Bildirim
konica lens uyumluluğu yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hangi mount sahibi olduğu yazıyordur. Yoksa sahibine sorun söyler. Eğer fiyat çok uygunsa, bu yüzden kaçırmak istemiyorsanız ve sizin makineye uyumlu değilse adaptör ile kullanabilirsiniz. Manuel bir lenstir muhtemelen zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 16 Ağustos 2015; 22:56:38 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Hangi mount sahibi olduğu yazıyordur. Yoksa sahibine sorun söyler. Eğer fiyat çok uygunsa, bu yüzden kaçırmak istemiyorsanız ve sizin makineye uyumlu değilse adaptör ile kullanabilirsiniz. Manuel bir lenstir muhtemelen zaten.
sahibide bilmiyor lens telon wep 200 diye yazmış yanında 2xmanuel converter de veriyor çok uygun fiyata lens manuel zaten converter için alıyorum lensi çok kullanmam ama konica olunca acaba uyarmı diye merakım bu kaçırmak istmiyorum böyle bi seti adama sordum uymazsa iade alırmısın diye almam dedi diğer ilanlarına baktım hiç minolta makinesi yok olsa da denesek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X