Uzun süren gözlemlerim sonucu sitede bazı üyelerin torpilli olduğunu farkettim.Örneğin bir arkadaşım geçen gün bir konu açtı siyasetyasak dendi ve 15 gün ceza verildi ama bugün bakıyorum Atatürke sövenler Dine sövenler rahat rahat konu açıyor sonra hiç ceza almıyorlar.Arkadaşımın banı yeni açılmıştı ve 15 gün ona çok ağır geldi..Rüşvetmi veriyorsunuz adminlere arkadaşlar nedir bu işin sırrı.
not:Hadi şimdi torpil resmi koyunda kendi kendinize eğlenin
biride benim sadece bir video yüzünden 15 gün atıldım sebep: Atatürk konuları Siyasiymiş
Uzun süren gözlemlerim sonucu sitede bazı üyelerin torpilli olduğunu farkettim.Örneğin bir arkadaşım geçen gün bir konu açtı siyaset yasak dendi ve 15 gün ceza verildi ama bugün bakıyorum Atatürke sövenler Dine sövenler rahat rahat konu açıyor sonra hiç ceza almıyorlar.Arkadaşımın banı yeni açılmıştı ve 15 gün ona çok ağır geldi..Rüşvetmi veriyorsunuz adminlere arkadaşlar nedir bu işin sırrı.
Cezaların onaylanması öyle 3-5 saatte olacak bir şey değil iki güne kadar sürebiliyor. Bugün dediğin gibi aşırı bir din ve Atatürk propagandası var normalden kat ve kat fazla şikayet geldiğine eminim. Yarın böyle konular açan kişilerin tahminen hepsi uçacak.
benim arkadaşta başbakan ile ana muhalefet partisinin terbiyesizce atışması ile ilgili bir resim koymuş 15 gün yemiş.olacak iş değiil
quote:
Orijinalden alıntı: sburak555
benim arkadaşta başbakan ile ana muhalefet partisinin terbiyesizce atışması ile ilgili bir resim koymuş 15 gün yemiş.olacak iş değiil
O üyelik size ait olmasın ?
quote:
Orijinalden alıntı: kerem
quote:
O üyelik size ait olmasın ?
bana ait olabilir ama hiç değilse trollük yapmıyorum bazı üyeler gibi silinecekse silinsin.
quote:
Uzun süren gözlemlerim sonucu sitede bazı üyelerin torpilli olduğunu farkettim.Örneğin bir arkadaşım geçen gün bir konu açtı siyaset yasak dendi ve 15 gün ceza verildi ama bugün bakıyorum Atatürke sövenler Dine sövenler rahat rahat konu açıyor sonra hiç ceza almıyorlar.Arkadaşımın banı yeni açılmıştı ve 15 gün ona çok ağır geldi..Rüşvetmi veriyorsunuz adminlere arkadaşlar nedir bu işin sırrı.
quote:
Orijinalden alıntı: Uygx
quote:
/>
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme