Şimdi Ara

Konsoldaki yüzde (%) işaretleri..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konsolda bu şekilde yüzde işaretleri var.. sana ne zararı var diyecek olursanız: kaçırdığım mesajları burdan okuyamıyorum çünkü full % işaretiyle dolu her taraf.. [ bu sadece bir örnekti.. rahatsız oluyorum kısaca :) ]

eskiden böyle değildi o zaman da patch26'yı kullanıyordum şimdi de patch 26'yı kullanıyorum..

bunu düzeltmenin yolunu bilen var mı ??

şimdiden teşekkürler......

• bot paketi yüklemişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_exam

bot paketi yüklemişsin

hmmmm.. ondan olabilir.. tek sorun bot paketi mi ?? hem bot paketi yüklemek hem de bu işaretleri kaldırmak mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RebeLLiouS13

quote:

Orjinalden alıntı: no_exam

bot paketi yüklemişsin

hmmmm.. ondan olabilir.. tek sorun bot paketi mi ?? hem bot paketi yüklemek hem de bu işaretleri kaldırmak mümkün mü?

Onu bilemiyorum ama arkadaşa bo yüklemiştim öyle olmuştu. Farklı bot paketleri sorunsuz çalışabilir , denerseniz iyi olur.
  • oha ilk kez gördüm
  • Bence sorun patch de. patch'i doğru yere kurmayı dene.

Bot paketi olarak da tavsiyem Zbot ' dur.
    Easy - Normal - Hard - Expert - Elite olmak üzere 5 skill mecvuttur. Hard'dan sonrasını tavsiye etmem hileden beterler Ben kullanıyorm herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu yüzde işaretleri yok. Ama dediğim gibi sorun patchde olması lazım. Patch kullanmadığımdan (kendinden patchli benim cstrike hiç bir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar) doğru klasör neresi tam olarak kestiremiyorum fakat cafede falan bir kaç kez kurmuştum ordan hatırlıyorum.

Patchi kurarken bir mesaj alıyorsan "devam edilsin mi" türünden, oraya KURMA patchi. Kurman gereken doğru yer kurulum esnasında herhangi bir mesaj almadığın yerdir. Zaten 2 seçenek var en fazla 2. deneme sonunda bulursun doğru yeri. 1-) hl.exe nin olduğu klasöre kur(mayı dene), 2-) cstrike klasörüne kur(mayı dene). %90 hl.exe nin olduğu yer doğru yer. Dediğimi bir dene sorunun çözülmesi lazım. Botları silmeden yap bu dediğimi.

Cevap bekliyorum, Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: letgo

Bence sorun patch de. patch'i doğru yere kurmayı dene.

Easy - Normal - Hard - Expert - Elite olmak üzere 5 skill mecvuttur. Hard'dan sonrasını tavsiye etmem hileden beterler Ben kullanıyorm herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu yüzde işaretleri yok. Ama dediğim gibi sorun patchde olması lazım. Patch kullanmadığımdan (kendinden patchli benim cstrike hiç bir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar) doğru klasör neresi tam olarak kestiremiyorum fakat cafede falan bir kaç kez kurmuştum ordan hatırlıyorum.

Patchi kurarken bir mesaj alıyorsan "devam edilsin mi" türünden, oraya KURMA patchi. Kurman gereken doğru yer kurulum esnasında herhangi bir mesaj almadığın yerdir. Zaten 2 seçenek var en fazla 2. deneme sonunda bulursun doğru yeri. 1-) hl.exe nin olduğu klasöre kur(mayı dene), 2-) cstrike klasörüne kur(mayı dene). %90 hl.exe nin olduğu yer doğru yer. Dediğimi bir dene sorunun çözülmesi lazım. Botları silmeden yap bu dediğimi.

Kalın yer sana göre bana göre hard expert çok basit zbot ta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki kral kusura bakma
  • Sorun bot paketinden kaynaklanıyor..Hiçbir şeyi silmeden direk üstüne v23 yükle bot paketi de gider %'ler de gider..Bot olarak zBot kullan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: çeLLo!

Sorun bot paketinden kaynaklanıyor..Hiçbir şeyi silmeden direk üstüne v23 yükle bot paketi de gider %'ler de gider..Bot olarak zBot kullan..

v23 yerine v26 tercihimdir. Forumda arkadaşlardan bazıları sıkıntı çekmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: letgo

Bence sorun patch de. patch'i doğru yere kurmayı dene.

eyw.. patch26'nın setupı vardı direk onu yükledim, dediğin gibi hl.exe'nin olduğu yere çıkarttım dosyaları ve sorun halloldu.. :)

zbotuda en kısa zamanda yükleyecem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.