Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazı, araştırma ve ufak tefek video edit kullanımı için MacBook Air 13" almaya gittim ancak alamadan geri döndüm. Sebebiyse, incelediğim ürünün not defteri bölümü açıktı, biraz yazı yazdım ama yazının görüntüsü, okunuşu beni rahatsız etti. Daha doğrusu yazı hafif silik gibiydi. MacBook Air'in yanında hali hazırda Macbook Pro 13" retina olunca hemen not defterini açarak aynı işemleri pro'da gerçekleştirdim ve arada çok büyük bir fark olduğunu gördüm.

Açıkçası dün Apple'a bakan kişi güzel bir kadınla ilgilenmekten beni sallamadı ama ben yine de ısrarla Mabook Air almak istiyor, Macbook Pro kullanmak istemiyorum. Yazı işlerim, okumalarım ve iş araştırmalarım çok fazla olduğundan Macbook Air almam sizce sakıncalı mıdır? Acaba silik gibi yazılar bana mı denk geldi, bunun bi' ayarı var mıdır?

Çünkü şuan ederi 1.500TL olan notebook ile yazıyorum ki, bunun yazıları bile daha güzel görünüyor. Ürünleri bir de Apple store'lar da inceleyeceğim ama hali hazırda sizlere de sormak istedim.

Teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar

Bende MacBook Air MD760TU/A almayı düşünüyorum. Kullanım amacım günlük işlerin dışında iOS için uygulama geliştirmek olacak. Buna bağlı olarak Photoshop, XCode gibi yazılımlar Unity oyun motoru ve basit 3B çizimler ile uğraşacağım. Acaba bu alet bunların üstesinden gelebilir mi? Maalesef bi MBP alabilecek bütçem yok. En azında işi kapana kadar idare edilebilir mi?

Son olarak bugünlerde en uygun nereden alabiliriz? Öğrenci indirimi, puan vs. ile.
  • beni en rahatsız eden durum iu oluyor.

mesla sağ üstteki tuşuna bastım yanlışlıkla ekran söndü. ve tekrar basıyorum açılması için refleksle. ama o an ne oluyorsa oluyor bir daha açılmıyor bilgisayar . o akdar uğraşıyorum.

taki uzun süreli basıp bilgisayarı yeniden başlatana kadar

var mıdır bunu ,ptal etmenin yolu ?
    o an bilgisayar kapanıp da ne oluyor anlamıyorum. sanki derin bir uygku mode una geçiyor
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende o tuşa basınca anında pc uyku moduna geçiyor ekran vs herşey kapanıyor.Tekrar bastığımda kapandığı hızda açılıyor anında.Bahsettiğiniz gibi bir problem olmuyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Hocam bende o tuşa basınca anında pc uyku moduna geçiyor ekran vs herşey kapanıyor.Tekrar bastığımda kapandığı hızda açılıyor anında.Bahsettiğiniz gibi bir problem olmuyor bende.

sayın blind .
    ilk seferde bendede öyle oluyor. yeniden basınca açılıyor. ama hemen arkasında yanlışlıkla 1 kere dha basınca yeniden başlatmaktan başka çare kalmıyor
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibiymiş.Daha önce dikkat etmemiştim dediğinizi uygulayınca kitlendi makine.Yazılımsal bir durumdur büyük ihtimalle, güncelleme ile düzelir inş.
  • evet inşallah,
    ben yanlışlıkla 2 defa basıyorum bazen. o zaman kilitleniyor ne yazıkki
  • pili %10 a yada %5 e düşünce bir uyarı verse keşke. var mı bunun ayarı.

farketmiyor hiç uyarı vermediği için birden kapanıveriyor
  • Arkadaşlar ben yeni MBA ile aranızdayım. Uzun zamandır iphone kullanıyorum ama Mac'a oldukca yabancıyım.
    Online apple store'dan aldığım mba'da mid 2013 yazıyor ve mavericks yüklü değil.
    Son versiyon olan late 2013 olup mavericks yüklü gelmeliydi diye düşünüyorum.
    Bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
  • @saredsa
    iso dosyasını Mac'e atın boş bir flash diski Mac'inize takın ve Boot Camp Yardımcısını başlatın adımları izlemeniz yeterli, gereken driverlarıda indirip windows kurulumunu başlatacaktır.

@tsender
    Mid 2013 Air'lar Mavericks tanıtılmadan önce satışa çıkarılmıştı. Telaşlanmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

@saredsa
    iso dosyasını Mac'e atın boş bir flash diski Mac'inize takın ve Boot Camp Yardımcısını başlatın adımları izlemeniz yeterli, gereken driverlarıda indirip windows kurulumunu başlatacaktır.

@tsender
    Mid 2013 Air'lar Mavericks tanıtılmadan önce satışa çıkarılmıştı. Telaşlanmanıza gerek yok.

Çok tesekkurler ilginiz için. deneyeceğim. iyi forumlar.
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bir sorunla karşılaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • http://m.gittigidiyor.com/urun/98058200

Burdaki ürünü aldım. Kargo bekliyorum. Fiyat piyasanın en dusugu + 100 lirada world puanla çok iyiye geliyor. Bilkom garantili olduğunu söyledi gelince seri numarasindan bakicam. Uygun arayanlar degerlendirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronin

http://m.gittigidiyor.com/urun/98058200

Burdaki ürünü aldım. Kargo bekliyorum. Fiyat piyasanın en dusugu + 100 lirada world puanla çok iyiye geliyor. Bilkom garantili olduğunu söyledi gelince seri numarasindan bakicam. Uygun arayanlar degerlendirebilir.

bayağı iyiymiş fiyatı bilkom cihazı için hocam hayırlı olsun ama bilkom garantisi yoksa bence direk iade yapın
  • quote:

aynı cihaz 2 ay önce vatanda 2400 küsürdü. her %30 indirimde bu fiyata düşüyodu. tabi o fiyata stokmu dayanır. bitti hepsi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

aynı cihaz 2 ay önce vatanda 2400 küsürdü. her %30 indirimde bu fiyata düşüyodu. tabi o fiyata stokmu dayanır. bitti hepsi :D

Hocam vatandakiler haswell değildi diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim :-)

• Garanti ile ilgili merak ettigim bi durum var. Daha önce lenovodan aldığım laptopu iade almistim serviste yapılamadıgi için. Ancak bana form vermislerdi ve ben iadeyi vatan bilgisayardan almıştım. Bilkom garantili ürünlerde değişim oldugunda değişimi bizzat servis yapıyor diye bisi duydum dogrumudur. Sonuçta bir daha satıcıya ulamama durumu olabilir gittigidiyordan alındığı için. Cevap için şimdiden tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Hocam vatandakiler haswell değildi diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim :-)

haswelldi. aynı o linkteki üründü

hatta apple store açıldığında o linki gösterip nasıl saçmalık bu demiştim. vatanda 2470 applestoreda 2900tl diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 2 Aralık 2013; 15:38:59 >

• Arkadaşlar Merhaba bende Macbook air le aranıza katıldım.

Ancak bazı problemlerim var.Safarideki yerimlerinden wikipedia ya giremiyorum yahooya giremiyorum.Dsl hatası alıyorum.

Modeme reset de atsam ttnet i arayıp yeniden yapılandırsam da çözüm bulmuş değilim.Benzer şekilde hata aldınızmı ? Nasıl bir çözümle halledebiliriz?
  • arkadaşlar amerikadan aldığım macbook air mid 2013le aranıza katılmış bulunuyorum.

hepinize saygılar sevgiler.

ilk OS deneyimim. sevgiler saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.