Şimdi Ara

konuları erken bitirince ne oluyor yani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vizkozite1. -- 30 Aralık 2019; 18:59:22 >

• Konu bitince olacak olan şu,

Örneğin Ayt Fen denemesi çözüyorsun 8 tane yanlışın çıktı bu yanlışı inceliyorsun dikkat eksikliği mi konunun bir yerine hakim değildin ondan mı diyerek yanlışlarını analiz ediyorsun buradan iki avantajla çıkacaksın birincisi o sorudan yeni bilgi öğrenicen ikincisi konuyu tekrsr etmek zorundasın ki bu kısa süreli bellekten uzun süreli belleğe geçiş demek yani bilgi daha kalıcı olacak böyle yaparak öğreneceğin konu/bilgi sayısı çoğalarak denemede net artırmış olacaksın konu bitirmenin olayı bu denemelere odaklanıp eksikleri kapatmak sınavda al şu soru bankasını çöz demeyecekler ne de olsa ayrıca tyt gibi sınavda zaman kazanmak lazım bunun içinde deneme pratiği oturtulması gerekiyor. Geç mi kaldın hayır en az iki ay önce bitirilmesi benim için kafi buraya kadar Okuduysanı teşekkür ederim.
  • Kaliteli denemelerin tamamını çozebiliyorsun o çok 1 hafta kala bitirdim diyenlerde konuların %95 nı hazirandan önce bitirenler
  • Kuzen anlamadim ya
  • Konu eksiklerini daha iyi kapatabilirsin
  • Çok anlamak istedim ama ben de anlayamadım be yeğen
  • Yukardaki arkadaşa katılıyorum. Erken bitirmenin en önemli avantajı full eksiklerine yöneliyorsun konular bittiği için ki bu çok önemli bir şey mayısta bitirince bunu yapamazsın ya da ocakta bitiren kişi kadar bu avantajı kullanamazsın diyim.
  • Dr_house_ D kullanıcısına yanıt
    Ama mesela şöyle de olamaz mi atiyorum her hafta yaptigin denemenin analizini o hafta yapip eksiklerini obur haftaya aksatmazsan da kapatabilirsin sanki
  • Konu bitince olacak olan şu,

Örneğin Ayt Fen denemesi çözüyorsun 8 tane yanlışın çıktı bu yanlışı inceliyorsun dikkat eksikliği mi konunun bir yerine hakim değildin ondan mı diyerek yanlışlarını analiz ediyorsun buradan iki avantajla çıkacaksın birincisi o sorudan yeni bilgi öğrenicen ikincisi konuyu tekrsr etmek zorundasın ki bu kısa süreli bellekten uzun süreli belleğe geçiş demek yani bilgi daha kalıcı olacak böyle yaparak öğreneceğin konu/bilgi sayısı çoğalarak denemede net artırmış olacaksın konu bitirmenin olayı bu denemelere odaklanıp eksikleri kapatmak sınavda al şu soru bankasını çöz demeyecekler ne de olsa ayrıca tyt gibi sınavda zaman kazanmak lazım bunun içinde deneme pratiği oturtulması gerekiyor. Geç mi kaldın hayır en az iki ay önce bitirilmesi benim için kafi buraya kadar Okuduysanı teşekkür ederim.
  • Ben geçen sene konular tam bitmeden alan denemelerini çözmeye başlamıştım. İşlemediğim soruları boş bırakıyordum. Zaten o zamana kadar çoğu konu bitmiş oluyordu. Arkadaşlarım da konular bitmeden deneme çözülmez diye neredeyse hiç deneme çözmeden girdiler, hafif yamuldular sınavda. Yani son 2 ayda çoğu konun bittiyse çok sıkıntı olmaz bence, konular bitmeden de denemelere başlanır.
  • Aynen o şekilde de olabilir. Sadece erken bitirmek daha garanti yoksa tek şart bu değil. Benim de mayısta bitirip derece yapan birçok arkadaşım vardı.
  • Tesekkurler yorumlariniz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vizkozite1. -- 15 Kasım 2019; 17:32:42 >
  • Çoğu başarılı kişinin bile konuları geç bitirmesi erken bitirenin avantajlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
  • Kişiden kişiye değişir bence bu durum. 1200 Ve 800. Olan arkadaşlarim dahi konularını mart-nisan aralığında bitirdiler.
    Ha eğer önceki senelerden kalma konu eksiğin yoksa Şubat ayında bile bitirebilirsin. Çok bi sey kaybetmezsin merak etme
  • Denemeye erken başlıyorsun
  • Tesekkurler up
  • Topiramat kullanıcısına yanıt
    Ne kadar deneme çözdüler
  • Nasıl yani hocam
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Konuları sağlam bir şekilde erken bitireni sınava eylülde girecek gibi düşün sana ek olarak 3-4 ay seri deneme çözme şansı oluyor bitirdiği konuları çok iyi taramış oluyor erken bitirmekle erken bitirmek için yüzeysel çalışmayı ayirmak lazım ha bu kadar sağlam çalışan 100 adam var mıdır belki ama az oldukları kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 16 Kasım 2019; 14:41:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.