Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kanoute

teşekkür ederim yardımlarınız için sayın blind.

peki bir soru. biliyorsunuz yeni macbook pro lar çıktı hasell işlemcili.
    retina ekran var. ve pil süresi de uzamış gibi. macbook air kadar olmasa da.

onunla bizim macbook air ler arasında kalsanız ne yapardınız ? 500 tl fark var fiyat olarak 13 inch olanlarda

kardeşim yeni bir macbook air alacakmış da. acba benimkini ona verip macbook pro mu alsam diyorum. onun da boyutları böyle oldu
    ama ısınıyor ve fanlası sesli çalışıyorsa hoşuma gitmez tabi

Bende air sahibiyim ben senin durumumda olsam düşünmeden air veririm eğer elimdekini çıkartabilirsem yeni nesil macbook retina alırdım 8 gb ram li modelinden alabilirsen daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

teşekkür ederim yardımlarınız için sayın blind.

peki bir soru. biliyorsunuz yeni macbook pro lar çıktı hasell işlemcili.
    retina ekran var. ve pil süresi de uzamış gibi. macbook air kadar olmasa da.

onunla bizim macbook air ler arasında kalsanız ne yapardınız ? 500 tl fark var fiyat olarak 13 inch olanlarda

kardeşim yeni bir macbook air alacakmış da. acba benimkini ona verip macbook pro mu alsam diyorum. onun da boyutları böyle oldu
    ama ısınıyor ve fanlası sesli çalışıyorsa hoşuma gitmez tabi

daha öncede birçok kişi air almak yerine macbook pro 13" almaya karar verdi. çünkü mbp13" air e göre çok üstün bi cihaz. çok az yönüyle geride. pil ömrü airin 12 saat. mbp 13" in 9-10 saat. 2-3 saatlik farktan dolayı gerek göz zevkinizin düşmesine gerek performansın düşmesine gerek yok. mbp 13" doğru seçim olur. ancak 8gb ram şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 14 Aralık 2013; 22:48:24 >

• merak ettiğim bişey daha var. macbook air yaklaşık 1 saat gibi bir sürede şarj oluyor.bu en sevdiğim özelliği.

macbook pro da bu süreyi biliyor musuunuz?
  • RMP da alsan yapıcağın iş belli şahsen ben işlemciyi zorlayan birşeyler yapmıyorum photoshop vs hızlı çalışıyor daha şimdiye kadar fan sesi duymadım en güzel yanı bu rmp da fan sesi mutlaka olcaktır işlemci frekansından dolayı daha ince daha hafif daha uzun şarjı giden bir alet bana göre tasarımıda daha güzel.Olurda ileride retinalı air çıkarsa ona geçmek mantıklı bu inceliği hafifliği ve sessizliği retina ekrana değişmezdim çünkü gerçekten rahatsız etmiyor ekran.
  • Benim ekrandan yana aldığımdan bu yana hiç sıkıntım olmadı , bende işlemciyi zorlayan programlar kullanmıyorum fakat chrome veya safari açıkken çok sekme varsa renkli yuvarlak kilitlenme uyarısını alabiliyorum sonra bir şey yapmadan kendi düzeliyor ,
  • Rmp de fan sesi olacaksa dediğiniz gibi air dr kalmak mantikli

Hem Sessiz hem 2 saat daha fazla pili gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb ram 256 gb ekran kartı olan bir notebook nasıl 3.000 Tl oluyor
    Bu konuda biraz cahilim ne özelliği var bunların ?
    256 gb ekran kartı olan bir notebook bu kadar eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₩uston

4gb ram 256 gb ekran kartı olan bir notebook nasıl 3.000 Tl oluyor
    Bu konuda biraz cahilim ne özelliği var bunların ?
    256 gb ekran kartı olan bir notebook bu kadar eder mi ?

256 Gb ekran kartı ?
  • kanoute 'ye
    eğer anlattıkları gibi ise anında değiştiriyorlar. öğrenmek için bir telefon.
  • merhabalar,

öncelikle 13" 2012 mid air sahibiyim, cihazı alalı 3 ay kadar oluyor...

konunun yeri tam burası değil ama air kullanan arkdaşlardan bir ricam var;

air larda sol taraftaki hoparlör bas ağırlıklı sol ise tiz ağırlıklı. ben bazı şarkıları dinlerken sağ taraftaki hoparlörde hafif bi cızırdama gibi bişey oluyor. yada kalitesiz video veya müziklerde. acaba bu tüm airlarda böylemi, yoksa benimkinde bir sorun mu var?

deneme şansı olan arkadaşlar deneyip cevaplarsa çok sevinirim.

