Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

bir foruma girmek isterken cloud şifrenizi hatırlasın mı dedi? tamam dedim ben de
    şimdi girerken anahtar işareti çıkıyor. dolduruyor otomatik safari de.

nedir bu nasıl silerim? önceden yoktu. güncellemeden sonra geldi sanırım

Mac ve iOS cihazlarınızda ortak alanlardaki güvenlik bilgilerinin otomatik olarak doldurulmasını sağlar. Eskiden .Mac'in bir özelliğiydi Keychain. Bir süre Apple bu hizmeti kaldırdı, şimdi ise iCloud Keychain olarak yeniden hizmete sundu.

Örneğin sizden şifrenizi sormadan kendi otomatik doldurduğu sitelere iOS cihazı üzerinden giriş yaparsanız orada da sormayacaktır. iCloud Keychain, tüm güvenlik bilgilerinin cihazlar arası senkronizasyonuna imkan sunuyor.

Eğer kullanmak istemiyorsanız Mavericks üzerinden Keychain'i kapatmanız yeterli. Detaylı bilgi için:

http://9to5mac.com/2013/10/26/how-to-setup-and-use-icloud-keychain-for-mavericks-and-ios-7/

Merhaba Shady

Mac'de ML kullanıyorum iPad'de ise ios 7, bazen iPad'den şifre gerektien bir sayfaya geldiğimde (örneğin bankacılık ) şifre girilecek kısımda anahtar resmi beliriyor ve bu site şifrenin kayıt edilmesini istemiyor şeklinde olumsuz bir uyarı veriyor. Bu iş için özellikle benim bir isteğim veya ayarım olmadı, acaba Mac'de Maveicks yükü değil o yüzden mi böyle bir uyarı çıkıyor ?

Edit: Şimdi iPad'de iCloud bölümüne baktım Anahtar Zinciri (Keychain) kapalı. Mac'e Mavericks yükleyip ayarı açmadan tek başına ios cihazda kullanabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi step-team -- 2 Kasım 2013; 12:25:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette gezinirken video izlerken sıcaklık hep 50-60 derece arası oluyor.Deneme amaçlı bir oyun açayım dedim euro truck sm2 kurdum alet 99 dereceyi gördü hemen 6500rpm fan hızına çıktı :)
  • Arkadaşlar merhabalar bilkom garantili macbook air aldım. Aldığım cihazda ölü piksel değiştiği için yeni cihaz yolladılar. Gelen kutunun jelatini açıktı fakat cihazın poşetindeki etiket sağlamdı.Kutunun kargo için kontrol amaçlı açıldığı söylendi. Kullanılmış ürün yolladıklarından korktuğum için Sistem Bilgileri -> Güç içerisinde “Devir Sayısı” baktığımda 3 yazıyor. Bir diğer konuda coconut programında cihazın yaşı 19 hafta gözüküyor. Birde servis değişen cihaz için fatura vermedi sadece servis değişim raporu ve eski cihaz faturası ile yeni cihazın bir sorunu olduğunda servise verebileceğimi söylediler. Sizce her şey sıfır bir cihaz için normal mi ??
  • Arkadaşlar macbook air almayı düşünüyorum appstore'dan. Yalnız çok bilgim yok. Gecen yaz macbook air çıkmıştı galiba. En son Ekim'de çıkan macbook air ile aralarında fark nedir? ayrıca şu an app store'da olan son çıkan modelmi? konfigürasyon olarak ne öneririsiniz? sadece internet word excel için kulanacağım. pil süresi en uzun ve hafifliği en az olmasını istiyorum. bütçe kısıtı yok.
  • Şuan Apple Store'da olan son modeldir. Haswell işemcili ve 12 saat pil ömrü vardır, bahsettiğiniz ihtiyaçlarınızı karşılar.
  • mid 2013 macbook air 13 inch kullanan arkadaşlar maverick güncellemeinden sonra pil ömrünüzde düşüş oldu mu artacağına ? bende miş sorun ?
  • ooozer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle düşüş yok bariz bir şekilde artma var bende i5 1.3ghz versiyonlu bendeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Kesinlikle düşüş yok bariz bir şekilde artma var bende i5 1.3ghz versiyonlu bendeki.

