< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Komunizm'in insanları aç ve fakir bıraktığı gerçeği (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sovyetler yıkılmadan önceki son yıllarında Antalya'da uluslar arası bi satranç turnuvası düzenleniyo. Antalya zaten sevilen bi satranç merkezidir, kendimi bildim bileli orda turnuvalar yapılır. para ödülü iyi olduğu için birçok ülkeden üst düzey katılım oluyo. Sovyetler satranç konusunda iyiler.
turnuvanın sonlandığı akşam, kazananlar belş olmuş, ödüller dağıtılacak, herkes gülüp eğlenirken, bi anons yapılıyo. deniyo ki para-mara yok. paranın nerde olduğu belli değil. para ödülü dağıtılmayacak.
tüm ülkelerin katılımcıları büyük bi öfkeyle bizim organizatörlere bağırırken, Sovyetler'in satranç ustaları bağırmıyolar, tam tersine oturup ağlamaya başlıyolar.
çünkü Sovyetler'de kazanılan ödül ülkenin ortak parası sayılır. sen bireysel bile ödül kazansan, ülkene dönüşte o parayı devlete teslim etmek zorundasın. şimdi bu adamlar dönüşte para teslim edemeyecekler ve suçlanıp hapse atılacaklar. bunu bildikleri için adamlar oturup çocuk gibi ağlamışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu Stalin zaten ruh hastasının biriydi. Bunun kendi öz oğlu vardı böyle evlatlık falan da değil kendi soyundan zaten tipi de babasının gençliğine benziyor aynen, ismi Yakov Dzhugashvili ve bu 2. dünya savaşında, Almanlarla cephede Teğmen olarak savaşırken esir düşüyor. Sonra Almanlar, bu esir olarak ele geçirdikleri elemanın, Stalin'in oğlu olduğunu öğreniyorlar ve babasına oğlunu verelim karşılığında bize sizdeki Alman mareşali verin diyorlar. Stalin ise isterseniz öldürün bir yere atın Teğmen karşılığında Mareşal vermem diyor. Sonra eleman toplama kampında babam beni sattı diyerek tellere dokunup elektrikle intihar ediyor..
Düşün ki, Stalin gibi komünist sapıklar, kendi öz oğullarını bile komünizm sapıklığından daha az önemsiyorlar. Kendi öz oğluna acımayan millete acır mı? Ukrayna'da Holodomor soykırımı yaparak, milleti açlıktan öldürdü, milyonlarca kişinin katlidir....
-
sosyalist olup ruh hastası olmayan düzgün biri tarafından yönetilen bi ülke görmedim. günümüzde mesela Maduro bildiğin seçimi kaybedip ülkeye çöktü, artık ölene kadar gitmez, ve kendisine ses çıkartan herkesin kafasını ezecek. DH forumda bile Maduro için: "ABD emperyalizmine karşı koydu, ondan ABD karalıyo onu" diyenler var. lan Maduro'nun çapı ne ki ABD emperyalizmine karşı koyacak. beyinsiz bi hayduttan bahsediyoruz. elindeki sopayla kaybettiği seçimin ardından milletin kafasını ezip ülkeye çöken bi güç hastası teröristtir Maduro, kendisi gibi çapsız haydutları etrafına toplayıp ülkeyi sömürüyo. bizim aveller de entelektüel bi anlam yüklüyolar bunun gibi haydutlara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onları GULAG'a gönderip orada taş kırdırmışlardır. Sovyetlerden kaçmaya çalışan ve kaçan çok oldu. Hatta bir de uçak pilotunun hikayesi vardı, böyle uçağı sovyet üssünden çalıyor görevli olmadığı halde uçağa biniyor kendinden şüphelenen nöbetçiyi vuruyor nöbetçi de bunu vuruyor yaralı şekilde Türkiye'ye iniyor falan sonra ABD'liler gelip hem uçağı hem bunu ABD'ye götürüyorlar falan
-
O ABD emperyalizm falan diyenlerin kafa gidik hepsinin. Komi olmayı entellik sanıyorlar ve komi olmayanları cahil sanıyorlar. Halbuki kendileri hiçbir şey bilmiyor. Böyle anlamsız bir ABD düşmanlığı falan. Ulan ABD ve Nato müttefikliği olmasaydı Ruslar bizi buralarda yaşatırlar mıydı falan şeklinde hiç düşünmüyorlar ya da düşünüyorlar ama Rus moskof kölesi olmayı bilinçli olarak istiyorlar yani sonuçta komi olacaklar komi olalım da Moskof'a ram olalım, köle olalım, moskof'un sömürgesi olalım fark yaratmaz diyorlar..
