Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceHD -- 21 Nisan 2015; 13:08:13 >

• sonra kilo aldım yüzümde sivilce var vs vs kendiniz kaşınıyorsunuz onların yerine meyve ye daha sağlıklı
  • Çakma beats kullanan insan fakirligine mühürlü imzasını atmıştır benim gözümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakmayın ama o kadar kalorili şeyin yanına zero cola güldürdü normalini açaydın bari
  • yine fakir

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceHD

Sadece Senin İçin Uğraştım Buyur Artık Fakir mi dersin Zengin mi sana kalmış
     KONU SİLİNSİN LÜTFEN

Sakin ol şampiyon.

• quote:

Sadece Senin İçin Uğraştım Buyur Artık Fakir mi dersin Zengin mi sana kalmış
     KONU SİLİNSİN LÜTFEN

O kulakligi casper ilemi beslemeye calisiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu dışına konu açamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Casper 2500 TL o Laptop şuan kurduğun cümle kıskançlıktan başka hiç birşey değil

dostum asıl olay o çöpe 2500 lira vermek zaten Bir e parasıyla övünmeyin şu aletin

10 milyona bok satsan yine bok gidipte pahalı bok aldım diye sevinmezsin
  • quote:

Casper 2500 TL o Laptop şuan kurduğun cümle kıskançlıktan başka hiç birşey değil

Isterse 60000 lira olsun icinde ses cipi ne var dandik bir sey sen o kulakligi kullandigini saniyorsun git crative in usb ses kartlarini al bari bir ise yarasin. Bilmiyorsun bari ogren o laptopun sesi dandik vasat 20 liralik kulakligi anca idare eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • afiyet olsun hocam sormak istediğim bir soru var öncelikle hangi şehirdesin ve o gagozu nereden buldun?Şimdiye kadar sadece kaldığım yurtta görebildim
    asıl sorum ise kulaklığın aynısından bende de var, mikrofon ve kulaklığı aynı anda pc'de kullanmak istiyorum sen denedinmi hiç çalışıyormu? telefon kulaklığı gibi tek giriş olduğu için converter almam gerek ama çalışırmı emin değilim
  • quote:

Ben sadece beraber fotoğraf atalım eğlenelim söyledim başlattınız Kulaklığıma laf ettiniz ben size konu başlangıcımda orjinal bets fln yazdım mı o arkadaşın söylediği zoruma gitti fakir dedi bana ben zengin fln değilim ama kulaklığım orjinal gösterdim sonra diğeri bilgisayarıma laf etti herkeze Nihat HatipOğlu gibi cevap veriyorum ayıptır ya Benim Kulaklığım Dandik Bilgisayarım Dandik Teşekkürler Olay bitti GG

Mouse'da dandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hty.enyalios -- 21 Nisan 2015; 3:19:34 >
  • yazık lan bantlı kulaklıkla hava atmaya çalışıyor puha. konu çöpe gider senide blokladım yallah.
  • bu ne la?

• quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.