Şimdi Ara

Konsolu Ne ile Temizliyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu aracımın içini temizleyeceğim, acaba siz hangi madde ile konsol temizliğini yapıyorsunuz? arabam palio, konsolunun parlamasını istemiyorum. temiz ve yeni gibi olması benim için makul :)

• Bez yada Islak mendil ile
  • nemli bir bez işini görür.
  • Piyasada bir cok torpido parlatici mevcut. Fakat bende sevmiyorum bunlari Arexons un Mat gorunum saglayan birtane spreyi var. hem tozlanmasini engelliyor hemde cok guzel bir kokusu var. Kendi aracimda da kullaniyorum cok memnunum.
  • Bezle sil yada arac ici temizleyiciler oluyor onlarda işini görür.
  • turtle wax
  • bu evlerde toz almaya yarayan baslıgı degısen aletler var onla temızlıyorum
    cok ta guzel oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen hafta sonu carpex'in güya mat plastik yüzey ve torpido temizleyicisini kullandım. kokusu ve antistatik özelliği ile tekrar toz tutmayı geciktirmesi güzel yanları. ancak mat ön konsolumda hafif bir parlamaya sebep oldu. sırf bu nedenle yeni aldığım spreyi kullanmamaya karar verdim.

ön konsolun parlamamasını istiyorsanız bence özel bir temizleyici kullanmadan; eğer çok tozluysa önce kuru; ardından nemli, hav bırakmayan bir bez kullanın. gerekirse kuru bez ile tekrar geçin. havalandırmalar için de basit bir yağlıboya fırçası kullanarak tozdan kurtulabilirsiniz.
  • ben de carpexin mat koruyucusunu kullanıyorum.. uyguladıktan sonra parlaklık oluyor ama 1-2 saate geçiyor bence bir de toz tutmayı geciktirip geciktirmediğine tam dikkat etmedim bi daha ki sefere de turtle wax denemek istiyorum kullanan var mı acaba turtle wax nasıl???
  • arkadaşlar bu tarz şeyler için çatlatıyor diyorlar doğru mu acaba ben bişi kullanmıyorumda
  • torpido parlatıcı sıvı ve spreyler var bunları sürüp 15 dakika bekledikten sonra sünger ile ovalamak mükemmel sonuca ulaşmanızı sağlar, dikkat etmeniz gereken nokta şu ki o torpido parlatıcı sprey kesinlikle aracın camlarına bulaşmamalıdır yoksa sittin sene çıkartamazsınız her daim buğulu camınız olur aman dikkat.. bende oldu da 1 ay geçti hala duruyo namussuz şey

bir de direksyonun gerisinde kalan ve cama direk yansıma yapan plasik bölümlere mümkünse dokunmayın ki güneşli günlerde fazlaca parlayan ön paneliniz görüş acınızın azalmasına yol açmasın

edit: adam parlamasını istemiyormuş ben neler yazmışım kendime bir neyse parlatmak isteyenler olabilir o yüzden silmiyorum mesajımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 20 Nisan 2007; 3:26:51 >

• Vazelin en iyi çözüm, mukemmel besliyor. Eski arabamda vazelinle bakım yaptım, 14 sene kullandım ve catlamadı. Besliyor çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

torpido parlatıcı sıvı ve spreyler var bunları sürüp 15 dakika bekledikten sonra sünger ile ovalamak mükemmel sonuca ulaşmanızı sağlar, dikkat etmeniz gereken nokta şu ki o torpido parlatıcı sprey kesinlikle aracın camlarına bulaşmamalıdır yoksa sittin sene çıkartamazsınız her daim buğulu camınız olur aman dikkat.. bende oldu da 1 ay geçti hala duruyo namussuz şey

bir de direksyonun gerisinde kalan ve cama direk yansıma yapan plasik bölümlere mümkünse dokunmayın ki güneşli günlerde fazlaca parlayan ön paneliniz görüş acınızın azalmasına yol açmasın

edit: adam parlamasını istemiyormuş ben neler yazmışım kendime bir neyse parlatmak isteyenler olabilir o yüzden silmiyorum mesajımı

ön camın orta kısmının altında bir buğu var siliyorum siliyorum gitmiyo demek bu yüzden olmuş bende diyorum bu neya sürekli buğu oluyo.abi bunun çözümü ne peki nasıl temizliycez orayı.

• arkadaşlar bi temizleme sütü aldım ama ismini hatırlamıyorum. Bu c.tesi deniyeceğim bakalım nasıl olacak
  • F1 ürünleri bu konuda oldukça iyidir...tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hawk25

ön camın orta kısmının altında bir buğu var siliyorum siliyorum gitmiyo demek bu yüzden olmuş bende diyorum bu neya sürekli buğu oluyo.abi bunun çözümü ne peki nasıl temizliycez orayı.

valla hocam sonax da özel cam temizleme sıvısı var tam ürün adı aklıma gelmedi ama sorarım ondan uyguladık nerdeyse yarısını boca ettik baya bi azaldı 1 hafta sonra tekrar uyguladım az bişey, tamamen geçti istersen sorayim o meretin ismini de?
  • f-1 güzel bir ürün ekonomik 10-12 ytl parlaklık vermiyor ama rengi canlı tutuyor toz tutmuyor ele yağlılık hissi vermiyor bütün plastiklerde iyi sonuç veriyor 3 kutu bitirdim oldukça memnunum denemeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.