Şimdi Ara

konu silinebilir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr-ance -- 26 Şubat 2013; 19:15:26 >

• TUTUNUCAK DAL ARIYOR VE SENİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR ONA SADECE KENDİNİN OLMADIĞINI SÖYLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-ance

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

TUTUNUCAK DAL ARIYOR VE SENİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR ONA SADECE KENDİNİN OLMADIĞINI SÖYLE

Bakalım üstad bugünde konusacagız denk getirip bi şekilde bunuda söyleyeceğim ama asıl sebeb benim ona cevap vermem kişiligim geregi diyelim oda ümitlendi tabi o düşünceden vazgeçirmem gerek yardımcı olmakta istiyorum

AGA YANİ UZATMANIN ANLAMI YOK SEN İSTEMİYORSAN ZORLA KABUL ETTİREMEZ SANA

YOK ZORLA İSTİYORSA KENDİN İSTEMEDİĞİNİ SÖYLE ARTIK SEVGİLİ OLMADIĞINI SÖYLE

ZORLA GÜZELLİK OLMAZ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TUTUNUCAK DAL ARIYOR VE SENİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR ONA SADECE KENDİNİN OLMADIĞINI SÖYLE

Bakalım üstad bugünde konusacagız denk getirip bi şekilde bunuda söyleyeceğim ama asıl sebeb benim ona cevap vermem kişiligim geregi diyelim oda ümitlendi tabi o düşünceden vazgeçirmem gerek yardımcı olmakta istiyorum

AGA YANİ UZATMANIN ANLAMI YOK SEN İSTEMİYORSAN ZORLA KABUL ETTİREMEZ SANA

YOK ZORLA İSTİYORSA KENDİN İSTEMEDİĞİNİ SÖYLE ARTIK SEVGİLİ OLMADIĞINI SÖYLE

ZORLA GÜZELLİK OLMAZ

önerilerin için eyvallah aga bugün bu şekilde yaklaşacagım tamamen . inş....

UNUTMA ODA BİR İNSAN ONA KALBİNİ KIRMADAN SÖYLE GEREKİRSE ARKADAŞ KALABİLECEĞİNİZİ VE ONA DESTEK OLACAĞINI SÖYLE

UNUTMA KALP VİCDANDAN GİDER VİCDAN OLMASSA KALPTE OLMAZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.