Şimdi Ara

Ne olurdu yani sınavdan kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sınavınız vardı ilk hakkımdı ilk giriyodum 11.40ta olan sınava son 30 dakika içinde yetiştim alana girdim beklemedeyiz bu arada sınava gireceğim araçla ilgili direksiyon hocam bana araç içi paneli düğmeleri falan tekrar gösterdi kaputu açıp tek tek motor yağ ilave yerini yağ çubuğunu v.s stepnedir krikodur tekrar gösterdi aracın içine oturdum komisyon üyeleri geldi araçtan indim resmimi çektiler falan tekrar araca girdim bide sağıma soluma bi baktımki ortadayım önümdeki araçlar arkamdaki araçlar onlarında sınav saati 11.40mış düğün konvoyu gibiyiz :) herkes acemi sinyali unutan bizi görüp yakanmı heycandan sağ diye sol sinyali yakan benide şaşırttılar benmi yanlış sinyal verdim diye dururken sağa kalkarken sola komisyon üyesi senin sinyalin doğru o yanlış verdi dedi tam ortadayım en az 20 araç birden kapalı alan içinden çıktık kontrollü bi şekilde hemen park alanına döndük park sıramın gelmesini bekleyene kadar ayağım debriyajda bi ayağım frende kasıldım bacağım ağrıdı neyse park alanı açıldı bu sıra önümdeki park yapanları geçenleri izliyoeum kalanlar geçenler oldu çok heycanlandım parka doğru ilerledim sağ arka camı arka dubayla kesiştirdim tam sağ yapıp direksiyonu çevirdim arkadaki 2 dubayı sağ yan aynadan görecek şekilde geri geri gittim burda fazla geri gittim frene basmayı unuttum arka dubaya çarptım indirdiler üzülmedim sağlık olsun dediler cidden üzülmedim dünyanın sonu değil bi dahaki sefere inşallah şimdi hocamla derslere tekrar gircekmiyiz sınav zamanına kadar yoksa yeniden ders ücreti ödüycekmiyim tekrardan direksiyon sınavı 180 lira 2ncisi ilki 120 liraydı 180 lira haşırttı black oldu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. Sınav için kaç para yani anlamadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bofames

2. Sınav için kaç para yani anlamadım hocam
    2nci sınav ücreti 5 günlük direksiyon telafi eğitimi dersi ile( istersen) mecbur değil 270 tl direksiyon dersi istemzsen 180 tl ben istemedim komşumuz 3 gün sağolsun eğitim vercek bana 180 lirayıda kursla pazarkık ederek 150 liraya anlaştık
  • İyi olmuş hocam geçmiş olsun sağlık olsun. Bİ sonraki sımav ne zamanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Bofames

İyi olmuş hocam geçmiş olsun sağlık olsun. Bİ sonraki sımav ne zamanmış
    18 AĞUSTOS 2nci sınavım sağolun inş geçerim 3ncü sınav ücreti 370 tl çünkü
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Heyecan yapmayın geçersiniz hocam inşallah

• bende eylül de giricem direksiyon sınavına. bu işin pratiği sanırım heyecan yapmamak,sakin kalmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

bende eylül de giricem direksiyon sınavına. bu işin pratiği sanırım heyecan yapmamak,sakin kalmak
    Heycan yapmamak lazım aynen heycan insana bildiğinide unutturuyor

• dostum aynaya dubayı yerleştirme dışında yerde çizgi yok mu?o çizgilerle yönlendirsen arabayı.teker o çizginin üzerine bastığı anda tam sol yapsan.neyse bende 3. seferde geçtim eğer komisyon üyeleri düzgün ve yaşı oturmuş insanlar ise zaten sana tölörans tanırlar.
  • Bende ilkte geçemedim. İkinci için sınav parası yatırımcı iki ders daha verdiler. İkinci sınavda da şükür geçtim. Bu arada o kalabalık her yer için geçerli sanırım. Ben de Ankara da girdim ve durum farklı değildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.