Arkadaşlar her yöne yoğun görüşme yapmamız gerekecek. Operatörün kim olduğu önemli değil. Önemli olan faturasız, her yöne ve 3 aylı sürelerde en fazla konuşma yaptırması.
En iyi tercih ne olabilir...
3 aylı sürelerde görüşme yaptırmaz hiç birisi..
Her yöne en uygun arama VODAFONE CEP 1..
Her yöne 3 dk sı 1 kontör 150 yüklemeye
3 ayı eskiden Turkcell kontürlü vardı onun için söyledim. Kontür alınca 3 ay sonra yeni yükleme yapmazsam sadece arayanlara cevap verebiliyordum. Sonra ayda 240 dk. bizbize (tcell+telekom) faturalıya geçtim.
Şimdi alacağımız hattı apartman yönetimi için alacağız. 100 üyemiz var. Hepsinin operatörü farklı. Cepten-evden üyelerle görüşmemiz gerekecek. Mesela bir üye Avea kullanıyor diyelim biz en uygun diye Vodafon aldık. Üye bizi çaldırınca biz kapatıp, onu arayacağız. Üye göçmesin diye.
Heryöne avantajli arama yapmak icin faturali hatlar çok daha cazip seçenekler sunuyor. Illa kontorlü derseniz, vodafon cep1e bakin.
quote:
Orijinalden alıntı: calculus 3 ayı eskiden Turkcell kontürlü vardı onun için söyledim. Kontür alınca 3 ay sonra yeni yükleme yapmazsam sadece arayanlara cevap verebiliyordum. Sonra ayda 240 dk. bizbize (tcell+telekom) faturalıya geçtim.
Şimdi alacağımız hattı apartman yönetimi için alacağız. 100 üyemiz var. Hepsinin operatörü farklı. Cepten-evden üyelerle görüşmemiz gerekecek. Mesela bir üye Avea kullanıyor diyelim biz en uygun diye Vodafon aldık. Üye bizi çaldırınca biz kapatıp, onu arayacağız. Üye göçmesin diye.
Hala aynı. 3ay kontor yuklemeseniz de arama yapabilirsiniz ama avantajli arama yapamazsınız. Yani 150kontor yüklediğiniz zaman 1ay boyunca her yöne 3dakikası 1kontore konuşursunuz ama 1ay sonra tekrar kontor yuklemezseniz, her yöne 1dakikası 3kontore konuşursunuz.
Ben de tavsiyen üzerine bugün 15TL ye Vodafone simkart ve 45TL ye 150 kontör aldım eşim için. Şu anda hanımın 3 hattı var. Sırf bu ekonomik tarifeler yüzünden.
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ben de tavsiyen üzerine bugün 15TL ye Vodafone simkart ve 45TL ye 150 kontör aldım eşim için. Şu anda hanımın 3 hattı var. Sırf bu ekonomik tarifeler yüzünden.
45 liraya 250 mi dicektin yoksa 150 kontöre 45 Lİra mı verdin. normalde 150kontör satış fiyatı 30 Türk Lirası.
45 liraya 250 mi dicektin yoksa 150 kontöre 45 Lİra mı verdin. normalde 150kontör satış fiyatı 30 Türk Lirası.
Pardon Simkart + 150 kontör 45TL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme