Şimdi Ara

konsol dunyasında haksızlık mı var (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

quote:

Orijinalden alıntı: koray6852
    Arkadaşlar bende orjinal taraftarıyım neden mi? şöyle ben ps3 alalır daha 20 gün oldu aldığım ilk oyun tabiki GTA 4 oldu 35 liraya aldım. ve arşivledim. kardeşim pc için almıştı kopya 4 dvd di sanırım 15 tl para vermişti böyle baktığımızda ben hem orjinal alıyorum kutulu haritalı vs hemde uyguna almış alıyorum. yani biraz araştırmayla uygun fiyata kendi zevkinize göre oyunlar bulabilirsiniz. eskiden internet yoktu piyasa bu kadar canlı değildi. teknolojinin gelişmesiyle bize kazandırdığı çok şeyler var sadece oyun değil artık ben telefonumu değiştirirken kazıkcı telefoncuları kullanmıyorum interneti kullanıyorum. yada bir şey alıcaksam bu giyim olabilir. vs başka bir şey internetten araştırıp gerekirse yurt dışından getirtiyorum.

35 liraya orjinal alınır sen mafia 2 gt5 falan çıksın onlara 100 tl civarı para verince biraz koyar.

Bu arada 4 DVD 15tl cok para :D

Hocam uyanık olacaksın gidipde hemen ilk girdiğin yada ilk linke tıkladığın yerden 100 tl ye almayacaksın. Read dead redemption oyunu çıkalı 1 ay falan olmuştur piyasaya bak 100 den aşşağı yok ben bugun aldım 65 tl ye ama araştırdım hemen almadım. ama içim rahat orjinal aldım artı her oyunu almam kafa oyunları alır takaslarım.

•  konsol dunyasında haksızlık mı var

X boxu bu yüzden almadım.Arkadaşının x boxu böyle olunca sen kara geçiceksin. Merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 20 Haziran 2010; 2:46:42 >
  • Hala kim haklı kim haksız diye devam mı ?
  • 25-26 yıldır fanatik birşekilde oyun oynarım :) ve her türlü ortamda oynamışlığım vardır. açıkçası oyun oynamaktan en fazla keyif aldığım cihazlar Commodore64'üm ve ps3 üm oldu. ikisinde de durum benzer. commodore da harçlıklarımı biriktirip alırdım oyunları ve bir oyunu aldıktan sonra cihaza takıp oynayana kadarki sürede çok heyecanlanırdım acaba nasıl bir oyun zevkli mi vs diye. şimdi para biriktirmiyoruz ama yine de ciddi bir meblağı oyuna veriyoruz. bu yüzden oyunun değerli olduğunu hissediyorsun ve ona göre oynuyorsun. bir tane hard diskim full güncel oyunlarla dolu pad olarak ta microsoftun xbox360 kontrollerı var ve hdmi dan lcd ye bağlanabiliyor laptopum. bir nevi 360 ortamı diyebiliriz yani :D. buna rağmen sadece ps3 te oynuyorum.
  • bende her ikiside vardı ilk önce xbox 360 aldım 100 küsür oyun vardı inanınki oynamıoyordım oynadığım 5-6 oyun vardı dierleri duruyor kısacası oyunlar değersiz oluyor ps3 aldım sonradan cihazın xbox a göre çok daha kaliteli olduğuna karar verdim oyunları aldınızda kesin bitiriyorsunuz çünkü çok para veriosunuz ve değerli sizin için en önemlisi online seçeneği yani akşamları oturup motorstorm keyfi bir başka oluyor benim için online sız bir konsol benim için ölü bir konsoldur hiçbir değeri yoktur. zaten sattım xbox ı hem ps3 ün özel oyunları tartışmasız mükemmel arkadaşlar özellikle grafikleri 10 numara varmı xbox 360 da bi GOD OF WAR 3 (her saniyesi mükemmel ötesiydi sıkılmadan hatta bitmesin dediğim ender oyunlardan biridir )

heeee bide unutoyordum ben filmleri artık bluray izliorm buda benim için ps3 cihazının 2. kilit noktası evt biraz tuzlu oluyor ama cihaz verilen her kuruşun hakkını veriyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newvirtusft -- 20 Haziran 2010; 9:04:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: defected

cüzdan çalmakla oyun indirip dvdye yazmak arasında hiçbir fark yoktur

ne alaka

iyi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Adamların windowsu, winrarı, playerları hepsi korsan başımıza ahlak polisi kesilmişler

Kraldan çok kralcı dolmuş ortalık.
  • En doğru yorumu bu arkadaş yapmış
    quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

konsol dünyası çok kazıkcıdır kimseye tavsiye etmem gerçekleride kabul edemıyo sahibi lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: blacksaber

arkadaslar ben ps3 le mutluydum taki arkadasım xbox 360 alınca gdio tanesi 3 milyona cift katmanlı dvd alıo atıo oynuo atıo oynuo benim 100 ytl verdhim oyun ona 3 ytl ye patlıo ne kadar haksız bi dunya sizcede haksız deilmi

Bence eğer işin içinde korsan varsa haksızlıkdan bahsetme bile.Asıl haksızlığı, korsan kullananlar oyun firmalarına yapıyor.

aynen katılıyorum
  • Bu güne kadar korsan kullandım ama bundan sonraki konsollarımda kullanmayacağım, öyle emek hırsızlığı falan da değil sebebi, korsan oyun alınca oyunun değerini bilmiyorsun, ayrıca onu kırdım bunu yapacam şunu yapacam diye başın çok ağrıyor, üstüne bir de DLC'lere, online olaylara giremiyorsun.
  • Ben dün(Pazar 20.06.2010) Steam'den 5(Beş) USD'a Mass Effect aldım. Daha önce oynamamıştım, iyi oldu. Yalnız 10GB download etmem lazım şindi :) Bugün Dragon Age 27 USD, Hazen:TDW 10 USD. Torchlight 10 USD'a satın almıştım daha önce. PC oyunlarının geleceği Battle.net ve Steam gibi platformlar. Fikri sabit, aklınca oyun yapımcılarından intikam alan arkadaşları bile yoldan çıkarabilecek fırsatlar sunuyorlar. Takip edin, karlı çıkarsınız.
  • Herkes istediğini kullanır.Ben bile bir zamanlar Xbox360 ile ucuz oyun oynuyordum.Slim çıksın tekrardan alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 21 Haziran 2010; 12:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Herkes istediğini kullanır.Ben bile bir zamanlar Xbox360 ile ucuz oyun oynuyordum.Slim çıksın tekrardan alacağım.

Ucuz oyundan kastın KOPYA oyunmu? Ucuz biraz iyimser bir sıfat değilmi? Hep dediğim gibi, yapıyorsunuz bari yalnış olduğunu kabul edin. Ucuz oyun benim 5 USD'a aldığım Mass Effect, senin oynadığın kopya oyun, yani çalıntı mal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

İlkogretim ve ortaöğretim sanırım tatile gitmiş :)

geleneksel yaz aylari başlıkları şenlikleri basladi.

eylüle kadar böyleyiz hocam

kusura bakmayında korsan kullanıyordum 100 oyunum vardı 3ünü oynadım demek sizin açgözlülüğünüzden ve doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.
    orjinalin yeri tabiki ayrı ama bu söylediğiniz saçma bir bahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 21 Haziran 2010; 15:17:04 >
  • Çaldığım cüzdanlar bir bavul etmiştir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.