Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E2

quote:

Orijinalden alıntı: ernesto__che

Arkadaslar asagidaki linkteki mac 2012 mi 2013 mü? Şarj ömrü 10 saat yazdigina gore 2013 ama grafik yongasi intel hd 4000 yaziyor. Kafam karisti. Sitede mi yanlislik var?
    Yardimci olursaniz sevinirim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/128660/apple-macbook-air-md760tu-a-.aspx

MD760TU/A 2013 modeli .

Ama sitede grafik bölümünds İntel HD Graphics 4000 yaziyor bunun 5000 olmasi gerekmez mi? Sitede mi yanlislik var yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar asagidaki linkteki mac 2012 mi 2013 mü? Şarj ömrü 10 saat yazdigina gore 2013 ama grafik yongasi intel hd 4000 yaziyor. Kafam karisti. Sitede mi yanlislik var?

MD760TU/A 2013 modeli .

Ama sitede grafik bölümünds İntel HD Graphics 4000 yaziyor bunun 5000 olmasi gerekmez mi? Sitede mi yanlislik var yani.

Hocam mac in modeli belirtilmiş , yazılanlara takılmayın , olay bilgileri girenin kamilliği .

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

müzik dinlerken filan sadece ekranı kapatmak istiyorum bazen . ekran ışığını söndürmenin çaresi var mıdır? yoksa bekleyecek mi 5 dakikayı illaki?

Ekran karartma için klavyenin sol üst kısmındaki tuşları kullanmıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

macbook air aldığınıza pişman oldunuz mu yeni macbook pro retina nın boyutları,ağırlığı, fiyatları ve pil süresi yaklaşınca .ekstradan da retina ekranı var tabi.

müzik dinlerken filan sadece ekranı kapatmak istiyorum bazen . ekran ışığını söndürmenin çaresi var mıdır? yoksa bekleyecek mi 5 dakikayı illaki?

Asla pismanlik yok.

Ikinci sorunuz icin de sag ustteki kapama tusuna bir kere basmak yetmiyor mu?

• Bende sağ üstteki pil göstergesi ful ve şarjda kullanıyorum şu anda. Ama current charge değeri hep %3-4 daha az gözüküyor bu tarz uygulamaları açıp baktığımda. Biraz pilden yiyorum sonra tekrar şarj ediyorum fullendikten sonra bidaha bakıyorum uygulamaya current charge değeri %100 olmuş. Ancak bikaç saat sonra şarjda kullanmama ve sağ üstteki pil değeri %100 gözükmesine rağmen yine aradaki %3-4 lük fark gözükmeye başlıyor. Bu bir sorun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negres_1903 -- 10 Kasım 2013; 16:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: negres_1903

Bende sağ üstteki pil göstergesi ful ve şarjda kullanıyorum şu anda. Ama current charge değeri hep %3-4 daha az gözüküyor bu tarz uygulamaları açıp baktığımda. Biraz pilden yiyorum sonra tekrar şarj ediyorum fullendikten sonra bidaha bakıyorum uygulamaya current charge değeri %100 olmuş. Ancak bikaç saat sonra şarjda kullanmama ve sağ üstteki pil değeri %100 gözükmesine rağmen yine aradaki %3-4 lük fark gözükmeye başlıyor. Bu bir sorun mu ?

Degildir ve bence bu kadar takilmamak lazim. Keyifle kullanmaya bakin. Sonucta pil elbette bir gun eskiyecek. :)

• sizce gelecek sene ortası retina mAir'i beklemeye değer mi? 16 GB ram seçeneği sunulur mu? ben de tam tersi rMBP'mi satıp Air almayı planlıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

MD760TU/A 2013 modeli .

bendede yeni macbook air var program 100 ün altında gösterdiği oldu bende ama şu an 100 üzeri yani farklılık göstereblyr zmn zmn sanırım biraz şarjdn sonra tam perfrmanslı olacaktr

• quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

sizce gelecek sene ortası retina mAir'i beklemeye değer mi? 16 GB ram seçeneği sunulur mu? ben de tam tersi rMBP'mi satıp Air almayı planlıyorum.

