Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaloazabala

Max payne 3 steam 10 dolara indi benim md760 i5 air 2013 kaldırırmı bu oyunu?

haswell mba incelemesinde crysis 3 23 fps lerde orta grafik ayarlarında oynatıyordu.
    bunu da çalıştırabileceğini düşünüyorum
  • image resizer ne tavsiye edersiniz?

4 mb büyüklüğündeki fotoğrafları küçültmek istiyorum
  • mavericks den sonra power düğmesine bastığımda uykuya geçiriyor

eskisi daha iyi değil miydi?

o hale getirebilir miyim?
  • Macbook Air alıp retina pro almadığına pişman olan oldu mu hiç? Şu anda param olsa yine macbook air alırım der miydiniz yeni macbook prolar da tanıtıldıktan sonra?
  • pil süresi nedir macbook pro retina nın

air hem hızlı şarj oluyor hem de çok uzun gidiyor.

pil benim için öncelik.
    eğer bu değerlere yakınsa alırım pro. ama değilse air
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

pil süresi nedir macbook pro retina nın

air hem hızlı şarj oluyor hem de çok uzun gidiyor.

pil benim için öncelik.
    eğer bu değerlere yakınsa alırım pro. ama değilse air

13" pro 9 saat
    13" air 12 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Macbook Air alıp retina pro almadığına pişman olan oldu mu hiç? Şu anda param olsa yine macbook air alırım der miydiniz yeni macbook prolar da tanıtıldıktan sonra?

Ben alırken ikisini yan yana koydum aynı uygulamaları açtım, açılış sürelerine baktım. Sonuçta aynı gibi geldi ve Air aldım ama tabii ki aynı fiyat olsa veya param olsa Retina alırdım, ekranı muazzam ve tasarımı daha iyi bence.
  • quote:

Macbook Air alıp retina pro almadığına pişman olan oldu mu hiç? Şu anda param olsa yine macbook air alırım der miydiniz yeni macbook prolar da tanıtıldıktan sonra?

Bende air var fakat gönlüm her zaman retinalarda kaldı elimdekini çıkartabilsem direk gider retina ekranlı pro alırım
  • Sizi de anliyorum. Retina gelmis gecmis en iyi ekran. Ama ben param olmasina ragmen air i seciyorum. Umarim pisman olmam :) Retina air cikinca onu da alacagiz nasil olsa insallah :)
  • Arkadaşlar beni de aranıza katabilirsiniz. Az önce siparişi verdim. Hayırlısıyla yarın elime ulaşacak :)

Macbook Air i7, 8 gb ram, 512 gb ssd olan full modelini alıyorum.

Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. ben de yeni retina MBP'ları bekliyorum. fiyatlar istediğim gibi olmazsa sizin aldığınız cihazın 256 GB SSD'li modelini düşünüyorum. 2 yıl air kullandım, harika bir makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. ben de yeni retina MBP'ları bekliyorum. fiyatlar istediğim gibi olmazsa sizin aldığınız cihazın 256 GB SSD'li modelini düşünüyorum. 2 yıl air kullandım, harika bir makine

Çok teşekkür ederim :) Umarım Pro da istediğiniz fiyattan gelir. Bence gelecektir de... Şimdiden sizinkisi de hayırlı olsun :)
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    Yeni cihazınız hayırlı olsun bende tr ye ilk geldiğinde aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ekran konusunda çok rahatsız etmedi açıkcası.RMP göre incelik hafiflik daha az ısınma daha uzun pil ömrü ve tasarım olarak önce çıkıyor bence doğru tercih yaptınız günlük kullanımda fan sesi dahi duyulmuyor mavericks den sonra şarjı baya fark etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 31 Ekim 2013; 22:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Yeni cihazınız hayırlı olsun bende tr ye ilk geldiğinde aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ekran konusunda çok rahatsız etmedi açıkcası.RMP göre incelik hafiflik daha az ısınma daha uzun pil ömrü ve tasarım olarak önce çıkıyor bence doğru tercih yaptınız günlük kullanımda fan sesi daha duyulmuyor mavericks den sonra şarjı baya fark etti.

Cok tesekkurler. Ben de secimimden dolayi mutluyum. Dogru secim yaptigimi biliyorum. Ekrani pek dusunmuyorum zaten. Gayet guzel bir ekrani var. Simdi bir aksesuar alacagim yanina. O da cok hosuma gitti :)

http://www.amazon.com/Twelve-South-BookArc-MacBook-Air/dp/B004L9M0B8/ref=br_lf_m_1001275611_1_9_ttl?ie=UTF8&s=electronics&pf_rd_p=1636941242&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1001275611&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1CEC9BTT89YNF9N40DM1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce teknolojipazar dan aldığım ürünüm geldi :) Akşama açacağım kutuyu şimdi işyerindeyim. Yorumlarımı yazacağım.
  • quote:

Az önce teknolojipazar dan aldığım ürünüm geldi :) Akşama açacağım kutuyu şimdi işyerindeyim. Yorumlarımı yazacağım.

Hocam bir inceleme bekliyoruz sizden :) Bu arada ürün için Apple Online Store'a göz atın. Aynısından görmüştüm.
  • Apple Online Store'da var zaten ben de gördüm. Ama ben faiz farksız taksitli aldım. Hemen hemen öğrenci indirimi ile aynı fiyata. O yüzden memnunum. Almamış olsaydım belki Apple Online'dan alırdım ama çoktan ödemeleri yapmıştım ve açılmasını beklemiyordum dün gece :) Sürpriz oldu...

Çok sağol. Yorum mutlaka yapacağım. Selamlar...
  • O kadar memnunum ki arkadaşlar... İyi ki Macbook Air almışım. Mutlu bir şekilde kullanıyorum :)
  • bir foruma girmek isterken cloud şifrenizi hatırlasın mı dedi? tamam dedim ben de
    şimdi girerken anahtar işareti çıkıyor. dolduruyor otomatik safari de.

nedir bu nasıl silerim? önceden yoktu. güncellemeden sonra geldi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

bir foruma girmek isterken cloud şifrenizi hatırlasın mı dedi? tamam dedim ben de
    şimdi girerken anahtar işareti çıkıyor. dolduruyor otomatik safari de.

nedir bu nasıl silerim? önceden yoktu. güncellemeden sonra geldi sanırım

Mac ve iOS cihazlarınızda ortak alanlardaki güvenlik bilgilerinin otomatik olarak doldurulmasını sağlar. Eskiden .Mac'in bir özelliğiydi Keychain. Bir süre Apple bu hizmeti kaldırdı, şimdi ise iCloud Keychain olarak yeniden hizmete sundu.

Örneğin sizden şifrenizi sormadan kendi otomatik doldurduğu sitelere iOS cihazı üzerinden giriş yaparsanız orada da sormayacaktır. iCloud Keychain, tüm güvenlik bilgilerinin cihazlar arası senkronizasyonuna imkan sunuyor.

Eğer kullanmak istemiyorsanız Mavericks üzerinden Keychain'i kapatmanız yeterli. Detaylı bilgi için:

http://9to5mac.com/2013/10/26/how-to-setup-and-use-icloud-keychain-for-mavericks-and-ios-7/

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.