küçük bir sorun ancak sürekli müzik dinlediğim için can sıkıcı olmaya başladı. cihazı pupa dan aldım. garantiye götürsem bu sorunu fark edebilirler mi emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 16 Aralık 2013; 19:10:33 >
  • san_jose kullanıcısına yanıt
    Ahanda :) hocam hiç dert etme bende senin gibi ses konusunda takıntılı biriyim cihazı aldığım gibi bu problemi hissettim baya araştırdım hatta izmirdeki egemek apr ye gittim gösterdim cihazı normal dediler soldaki hoparlör ile sağdaki hoparlör farklı dediler ordaki teşirdeki üründede durum böyleydi.Bahsettiğin problem hepsinde var.Her şarkıda olmasada bazı şarkılarda son seste yapıyor %80 civarı kullandığımda hiç cızırtı olmuyor.Boyutlarına göre cihazın sesi çok iyi bence.
  • aynen hocam hatta şu an bi film seyrediyorum, yine aynı sorun var, dediğin gibi %80 civarında hiç sorun yok ama sonrasında sorun olmaya başlıyor.

sesi yine bi ultrabook'a göre iyi olsada nerdeyse ipad in ses kalitesi daha iyi.

garantide fark ediceklerini bilsem bende direk götürcektim, ama deneme amaçlı 1-2 şarkı açıp normal diyip geri vericekler muhtemelen diye götürmedim hiç..

daha önce spotify kullanmıyordum bugun kullanmaya başladım, onda da bazı şarkılar kalitesiz sanırım daha çok fark edince rahatsız oldum iyice..

ama geneli böyle ve bizim gibi ses konusunda takıntılı insanlar fark ediyosa kullanmaya devam edelim :))

bu arada ses ayalarından diğer hoparlöre birazcık daha ağırlık verirseniz daha iyi oluyor..
  • arkadaşlar bu alet ile oynanabilecek oyunlar nelerdir?

bioshock falan var çalıştırır mı?

bir de magic mouse ile oynamak mümkün müdür? yoksa normal mouse mu bağlamak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

arkadaşlar bu alet ile oynanabilecek oyunlar nelerdir?

bir de magic mouse ile oynamak mümkün müdür? yoksa normal mouse mu bağlamak lazım...

Bence oynanmaz appstoredan indirdigim kucuk oyunlarda bile cok fazla isiniyor 98c leri gormustu 6500rpm fan hizina cikiyor.Normalde 1200rpmde calisiyor cihaz gerisini siz dusunun.

• san_jose kullanıcısına yanıt
    Cızırtı olayı hoparlörlerin klavye altında olmasından kaynaklanıyor ama ben yinede memnunum.Başka markalarda kasanın altına koymaya basladılar kucagımıza vs aldığımızda hemen boğuluyor.Bu konumlandırma ile her zaman daha net alabiliyoruz.

• bugun iki adet 13" siparisi verdim
    internete ozel indirim ve 50tl cek ile 5050tl odedim mediamakt sitesinde

ilk kez kulanıcam bu pc yi. 4s kulanınca diyer telefonlar tuhaf gelmeye basladı.
    pc de boyle olsun diye aldım

ilk kulanımda tavsiyesi olan varmı? nelere dikat edeyim neler yapayım neler yukluyeyim
    bu pc hakkında hic bir fikrim yok bol sorularım olucak yardımlarınızı esirgemeyin :(
  • http://www.sihirlielma.com/2011/01/04/macbookumuzun-pil-omrunu-uzatmak/

ilk bu bilgilere göz atın pil ömrünü uzun tutmak için
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    bilgi icin tesekkurler
    verdiginiz sitede baya guzel saolun

bu arada bilginiz var ise bu aldıgım yeni modelmi eskimi nasil anlarım ?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/APPLE-Macbook-Air-MD760TU-A-13-3-inç-Core-i5-1-3-GHz-4-GB-128-GB-Notebook,103452,465624,870028.html?langId=-14
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

bilgi icin tesekkurler
    verdiginiz sitede baya guzel saolun

bu arada bilginiz var ise bu aldıgım yeni modelmi eskimi nasil anlarım ?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/APPLE-Macbook-Air-MD760TU-A-13-3-inç-Core-i5-1-3-GHz-4-GB-128-GB-Notebook,103452,465624,870028.html?langId=-14

rica ederim
    Intel HD Graphics 5000 var yeni model oyüzden. 4000 olsaydı eski model olurdu. işlemcidende anlaşılıyo ama orda yazmamışlar modeli.işlemcide 4ile başlıyosa numarası yeni haswell oluyo, 3ile başlıyosa bi önceki nesil

anlamanın en kolay yolu ise cihazın modeli yani MD760TU/A olduğu için en yeni model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 19 Aralık 2013; 21:17:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

quote:

Orijinalden alıntı: kuros

arkadaşlar bu alet ile oynanabilecek oyunlar nelerdir?

Bence oynanmaz appstoredan indirdigim kucuk oyunlarda bile cok fazla isiniyor 98c leri gormustu 6500rpm fan hizina cikiyor.Normalde 1200rpmde calisiyor cihaz gerisini siz dusunun.

Peki hocam magic mouse ile oynanabilir mi?

deneyimi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.