2.5D orta karar bir oyun. 10 dakika oynadım bu tarzı sevenler için başarılı görünüyor. Türkçe yaması için yardımcı olacak varmı? PlayStationyoutube https://store.playstation.com/en-us/concept/10009861
When giant monsters fight, no one’s safe. Embark on a thrilling quest of survival in a city that’s become a battleground for Titans. Kong: Survivor Instinct is available now!
#ps5 #ps5games https://www.youtube.com/watch?v=O5iMN1eKccY |
Kong Survivor Instinct Türkçe Yama (İSTEK)
-
-
Oyunun yamasının yapılmasını önce ben de çok istemiştim ama MORT otomatik çeviri ile başladım, yorumlarda da ifade edilidği gibi sinematikler az sayıda ve çok da uzun süreli olmasa da çok üst düzey ama oyunun kendisi öyle değil. 2,5 D bir oyuna göre aslında Kong ve büyük örümcek ve yılanın göründüğü sahneler ihtişamlı ve göz alıcı ama oyunun kendisi her ne kadar görüntü kalitesi ve manzaralar güzel görünüyorsa da, basit ve bir noktadan sonra inanılmaz derecede tekrar eden ve çin işkencesi gibi hammallık içeren, gereksiz bir zahmet niteliğinde. Ben belki ancak 4 veya 5'de birine zorlukla tahammül ettim ve artık sürekli aynı şekilde yapmaya hem de daha da zorlaşmasına dayanamadım ve gerisini, ki sinermatikler dışında önemli bir şey yok zaten, gameplay'den seyrettim, iyi ki de öyle yapmışım. Zaten oyunun kendisinde pek diyalog yok. İyi başlıyor ama ortalamanın altı seviyede devam ediyor. Oyun bence adeta çok başarılı bir kandırmacadan ve göz boyamadan ibaret. Yine de denemenizi ve görmenizi isterim. Etkileyici yanları var. Ama tabi bu doğru dürüst bir Tps oyunu olaymış ve böyle saçma sapan hammallıklarla dopdolu olmasaymış belki iyi bir şeye benzermiş. Yani kısacası sinematikleri ve birkaç yerde görünen büyük yaratıkları çıkar, geriye bir özelliği olmayan, fuzuli bir zahmet kalıyor.
-
Hocam bende mort kullanmak istiyorum, indirdim bir kaç şey ama windwos güvenli değil falan dedi, gerildim bıraktım, devam etmeli miyim :D
Bu arada oyunda çok fazla diyalog yok dediği gibi arkadaşın, yani çevirilecek en baştaki yer dışında pek bir şey yok, çok eğlenceli oyun olmuş tek eksisi bence vuruş hissi oldukça zayıf. kontrolcü ile oynarsanız titreşim açık oluyor daha iyi ama klavye fare ile çok kötü bir hissi var vuruşların anlamadım. onun dışında böyle oyun çok ama çok gelmesi gerekiyor, çok güzel bu açıdan oynamak. İlerleyen bölümlerde bulmacalar artar mı bilmem ama biraz az geldi dozu.
-
Programı tanıtan, tavsiye eden, kullanımını detaylarla anlatan ve hazır ayarlar yükleyip kullanıma sunan birine de bu soru sorulur mu desem 😊 Yani bu tür programları anti virüs programları ve windows virüs olarak algılayabiliyor, hatta geçen Kaspersky antivirüs google.com adresini engelledi, ne yapayım Google'ı kullanmayayım mı?!
Oyun yorumlarını okuyun, dediğim gibi oyunda görmeye değen birkaç sahne ve süresi uzun olmayan sinematik var, yani oyunun hammaliyesi oyunun %85-90’ı. Sürekli aynı şeyleri yapmanın size kattığı bir şey yok. Bundan haz alırsanız bilmemem, biraz oynayıp hevesinizi alıp bırakmak, gerisini de youtube gameplay’den bakmak bence uygun bir seçenek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 25 Ekim 2024; 15:2:37 > -
Haklısın , utandım şidmi. 😊 -
Yok canım boşverin, olur öyle, çok sıkı tutmaya ne gerek var, soruvermişsiniz işte, canınız sağolsun.
