Bildirim
konum neden kilitleniyor çok bilen mod lar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birşey Demek İstemiyorum Hemen Uyarı Veriyorlar Dediğin Şahıslar. -
Son zamanlarda gereğinden fazla çalışıyorlar. Daha önce herhangi bir aktiflikleri olmadığından son zamanlardaki bu fazla mesaileri gözümüze batıyor. 1 tane resim bile eksik olsa kurallara aykırı olduğundan konun kitlenebiliyor.
Tek çözüm; herşeyi yerli yerince koyup düzenlemen. -
bana neyin eskik olduğunu söylesinler
30 kere yazdım
kilitleyen şahıs illaki görmüştür
bir benim konummu eksik
milletin konusu eksik değilmidir ?
tuhaf şey
kilitlenen konum orda (2. kez kilitleniyor)
girin bakın ne varmış ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 21 Mart 2009; 9:53:45 > -
-
bozacının şahidi şıracı
suç bende
gelmişim paylaşım yapıyorum böyle forumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 21 Mart 2009; 10:20:38 > -
Böyle tepki verirsen her konun kilitlenir, olayın içeriğini bilmiyorum; ama bu tepkinle haksız duruma düştüğünü biliyorum. -
olay şu
yukarda linkini verdiğim konu 2. kez kilitleniyor
30 kere yazmama rağmen nedeni söylenmiyor
dalga geçiyorlar sanki
anladıkları dilden konuşmak lazım -
Sanırım senin konunu ben şikayet etmiştim.Şikayet sebebide senin açtığın konu gibi birçok tartışma konusu olmasıydı.Bunu bir konu olarak değilde o konuların devamında öneri olarak sunabilirdin.
Sana yardımcı olmak için konuların linkinide ekliyim.Varmı başka sorun?
http://forum.donanimhaber.com/m_30329583/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_29948763/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_30131682/tm.htm
-
Satış konusu açıyorsan resimlerinde bir eksik vardır.
Konu yanlış yerde. -
aferim
yakında mod yaparlar seni
lightmi coldmu diye 1000 tane konu açılır bişey olmaz
hayatınızda ilk defa duyduğunuz yapılandırma bilindik tartışma diye kilitlenir
görüşüne hayran kaldım
diyecek bişey yok -
off yinemi aynı muhabbet ? sıkılmadınzmı ? -
Modlukla alakası yok.Bu forumun kuralları var.Kurallara göre davranmak zorundasın.Kuralları ihlal ettiğinde ceza alırsın.Her kullanıcı gibi sende ŞİKAYET ET butonunu kullanabilirsin.Birilerinin gözünden kaçmış konu,mesaj veya imza olursa sende şikayet edebilirsin.
Sen modları şikayet etmek için açtığın konuyu bile yanlış bölüme açıyorsun ben ne yapayım. -
sana dicek bişey bulamıyorum -
Valla bende şikayetçiyim konumu siliyorlar başka bir konuda isteklerinizi pm atarak bildirin diyorlar pm atıyoruz cevap vermiyorlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Modlukla alakası yok.Bu forumun kuralları var.Kurallara göre davranmak zorundasın.Kuralları ihlal ettiğinde ceza alırsın.Her kullanıcı gibi sende ŞİKAYET ET butonunu kullanabilirsin.Birilerinin gözünden kaçmış konu,mesaj veya imza olursa sende şikayet edebilirsin.
Sen modları şikayet etmek için açtığın konuyu bile yanlış bölüme açıyorsun ben ne yapayım.
Doğru söyleyeni 7 köyden kovarlar. Ne desen kendi bildiğini okucak. Uzatmaya gerek yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: Seytan Kobra
Valla bende şikayetçiyim konumu siliyorlar başka bir konuda isteklerinizi pm atarak bildirin diyorlar pm atıyoruz cevap vermiyorlar.
Cevap veriyolar ama bazen geç bazen erken. Şahsen benim pm yoluyla isteklerim ve dileklerim oldu. Şahsen yarım saat içinde cevap aldım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Donald_Duck
quote:
Orjinalden alıntı: Seytan Kobra
Valla bende şikayetçiyim konumu siliyorlar başka bir konuda isteklerinizi pm atarak bildirin diyorlar pm atıyoruz cevap vermiyorlar.
Cevap veriyolar ama bazen geç bazen erken. Şahsen benim pm yoluyla isteklerim ve dileklerim oldu. Şahsen yarım saat içinde cevap aldım.
Attığım pmler o gün içerisinde okunuyor ama 1 hafta oldu hala cevap yok.
Edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 21 Mart 2009; 12:49:56 > -
Seytan Kobra; Cevap alamıyorsan diğer mod arkadaşada bildir problemini. Biri cevap verebilir mutlaka. -
Diğerinede pm attım oda okudu ama cevap yok.
Benzer içerikler
- silkroad baronet görevi
- teamspeak sesli konuşma
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- silkroad thief olma
- joy sro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X