Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni modellerin bizim piyasaya gelmesini bekleyemediniz yani.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın

Lydia da varmış demek ..bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Ekim 2013; 13:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Dun Lydia'larda 2299 TL idi, kaptik bir tane. Turkiye'de bulunabilecek en ucuz fiyat. ABD'den ucuza MD760 aldik

hocam hala var mı acaba? Vatandan alıcam 2447 lira.
    eger hala lydiadan alma ihitmalimiz varsa hala ordan alayım.

Lydia MaltepePark'ta yeni magaza acmis, onun serefine bir indirimdi sadece dune ozel. Suan maalesef yok.

Hocam yeni model derken Retina'lari mi kastettiniz? Air'in yeni modeli geldi de ben mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 27 Ekim 2013; 13:33:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet ben de siteye bakinca gordum
    air icin degil genel olarak pro modelerini de dusunuyorsunuz farzettim
    lydia fiyatlarini sitesinden goremiyorum
    fiyat olarak ne kadar dusmutu acababa aldiginiz model ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dun Lydia'larda 2299 TL idi, kaptik bir tane. Turkiye'de bulunabilecek en ucuz fiyat. ABD'den ucuza MD760 aldik

Lydia MaltepePark'ta yeni magaza acmis, onun serefine bir indirimdi sadece dune ozel. Suan maalesef yok.

Hocam yeni model derken Retina'lari mi kastettiniz? Air'in yeni modeli geldi de ben mi bilmiyorum

Çok iyi fiyat gerçekten. Ben de dün vatandan 2477 ye aldım md760.
    Bu indirimlerle Avrupa'daki bütün ülkelerden daha ucuz tr de

• Bende Vatan bostancıdan md760 aldım az önce. başka şubeden gelecek. o yüzden hafta içi çarşamba perşemde gibi elime geçecek :)

• lydia bayagi kampanyali bir yermis galiba..bir ara mac alana 700 liralik aksesuar hediye kampanyasi bile yapms

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

quote:

quote:

quote:

Çok iyi fiyat gerçekten. Ben de dün vatandan 2477 ye aldım md760.
    Bu indirimlerle Avrupa'daki bütün ülkelerden daha ucuz tr de

Turkiye'de Apple urunlerinde iPhone disinda anormal fiyat yok, cep telefonlarinda OTV oldugu icin pahali ulkemizde. Onun disinda indirimlerle Amerika'dan bile ucuza alabiliyoruz.

Cihazi ben kullanmayacagim ev ahalisi kullanacak genelde, bende 15" Retina var zaten ama bu da ayri bi guzel. Mavericks yuklemesini bekliyorum suan.

• mavericks i yüklememi tavsiye eder misiniz?
    crackli office programına sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

mavericks i yüklememi tavsiye eder misiniz?
    crackli office programına sorun olur mu?

Ben yukledim memnun olan da var olmayan da sana kalmis,
    Office sorun olmaz,
    Endnote programi(tez, yayin vs icin) kullaniyorsan x5 ve alti mavericks ile uyumlu degil su an.
    Time machine ile yedek almani oneririm her ihtimale karsi.

• Arkadaşlar ben özel konfigürasyonlu MacBook Air'i teknolojipazar.com adresinden alacağım. Bilkom garantili olduğunu telefonda ilettiler ürünlerinin. Her anlamda güvenilir midir?

Bir de buradan ürün alırsam Apple Care paketini de bilkomdan satın alabilir miyim? Tabi Türkiye'de var mı bilmiyorum ama yine de sorayım dedim.

Teşekkürler.
  • macbook air almanya apple store fiyatı 128 gb olanı 1100 euro
    türkiye vatanbilgisayar fiyatı 2477 tl = 900 euro
    bu ne iştir adamlarda apple store var bizde yok ama 200 euro ucuza alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar ben özel konfigürasyonlu MacBook Air'i teknolojipazar.com adresinden alacağım. Bilkom garantili olduğunu telefonda ilettiler ürünlerinin. Her anlamda güvenilir midir?

Bir de buradan ürün alırsam Apple Care paketini de bilkomdan satın alabilir miyim? Tabi Türkiye'de var mı bilmiyorum ama yine de sorayım dedim.

Teşekkürler.

escmarket e de bakabilirsiniz. fiyatları daha uygun geldi bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylo88

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar ben özel konfigürasyonlu MacBook Air'i teknolojipazar.com adresinden alacağım. Bilkom garantili olduğunu telefonda ilettiler ürünlerinin. Her anlamda güvenilir midir?

Teşekkürler.

escmarket e de bakabilirsiniz. fiyatları daha uygun geldi bana..

Evet fiyatlar güzel ama ben 512gb ssd versiyonunu alıyorum. O sitede yok malesef. Teknolojipazar da var. Oradan vereceğim yarın siparişi inşallah kardeşim :)

• 2013 Air var bende. Mavericks çıkar çıkmaz indirdim ve çok memnunum. Açılış ve kapanma süreleri bir çok arkadaşın aksine kısaldı bende. Gerçi önceki açılış-kapanış süreleri yaklaşık yarım dakikaydı. Muhtemelen bir sorun vardı. Şimdi 10 saniye yaklaşık açılma sürem ve 5 saniye de kapanış sürem var. Belki de olması gereken süre buydu da yeni düzeldiği için yok yere heyecan yapıyorumdur:)
  • Maveric s yükledim. Bir fark göremedim. Ne görüntü ne baska bisey henüz
    Merak ettiğim ekstra 5 gb yer mi kaplıyor harddisk te. Yoksa eski mountain lion u silip yerine mi geçti

Recovery yaparsam mountain lion mu yükler yoksa mavericks mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

Arkadaşlar bu ürün Apple.com'daki 1300$ olan ürün değil mi? 600$ fark olur mu? ;http://www.escmarket.com/apple-13ve39ve39-macbook-pro-retina-display-intel-core-i5-26ghz-dual-core-8gb-ddr3l-256gb-ssd-q-turkce-me662tu-a-pmu446

bu bi önceki versiyon. yeni versiyon o siteye 4000den girer demekki ama fiyat kazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Arkadaşlar bu ürün Apple.com'daki 1300$ olan ürün değil mi? 600$ fark olur mu? ;http://www.escmarket.com/apple-13ve39ve39-macbook-pro-retina-display-intel-core-i5-26ghz-dual-core-8gb-ddr3l-256gb-ssd-q-turkce-me662tu-a-pmu446

bu bi önceki versiyon. yeni versiyon o siteye 4000den girer demekki ama fiyat kazık.

Mesajı yazdıktan sonra farkettim ben de. Hakikaten kazıkmış. Yeni ürünler TR'ye ne zamana gelir acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Mesajı yazdıktan sonra farkettim ben de. Hakikaten kazıkmış. Yeni ürünler TR'ye ne zamana gelir acaba?

online store açıldığında gelir. fiyatta bukadar kazık olmaz büyük ihtimal.

• Max payne 3 steam 10 dolara indi benim md760 i5 air 2013 kaldırırmı bu oyunu?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.