bence beklemeye gerek yok macbook air lara retina disply gelse bile performansı düşürecektir ve hd 4000 ve hd 5000 li macbook airlar gayet performnslı
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Rmbp kullanıyorsanız beklemeye değer bence.Ekran konusunda bir rahatsızlık hissetmesemde retina gelirse cihazın güzelliğine güzellik katılmış olur.Uzun zamandır tasarımı değişmiyor belki seneye tasarımı bile değişebilir.Ben olsam beklerdim şuan mid2013 air kullanıyorum herhangi bir eksikliğini hissetmedim.
  • Ayrıca pil değerlerine çok takılmayın artkadaşlar 2 gün önce yukarıda resim paylaşmıştım %101 gözüken sağlık şuan %97 gösteriyor ve programın gösterdiği değerler doğru bunu sistem raporundaki değerlerle karşılaştırabilirsiniz dinamik olarak değişiyor bu pil kapasitesi neye göre oluyor tam bilmiyorum ama kolay yıprancağını sanmıyorum.
  • Arkadaşlar merhabalar.
    Ekranın menteşeleri biraz yumuşak geldi. İnternette bu videoyu buldum. Sizin cihazlarda da aynı olay oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 11 Kasım 2013; 22:21:22 >
  • Bende az önce Apple Online Store'dan Macbook Air 11.6" Core i5, 8 GB Ram, 128 GB SSD BTO modelini sipariş ettim. Anlamadığım şey şu ki "Gönderim: 1 - 3 İş günü" yazarken "Teslimat Tarihi 29/11/2013 - 03/12/2013" olarak yazıyor. Açıklayabilecek olan varsa sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiko_s

Bende az önce Apple Online Store'dan Macbook Air 11.6" Core i5, 8 GB Ram, 128 GB SSD BTO modelini sipariş ettim. Anlamadığım şey şu ki "Gönderim: 1 - 3 İş günü" yazarken "Teslimat Tarihi 29/11/2013 - 03/12/2013" olarak yazıyor. Açıklayabilecek olan varsa sevinirim :)

Hocam bende aynı şekilde dün sizin aldığınız saatlerde aldım 13 retina olan modelini 1-3 gunü yazarken teslimat sizin dediğiniz gibi görünüyor. Bende anlam veremedim.

• vwag V kullanıcısına yanıt
    Kafaya takmayın normal bişey. Aksi durumunda kapağı açmaya çalıştığında o rahatlıkla açılmazdı. 11 inch Air kullanıyorum, 4-5 ay geçti sinirli anlarımda da çat diye açıp kapadığımda çok oldu ilk gün nasılsa şuanda öyle, eğerki aklınızdaki sorun ileride daha da yumuşar sorun çıkarırsa şahsen kendi çihazım bana sorun çıkarmayacağı güvenini veriyor. Eğer ki kafanızda ki sorun bu yerinde duramıyor mu ise, ekranın kendisini geriye attığı durumdaki pozisyonda pek kullanıyor olmayacaksınızdır.
  • Yeni nesil macbook lar da kalibrasyon a gerek yok diye okudum okuyun apple sayfasında

• 4gb rem yeterli oluyormu acaba.birde esc markette fiyatlar daha dusuk guvenilirmi buraya.tesekkurler.

• zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    Bence yeterli internet video muzik mail vs icin kullaniyorum ben makinayı memnunum.Ilk ciktiginda ben esc den aldim zaten resmi apple saticisi sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 16 Kasım 2013; 15:03:50 >
  • Arkadaslar ben de esıme aldım. Ancak bazı sebeplerden oturu windows ve ofis kurmamız gerekıyor. Nette biraz arastırdım nasıl yapıldıgını. Ancak bootcamp ile cd den yukleme anlatılıyor hep. Macbook air 11 inc i5 modeli var. İso olarak windows 7 ve ofıs 2010 flash dıske atsam sanal sürücü (eger bole bır program varsa app store da) mantıgı ıle kurabılır mıyım? Yoksa external bir cd sürücü mü almalıyım? (ilerde hiç kullanmayacagımıza ragemen) 1 hafta sonra macbook a kurulum yapıcam bende değil şuan.
    Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar kaynak gösterebilir ya da buradan paylaşmda bulunabilir mi?

Herkese peşinen tesekkurler. İi forumlar.
  • Iki sorum var.

Birincisi,ssd yukseltme secenegimiz yok herhalde degil mi?Internetten arastirdim ama eski modellerden bahsediyorlar.

Ikincisi de egitim sayfasindan alisveris yaptigimizda ogrenci / egitimci oldugumuzu resmi olarak teyit etmemiz gerekiyor mu yoksa herkes istedigi gibi alabiliyor mu?

Deneme amaciyla odeme bilgilerinin girildigi kisma kadar geldim ama egitimle alakali hic bisey sormadi.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.