Şimdi Ara

Bu Hava Filtresi Kirli Mi İdare Eder Mi? (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen haftalarda renault 19u değiştirip Mitsubishi Carisma almıştım. Zaman buldukça kurcukluyorum. Hava filtresine bakayım dedim. İlk defa böyle dikdörtgen filtre gördüm bir size sorayım dedim.

Bunu değiştirmem gerekiyor mu? Yoksa elektrik süpürgesiyle hüpletsem idare eder mi?

Böyle kullanırsam yakıta etkisi olur mu? Araç benzinli öyle kullanıyorum şu an.

• hava filtresi pahalı bişi değil 10 tl fln kafanız takılıyorsa gidip alın .
  • Anladığım kadarıyla polen filtresi.

Baya pislenmiş çünkü ben 10 bin bakımlarda değiştirtiyorum hiç bu kadar kirli olmamıştı.
  • Yok hocam polen değil normal motora giden hava filtresi. Birazdan elektrik süpürgesiyle hüpleticem yavaş yavaş. Sanayi falan gidip uğraşmak zor geldi birden x)
  • Değiştirmeni şiddetle tavsiye ederim. Hava filtresi ucuz ama önemli bir parça. Aracın yakıtından tut çekişine kadar etkiler. Benim aracımın periyodik bakımı 15k fakat ben 7500km de hava filtresini kendim değiştiririm.
  • Filtre leş gibi olmuş kesinlikle değiştirin. Zaten 10 20 tl bir parça, ucuzu da pahalısı da var. Alın 2 3 tane 5.000 10.000 de 1 değiştirin bence en güzeli o. Motor nefes alamaz bu şekilde, yakıtınız da etkilenir araç çekişten de düşer. Öyle dağlar kadar fark beklemeyin ama hava girişini mutlaka engeller böyle tıkanmış bir filtre.
  • steakone kullanıcısına yanıt
    Hocam parasından değil de üşengeçlikten. şu an dışarda filtre birazdan süpürge tutucam biraz az daha kullanırım. x) yap falan değiştirirken onu da değiştiririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu teyp ne kadar eder
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değiştir 20 liradan kaçma o bindigin arabaya acıdım ya şuanda
    şaka bi yana üşenme git değiştir bence gitmişken bide yağını değiştiriverrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 25 Eylül 2013; 21:54:45 >
  • Filtre ölmüş resmen, süpürge fln kurtarmaz onu, al yeni bir tane tertemiz tak işte!
  • Sulphur kullanıcısına yanıt
    Valla bence filtresiz git 1 2 gün çok tozlu polenli değilse etraf, yine de o filtreyi takma motoruna yazık
  • Sobaya bile atmaz filtreci adam onu...2 bakım arası mutlaka polen ve hava filtresini 1 kez değiştirin.
  • Kirlenmiş değiştirin.
  • Üşenmeyin ve 20 liradan kaçmayın bir an önce değiştirin bence filtrenizi.
    Kazasız belasız günler dileğimle.
  • Hava filtresi öyle çok pahalı bir şey değil, değiştirseniz iyi olur....
  • filtre ölmüş,kurumuş, yeni filtre şart,eğer üşeniyorsan internetten sipariş et
  • pahalı birşey değil değiştirin gitsin çoğu yerde satar illa sanayiye gitmenize gerek yok zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.