Ayrıca dünyanın en saçma sapan ideolojisi yok herkes eşit olacakmış, evlerde beleş oturacaklarmış, beleşe evlere çökeceklermiş, beleş tedavi olacaklarmış, sınıflar varmış falan falan sınıflar ortadan kalkınca herkes eşit oluyormuş hahahaha
Daz Kapital kitabını diyorlar her okuyan anlamaz, bu daz kapital kitabını anlasalardı, herkes zaten commie olurdu, anlamadıkları için komi olmuyorlar komiliğe düşman oluyorlar falan diyorlar ahahahhaahhaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2025; 14:30:24 >
-
mahalleye git, fakir insanlar her buldukları meta ile birbirlerini ezerler. komünistlere sorsan bu insanlar birbirleri ile kardeş kardeşe yaşamayı çok istiyolarmış ama emperyalizm onları birbirine kırdırıyomuş. ulan insanları görmesek inanacaz.
din gibi yaa bunlar. dinlerin tarikatleri neyse bu komünistler de öyle. açlık grevleri mesela kendi istekleriyle yapılmıyo. yukarıdan emir geliyo şu şu kişiler açlık grevi yapacaklar diye. sen de emir geldiğinden bahsetmeden kendi isteğinle yapıyomuş gibi açlık grevi yapmak zorundasın. eğer grev yapmayı reddedersen, seni inanılmaz şekilde aforoz ediyolar. öyle komünist bi kız açlık grevi yapmayı reddetmişti. sosyal medyadan kıza 1 sayfa dolusu ağza alınmaz küfür ve hakaret dolu yazı yayınladılar. diyolar ki: "bu kişiyle artık kendine komünistim diyen kimse konuşmayacak, gördüğünüz yerde de suratına tüküreceksiniz" aynen bu sözcükleri kullanıyolar, ben abartmak için yazmıyorum. yazıyı yazan kişinin akıl sağlığının yerinde olma ihtimali yok, ama adamların resmi hesabı yayınlıyo yazıyı. dini tarikatlerin içleri de aynen böyle chomaristan (ç yerine ch kullandım yoksa forum o sözcüğü blokluyo). git bak hepsinde tarikat mensupları birbirlerinden tiksinirler ama dışarıya karşı tarikati savunurlar. çünkü hepsi de: "bu tarikatte yükselip para cukkalayabilir miyim" diye orda olan çakallardırlar (aşağıdaki saftirik taban tayfa ayrı, onlar zaten sağılan inek topluluğu) komünizm de aynen bu.
-
quote:
Onları GULAG'a gönderip orada taş kırdırmışlardır.
Taimanov var mesela, Sovyet satranç şampiyonu, Grand master seviyesinde satranç uzmanı. adam ABD'li Fisher'a karşı maçı kaybetti diye adamı vatan hainliği suçlamasıyla mahkemede yargılayıp, suçlu bulup, Gulag'a yolladılar.
kazansan da Gulag'a gidiyosun, kaybetsen de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Şubat 2025; 15:3:5 >
-
Geberen teröristlerine bir de sosyal medyada falan ölümsüzdür yazıyorlar değil mi resimlerini falan koyup komünizm uğruna öldü diye tapınıyorlar falan değil mi?.. Ahahaha
Bu tarz örgütlere düşenler zaten isteseler de çıkamıyorlar. Üniversitelerde saf öğrencileri, yok eşitlik, yok sınıflar, yok oligarşi, yok efendim burjuvazi falan diye kekleyip örgüt elemanı yapıyorlar, sonrası mokoko zaten, hiçbir şekilde örgütten çıkamazlar, sonları ya müebbet ya da sarı torba olur.