-
sinnerclown türkçe oyun çeviri ekibi | oyunlar artık türkçe olacak!Kong: Survivor Instinct Türkçe Yama [☆Emre]https://sinnerclownceviri.net/konu/kong-survivor-instinct-tuerkce-yama-emre.10116/#gsc.tab=0
-
Paralı
-
Ücretli veya ücretsiz, yama isteğine karşı cevap verip, yapılmış bir yamanın adresini haber ediyoruz, böyle "paralı" diye (sanki ücretli olması suç veya kötü bir şeymiş gibi) yaftalamak da neyin nesidir! O zaman konu başlığını beleş/ücretsiz yama isteği diye açın, hiç cevap vermeyelim! Teşekkür edeceğinize yaptığınız hiç yakışık almıyor. Siz verilen bir hizmet karşılığında ücret ödememek istiyor olabilirsiniz ama bunu memnuniyetle yapanlar, yamayı bulduğuna memnun olanlar da çok. Ayrıca siz o platformda bütün yamaların erken erişim sürecinden ve testten geçtikten sonra herkese açık ve ücretisz olarak paylaşıldığını bu zamana kadar hala duymadınız ve öğrenmediniz mi de, bir de üstüne yapılan iş sanki bir suçmuş gibi "paralı" diye etiket, damga vuruyorsunuz. Size düşen, haber edene teşekkür etmektir. Tercih edersiniz veya etmezsiniz. O size kalmış. Ama gerçekten kabalık yani bu yaptığınız, benim ne menfaatim var, siteyle ortaklığım mı var, insanları sırf haberdar etmek için link yazıyorum, teşekkür etmek yerine sanki mesajımı suratıma vurup geri atar gibi "paralı" cevabı alıyorum. İnsanı yaptığı iyilikten pişman ediyor bu gibi tavırlar. Kusura bakmayın, alınmış ve gücenmiş bir insanın üslubuyla yazdım, çünkü kırılıyorum bu tarz karşılıklardan.
Gerçekten bilgilenmek isteyenler için:
Bir arkadaş, özel mesajla Sinnerclown çevirilerinin ücretli olup olmadığını, bilgimin olup olmadığını sormuş. Faydalı bir bilgilendirme olduğu için verdiğim cevabı aşağıya aktarıyorum:
"Sinnerclown platformunda yüzlerce hatta muhtemelen binlerce yama ücretsiz olarak indirilebilir şu an, sadece üye olup konuyu cevaplamak yeterli. (Basitçe teşekkür etmek yeterli.) Bunun dışında temel olarak ücretsiz bir platform olmakla beraber destekçi üyelik sistemi vardır. Bu da benim desteklediğim ve olumlu gördüğüm bir şey. Yeni çıkan bazı yamalar erken erişim olarak yayınlanır ve testten tam anlamıyla çıkana kadar, bir süre sadece destekçi üyeler tarafından indirilir ve kısa bir süre sonra da (birkaç gün veya bir-iki hafta belki, net bilmiyorum) herkese açık ve ücretsiz olarak indirilebilir hale gelir. Doğrusu bundan daha uygun ve makul bir sistem bilemiyorum. Ben memnuniyetle kaç defa destekçi üye ücreti ödedim. Hatta aynı anda birden fazla ücret ödedim destek amaçlı. Şu anda 6 aylık (248 TL-aylık 41 TL'ye geliyor.) ve 1 senelik (408 TL-aylık 34 TL'ye geliyor.) destekçi üye seçenekleri var. Sitenin en üstündeki menüden, "Destekçi Ol" kısmına tıklayarak bu üyeliği gerçekleştirebilirsiniz."
https://sinnerclownceviri.net/hesap/yukseltmeler
Bu da benim kendi yazım: (Oldukça önemli açıklamalar mevcuttur.)
Kullanıcılarımıza Siteye Bağış Yapmaları Önerisi (Kendim de bağış yapmış bir kullanıcıyım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 26 Ekim 2024; 13:43:34 >
-
Ne anlatıyon dayı sen? Banane sitenin işleyişinden. Herşeyi bırakıp bu sitenin işleyişinemi kafa yoracak millet.
Siteye girdim yamaya ulaşmak için ücret talep ettiğini gördüm. Parayla yama arasam kendimde parayı bastırıp yama yaptırırım zaten. Kimin malını kime satıyor bu site? Bunun yasal dayanağı ne?
Yazmışsında yazmışsın. Sanki sitenin avukatı kamuoyuna açıklama yapıyor.
Senin paranı nere harcadığı bizi niye ilgilendiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 26 Ekim 2024; 15:17:28 > -
Üslubun da pek düzgünmüş, incelikten pardon kabalıktan kırılıyorsun dayı!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 26 Ekim 2024; 18:28:37 > -
Oyunun türkçe yamasını yapan yokmu ücretsiz ?
-
Çeviri konusunda ses seda yok sanırım başka grup tarafından
-
Ben oyundan keyfimi alıp göreceğimi görüp sildim. Talep edilmeyen bir oyun diye üstüne düşen yok
-
Haklısınız hocam bazı gruplar da sanki elle çevirmiş gibi ücret istiyor makineye çeviriyorlar bide üstüne ücret istiyorlar elle çeviri olsa bi nebze tamam emek var derim neyse bakalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X