Şimdi Ara

Konu Dışında Torpil Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süren gözlemlerim sonucu sitede bazı üyelerin torpilli olduğunu farkettim.Örneğin bir arkadaşım geçen gün bir konu açtı siyaset yasak dendi ve 15 gün ceza verildi ama bugün bakıyorum Atatürke sövenler Dine sövenler rahat rahat konu açıyor sonra hiç ceza almıyorlar.Arkadaşımın banı yeni açılmıştı ve 15 gün ona çok ağır geldi..Rüşvetmi veriyorsunuz adminlere arkadaşlar nedir bu işin sırrı.

not:Hadi şimdi torpil resmi koyunda kendi kendinize eğlenin

• biride benim sadece bir video yüzünden 15 gün atıldım sebep: Atatürk konuları Siyasiymiş

koyduğum video bu sadece

http://www.youtube.com/watch?v=2FTRYgzbrEw
  • quote:

Orijinalden alıntı: sburak555

Uzun süren gözlemlerim sonucu sitede bazı üyelerin torpilli olduğunu farkettim.Örneğin bir arkadaşım geçen gün bir konu açtı siyaset yasak dendi ve 15 gün ceza verildi ama bugün bakıyorum Atatürke sövenler Dine sövenler rahat rahat konu açıyor sonra hiç ceza almıyorlar.Arkadaşımın banı yeni açılmıştı ve 15 gün ona çok ağır geldi..Rüşvetmi veriyorsunuz adminlere arkadaşlar nedir bu işin sırrı.

Cezaların onaylanması öyle 3-5 saatte olacak bir şey değil iki güne kadar sürebiliyor. Bugün dediğin gibi aşırı bir din ve Atatürk propagandası var normalden kat ve kat fazla şikayet geldiğine eminim. Yarın böyle konular açan kişilerin tahminen hepsi uçacak.

• benim arkadaşta başbakan ile ana muhalefet partisinin terbiyesizce atışması ile ilgili bir resim koymuş 15 gün yemiş.olacak iş değiil
  • quote:

benim arkadaşta başbakan ile ana muhalefet partisinin terbiyesizce atışması ile ilgili bir resim koymuş 15 gün yemiş.olacak iş değiil

O üyelik size ait olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

benim arkadaşta başbakan ile ana muhalefet partisinin terbiyesizce atışması ile ilgili bir resim koymuş 15 gün yemiş.olacak iş değiil

O üyelik size ait olmasın ?

bana ait olabilir ama hiç değilse trollük yapmıyorum bazı üyeler gibi silinecekse silinsin.
  • quote:

Uzun süren gözlemlerim sonucu sitede bazı üyelerin torpilli olduğunu farkettim.Örneğin bir arkadaşım geçen gün bir konu açtı siyaset yasak dendi ve 15 gün ceza verildi ama bugün bakıyorum Atatürke sövenler Dine sövenler rahat rahat konu açıyor sonra hiç ceza almıyorlar.Arkadaşımın banı yeni açılmıştı ve 15 gün ona çok ağır geldi..Rüşvetmi veriyorsunuz adminlere arkadaşlar nedir bu işin sırrı.

Konu Dışında Torpil Var

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Konu Dışında Torpil Var

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.