Bir de bu komünizm hazretleri, milleti nasıl eşit yapıyormuş onu da anlamıyorum. Insanları birbirine üstün yapan şey sadece para değil ki. Kimi kiminden daha uzun boyludur, kimi diğerinden daha yakışıklıdır, daha güzeldir, kimi daha zekidir.. Hiçbir zaman hiçbir yerde eşitlik olmaz. Eşitlik canlılığın doğasına aykırı. Madem herkes eşit olacak, herkesin suratına kezzap atsınlar mesela herkes eşit tipte olsun, boyu uzun olanları kısaltsınlar ya da imha etsinler, popüler olanları da GULAG'a göndersinler falan. Eşitlik her şekilde olmalı peki bu mümkün mü? Hayır..
O zaman bu aveller nasıl insanları eşit yapacaklarmış? Herkesi eşit sekilde köle yapıp tarlada kırbaçlayıp çalıştırıp, kuponla yemek verip, herkesi eşit şekilde ekomomik açıdan sefil yapınca ve komünist sapık liderler, halkın parasını yiyince mi herkes eşitlenmiş oluyormuş? Ahahaha
Evet aynen söyledigin gibi tam bir tarikat gibiler fakat bence tarikattan daha da tehlikeli ve sapık bir mevzu bu.. Görüldüğü yerde ezilmelidir diyorum.. Ayrıca komünizm'i savunanlar yani beleş eve çökeriz üff mis diyenler komünist ülkede 3 gün bile yaşayamazlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2025; 15:48:16 >
-
Sonlarını görmedik mi zaten hocam? Kadınları Türkiye'ye Trabzon falan Rize şehirlerine gelip çaresiz bir şekilde sırf hayatta kalabilmek için kötü yollara düşmediler mi? Komünizm madem güçlüydü neden bu durumlara düştüler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2025; 15:50:38 > -
onu Mao da yapmış. ABD'li bi siyasi ile buluşmaları var, orda sürekli: "bizde çok kadın var, size verelim" diyo. kadın satarak para kazanmaya çalışıyo. karşısındaki ABD'li yetkili cevap vermedikçe Mao lafı tekrar oraya getiriyo. klasik işte.
Sosyalizm İngiliz projesidir . Karl Marks Almandır fakat oradan kovulduğunda İngiltere kendisine kucak açmış, sosyalist teoriyi geliştirmesine imkan sağlamıştır. Dikkata değer bazı teklifleri olsa da pratikte Sosyalizmi , Sermayeciliğe hizmet edecek şekilde tasarlanıp, İngiliz Emperyalizmin yayılmasına büyük katkı sağlamıştır. Kominizmin berbat tecrübesi yaşanmasa kapitalizm ve neo-liberalizm dünyada bu kadar egemen olmazdı.
-
hep Sovyetler anlatılır ya. bazen de Romanya'dan falan bahsedilir. ama mesela hiç komünist Arnavutluk'tan bahsedilmez. oradan kaçıp Türkiye'ye gelen kadın anlatıyodu, İstanbul'da otobüsten indiğinde sevinçte yeri öpmüş. ağlamış. ve bu kadının kimsesi yok. parası yok. zaten üç kuruş parasını da yolda çalmışlar. yanında ufak çocuğu var. ama ona rağmen komünist Arnavutluk'tan kurtuldum diye sevinçten ağlayıp, İstanbul'daki herkesin tuvaletli ayağıyla bastığı yeri öpmüş. kendi deyimiyle böyle anlatıyodu.
