54 >

Kırbaç olayını bir betimleme olarak kullanmıştım elbette kırbaçlayarak çalıştırmıyorlar ancak mecburi çalışıyorsun..

quote:

Hatta bak aynısı doktorları eleştirenler için de geçerlidir. Eğer Türk doktoruna karşıysan cahil oluyorsun ahaha

mesela Mehmet Öz inanılmaz bir sahtekar ve dolandırıcıdır. hakkında açılan yüzlerce dava var. ama bizde bunu kimseye kabul ettirmezsin. kime söylersen söyle "kıskanıyon" falan derler.

quote:

Komünizm kölelik demektir. Komi fabrikasında köle ya da komi tarlasında maraba olarak çalışacağına, kapitalist ülkede homeless ol daha iyidir.

dünya şampiyonu olacak derecedeki satranç ustalarının gündüzleri fabrikada çalıştırıp geceleri satranç çalıştırmaları boşuna değildi. komünizm, beyni çalışmayan sokak magandasının, beyni çalışan kişiden intikam alma sistemidir.

Türkiye'deki malum partide biri çıkıp demişti ya: "eğitimli insanları sevmem ve onlardan korkarım" diye. hah işte komünizm budur.

orangutan zekasına sahip bi magandaysan, seni fabrikaya şef yaparlar, ömür boyu çalışmazsın. bir çivi bile çakmana gerek yoktur.

ama beyni çalışan, dünya şampiyonu olacak seviyede bi satranç ustasıysan, seni fabrikada işçi yaparlar. maganda olan kişi seni zorla çalıştırır bağırarak.

bu bir intikamdır. vasat her zaman vasatı kayırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Şubat 2025; 9:54:9 >

O da Türk ama artık Amerikan doktoru sayılır hocam. Bizim buradaki Türk doktorları diyorum.. ahahaha

Evet, kesinlikle kendilerinden daha yetenekli olanlardan intikam alıyorlar. Herkesi sefil yapıp kendileri cukkalıyor. Bir de komünist olarak elit takılıyorlar, böyle toplumun kalanından bilgiliyiz, toplumun kalanından zekiyiz, bunlar faşist, bunlar aveldir şeklinde düşünceleri var. Özellikle bizim bu Türk komiler böyle çarşaf çarşaf saçmalık yazarlar ve milletin inanmasını beklerler, inanmazsan direkt avelsindir.

Hatta geçenlerde birini gördüm, yine çarşaf çarşaf yazmış ama demiş ki, kominin iPhone kullanmasından çok bahsediyorlar, komi ülke zenginse, herkes zaten komi ülkede de iPhone kullanır diyordu, ahahahahaa.

Amerikan iPhone'u, komi ülkelerde beleş ya da çok ucuza kullanabiliyorlarmış. Bak, Amerikan iPhone’u, kapitalizmin ve burjuvanın simgesi, 10 yaşında bebeleri madende köle işçi olarak kullanıp, zenginlere kaktırdıkları o dandik telefonlar yani, prototipinin tarifini kaybetti diye dayak komasına sokulan ve bu yüzden intihar eden çing çong gencin kanıyla üretilmiş Amerikan iPhone'u, komi ülkede kullanabileceğiz..

Kullanmak için hangisini seçersin?

Budaklı odun, beyzbol sopası, söğüt ağacından yapılmış Erol Taş kırbacı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Şubat 2025; 21:56:18 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.