Bildirim
konuşma sesi en iyi nokia modeli
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abi son çıkan modellin hepsi kaliteli telefonlar n95 n82 falan ne ilim n70 -
1100 dan tut da N96 ya kadar hepsinden çıkan ses bana göre aynı. -
quote:
Orjinalden alıntı: empire_loups
1100 dan tut da N96 ya kadar hepsinden çıkan ses bana göre aynı.
valla öyle olmadığına eminim
@empire_loups şuan 6500 slide kullanıyorum metalik bir ses işitmedim bana gelen ve karşı tarafa giden ses gayet iyi ve yeterli -
quote:
Orjinalden alıntı: svideoz
quote:
valla öyle olmadığına eminim
@empire_loups şuan 6500 slide kullanıyorum metalik bir ses işitmedim bana gelen ve karşı tarafa giden ses gayet iyi ve yeterli
-
alacığı iyi -
dostum sen E serisine yönel bence business class olduğu için konuşma seslerinin en iyi olacağı serinin o olduğunu düşünüyorum -
sanırımla olmuyor e65 modelinde bir çok kişinin sorunu çıkmıştı -
arkadaşlar şu an N73 kullanıyorum, telefondan genel olarak memnunum ama daha önce kullandığım 6300'ün sesi çok daha iyi idi -
Nokia 6500 slide güzel tam net ses veriyor. -
quote:
Bencede . Olsa bile çok büyük bir fark olmaz gibi geliyor bana . -
3310 -
3310 ve 6500s gercekten iyi denedim biliyorum, fakat 6500s'da bazı sorunlar varmış,tuş takımının çizilmesi, foto kalitesinin düşüklüğü gibi, N82 nasıl arkadaşlar sizce bu konuda -
6300 veya 6500 -
nokia'nın telefon ayarlarından kristal netlik veya berrak netlik gibi birşey var onu aktifleştirirsen ses kalitesi artar ama şarjın daha az gider...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoLLBuLL -- 17 Haziran 2012; 16:14:00 > -
quote:
Orjinalden alıntı: PoLLBuLL
nokia'nın telefon ayarlarından kristal netlik veya berrak netlik gibi birşey var onu aktifleştirirsen ses kalitesi artar ama şarjzın daha az gider...
evet ama her modelinde yok sanırım -
6500 slide da böyle bir özellik(ses netliği) var ve işi iyi yapıyor diyebilirim -
w810 mi yoksa 6300 black mı yoksa k850i mı -
quote:
Maalesefki öyle değil, N70 kullanıyorum birazda ön kapağın etkisiyle sesin az çıkmasına sebep oluyor. Yeni aldığım 3600 Slide de ise ses daha net ve yüksek. -
ilginç gelebilir ama ben 1112'deki netliği başka modellerde bulamadım nedense?..
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- samsung a15 alınır mı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- guide sticker ne demek
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X