marka kıyafetlerden başka hiçbir kıyafet giymeyen, en pahalı kablosuz kulaklıkları kullanıp "düşük bitreyt dinleyemem" diye Deezer üyeliği alıp hava atan, iphone'dan başka telefon kullanamam diyen, ömrü boyunca Batı'nın unsurlarını tüketen tipi-tip'e sorsan diyecek ki: "sosyalizm huzurdur, sizler maaş kölesisiniz"
-
Karl Marx Alman değil, Alman yahudisi. Babası Heinrich Marx, Karl Marx doğmadan önce hristiyanlığa geçti aşkenaz yahudisidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2025; 17:2:49 > -
Evet o Arnavut ülkesinde de, aynen o şekilde katliamcı ve iskenceci komi bir yönetici vardı, hatta Enver Hocaydı ismi bu Kim Jong gibi komiydi.. Halka sapık zulümler yapmış, muhalifleri arnavut GULAG'lara göndermiş, Mehmet Shehu isimli kendi komi yoldaşını da hain ilan edip öldürtmüştür. Tam bir komidir.. Kim Jong'dan geri kalmaz. Dünya çapındaki tüm komileri Pol Pot, Enver Hoca gibilerini genel kültürüm artsın diye araştırıp öğrenmiştim.. Komi Arnavutluktan kaçan kadın şanslıymış eğer kaçmasaydı belki de sapık Enver Hoca tarafından burjuva diye kurşuna dizilecekti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2025; 17:14:2 > -
Ayrıca komiliği deneyimlemek çok kolay, kötü bir semtte, enkaz bir daireye taşınsınlar, tuşlu Nokia satın alsınlar, evden bilgisayarı kaldırsınlar, netten Kuzey Kore televizyon yayınını indirip eski televizyonda günde 2 saat oynatsınlar, sabah ise gitsinler, akşam isten dönsünler, yemekte de bir kase pirinç yesinler, iste Kuzey Kore...
Neden yapmıyorlar madem? Neden elde iPhone ile geziyorlar? Komiliğin entelektüel bir şey sayıldığını sanıyor olmalılar. Böyle che tshirt'ü giyiyorsun hatunlara meriçlik yapıyorsun falan..
Bana göre beleş eve çökeriz sanan fukara öğrenci ideolojisidir, başka bir şey değildir.. Komilere sırf komi diye tav olan kızlar gerçekten var mıdır sence? Yani bu komi çok entel ayyy diye hoşlanan manitalar var mıdır diyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2025; 17:30:46 >
-
Kuzey Kore'de o ücretsiz seyler yok sadece MOKOKO var.. Başka bir şey yok..
-
beyni yıkanmış kızlar var.
kızların beynini yıkamak ve onları "dava" için eşşek gibi çalışan bi makineye dönüştürmek çok kolay. dini tarikatlerin içindeki çoğu işi kadınlar yapar. AKP'nin ilçe teşkilatlarında da kadınlar çok ciddi çalıştırılıyo.
geçen yaz Kadıköy'de arkadaşla dolanırken göbeğin ordaki taş oturaklarda oturalım dedik. orda TKP broşürü dağıtan kızlar vardı, biri arkadaşla muhabbete girdi. diğer kızlar gelip bana dadandılar al broşürü, etkinliğe gel diye. yaa şunu çok net görüyosun. bak ben yakışıklı biri değilim ve yaşım da o kızlara göre biraz büyük. onlar böyle 20-25 yaşlarındalar. normalde ben o kıza yolda birşey soracak olsam zoraki cevap verir. burda gelip ağzımın içine girecek şekilde benle konuşmaya çalışıyolar.
ben hiç ilgilenmedim, teşekkür ettim geçtim, yüzlerine bile bakmadım hemen diğer yönlere çevirdim yüzümü ki ilgilenmediğim belli olsun. ama kolayca gitmediler. kız çok umutlanmış böyle illa ikna edecek beni. konuştu biraz gülerek. ben bakmıyorum onlar bana bakıp konuşuyolar ve standı terk edip yanımıza geldiler.
Alparslan Kuytul'un tarikatındaki "bırak polis seni coplasın, mağdur oluruz" diyen çarşaflı kadından farklı görmüyorum bunları. dava-mava diye o kadar köle olmuşlar ki, herşeylerini kullanarak, kızlıklarını bile kullanarak tanımadıkları birini cezbedip ikna etmek için cici şekilde gülümseyip konuşma yapıyorlar. karşılığında aldıkları hiçbir şey yok.
aynı kız kendisine 30 bin maaş veren bir şirkette işe girse ve görevi broşür dağıtmak olsa, somurtuk şekilde dağıtır, ben kızın yüzüne zorla baksam bile yüzüme bakmadan verir broşürü. sonra da der ki: "30 bin gibi azcıcık para karşılığında bu şirket beni sömürüyo, tanımadığım erkek geliyo yüzüme bakıyo gülümsüyo muhabbete giriyo benle" der. şimdi "dava" diye dediği şey için kendi gidip erkeklerle muhabbet kurmaya çalışıyo, hem de para almadan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X