Şimdi Ara

konuları erken bitirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her yerde vay efendim bu ay fiziği bitirdim haftaya kimya bitiyor vs yorumlar görüyorum. sizce bu ilerleyiş mantıklı mı? özellikle ilk kez girmeyecek olanların konuları mayıs ortasından önce bitirdiğinde çok sıkılacağını düşünüyorum şahsen.

ikinci sorum da siz bu konuları nasıl bu kadar hızlı bitiriyorsunuz anlamıyorum arkadaş 3 soru falan çözmeniz lazım konu başına.

• siz kalp kırarsınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar sıfır değildir, önceden çalışmışlıkları vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu bitirmekten kasıt her konuyu en az bir kitaptan çözüp belli seviyeye gelmek. Sonra da sınava kadar durmadan deneme + sb çözülecek tabii, konuları bitirdim sınava kadar yatayım diye bir şey yok. Haliyle sıkılmak da yok, iyice uzmanlaşmak gerek.

• Konu bitirmek zor değil ki hocam, mesela ben dün bütün günümü ayırarak TYT Türkçe'nin ilk konusunu videolarla bitirdim ama test çözmediğim için henüz bitmiş saymadım, bir kaç video kaynaktan daha bitirip online yks testi çözdüm o konu hakkında, bundan sonra bitmiş saydım.
  • hocam ben de konuları erken bitirmeye çalışıyorum ama ders ders gitmek bence mantıksız. ama kimine mantıklı da gelebilir . bir de sıkılma olmaz ; bitmediği takdirde mayıs gelir hala denge çalışırsın organik çalışırsın, bitirdiği düşün, full deneme çözersin
  • Çoğu troll kanmayın :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sınava kadar soru bankası deneme çözmek de bir yere kadar. çok mezundan duyuyorum konuları bitirip deneme çözerken bir yandan soru bankasından tek konu çözmek bayıyor bırakıyorum diye. ama herkes kendisi için en iyisini bilir tabii ben eksik olduğum konuları halledip sona daha çok hatırladıklarımı koyacağım sanırım nisana kadar bitmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Avuntu

• Hocam konuları erken bitirmek nasıl bir beceri istiyorsa bitirdikten sonra kendini salmamak ayrı bir kabiliyet. Aynı tempoyla götürmek zor oluyor.Şimdi ne yapıyoruz abi boşluğuna düşüyorsun.O yüzden geç olsun güç olmasın diyelim.Denemeyi aksatmayalım yeter.

• Bence sindire sindire gitmek daha iyi olur hem akılda kalması açısından hem de sıkılmamak açısından. Ama sindire sindire de olsa en geç nisanda konuların bitmesi gerektiğini düşünüyorum (mezunlar için konuşuyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

Avuntu
    Alakası yok, özdebir konusuna bakarsan herkes minimum 90 tyt 55 ayt yapmış konularımı bitirdim diyen troller ise 100+ ve 65+ yazmış ama hiçbiri ispoat koymamış ortaya. Büyük çoğunluğu troll bu söylemlerde bulunanların lakin 3-5 kişi vardır gerçekliği olan adam 20-30K dan mezundur erken bitirir normaldir.
    Yalanlık bir durum yok sanki. 90 tyt 55 ayt, 100 tyt 65 ayt uçuk netler değil ki. Sene sonu 5k ya 1k ya girenler bu zamanlarda böyle yapıyor işte, garip olan ne ?

90 tyt 55 ayt iyi değil ki o kadar

• Konuları erken bitirip yatıyorlarsa evet sıkıcı olur. Ama konuları bitirip zamana göre birkaç kere daha bitiren, deneme çözen, fasikül çözen var. Konuları erken bitirmek iyidir. Son zamanlara konuları değil tekrarı bırakmak lazım.

• quote:

Yalanlık bir durum yok sanki. 90 tyt 55 ayt, 100 tyt 65 ayt uçuk netler değil ki. Sene sonu 5k ya 1k ya girenler bu zamanlarda böyle yapıyor işte, garip olan ne ?
    aynen trol aynen :)
  • quote:

aynen trol aynen :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezuntipci

90 tyt 55 ayt iyi değil ki o kadar
    minimum aralık verdim
  • Yazın başlıyorsun tam gaz tempoya. Önceki senelerden de temelin sağlam olunca konu anlatımına ihtiyacın olmuyor.

• Hocam ya mezundurlar ya da konularının bitiiğini sanıyordurlar
    mezunlar içinde gayet normal bence geçen seneden sağlam bir temel ve 24 saat var
    Sıkıcılık kısmı da şöyle bence konu çalışmak sıkıcı konular bitince hobaa deyip halaya başlanmıyor denemesi var eksiği görüp kapaması var varda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.