MD760TUA modeli bendeki 6-7 saatte bitiyor pil neyi yanlış yapyorum acaba ekstra bişy çalıştırmyorum nette sörf ve ilife iwork uygulamaları sadece ?
    Burda kullanım şekli önemli ekran parlaklığı klavye ışığının parlaklığı, tam olarak ne kadar dayandığını ben ölçmedim ama tahmini sürelerde eskiden görmediğim değerleri görüyorum.
    Pilde bir sorun olup olmadığını anlamanın çok kolay bir yolu var.
    Mac Appstore a girip battery healt programını indirip oradaki değerleri paylaşırsanız sorun varmı yokmu anlarız.
    Programdaki değerlere göre benim pilin kapasitesi %101 yani şuan için çok sağlıklı durumda.
    Sizde değerlere bakıp resim ekleyin kapasite ile ilgili bir problem yoksa iworks uygulamaları safariye ekstra işlemci kullandırıyor olabilir doğal olarak sarjı etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 7 Kasım 2013; 12:27:01 >

• ekran parlaklığı yarıda klavye ışığıda full kapalı , benim değerler aşağıda , kullanım sürelerini öğreneceğim bir menü varmı sistmde pilde kaç saat açık kalmış vb gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooozer -- 7 Kasım 2013; 12:59:35 >
  • quote:

Burda kullanım şekli önemli ekran parlaklığı klavye ışığının parlaklığı, tam olarak ne kadar dayandığını ben ölçmedim ama tahmini sürelerde eskiden görmediğim değerleri görüyorum.
    Pilde bir sorun olup olmadığını anlamanın çok kolay bir yolu var.
    Mac Appstore a girip battery healt programını indirip oradaki değerleri paylaşırsanız sorun varmı yokmu anlarız.
    Programdaki değerlere göre benim pilin kapasitesi %101 yani şuan için çok sağlıklı durumda.
    Sizde değerlere bakıp resim ekleyin kapasite ile ilgili bir problem yoksa iworks uygulamaları safariye ekstra işlemci kullandırıyor olabilir doğal olarak sarjı etkiler.

bu arada cevaplar için teşekkürler

Değerlere göre pilinizde herhangi bir sorun yok gayet sağlıklı.Ayrıntılı olarak güç kullanımını izleyebilirsiniz.Etkinlik monitörünü açıp enerji sekmesine gelirseniz hangi uygulamanın ne kadar güç harcadığını ve alttaki grafikde ne kadar süre pilde çalıştığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 7 Kasım 2013; 13:41:59 >
  • quote:

Değerlere göre pilinizde herhangi bir sorun yok gayet sağlıklı.Ayrıntılı olarak güç kullanımını izleyebilirsiniz.Etkinlik monitörünü açıp enerji sekmesine gelirseniz hangi uygulamanın ne kadar güç harcadığını ve alttaki grafikde ne kadar süre pilde çalıştığını görebilirsiniz.

Hmm ok ordan takip edeyim , uyanık kaldığı süreyi ayrıca göstermiyor sanırım ? 6-7 saat normal mi sizce peki ilife ve iwork uygulamaları ile ve safari kullanımı ile ? Sizin max kullanım (uyanık kalan) süreniz kaç saat oldu ?

Açıkcası çok dikkat etmedim bir ara pil süresini takip edip sizinle paylaşırım.6 7 saat mevzusu tamamen kullanıma bağlı birşey diyemiycem işlemciyi yoran programlar kullanılırsa belki 5 saatte bile bitebilir şarjı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 7 Kasım 2013; 13:54:49 >
  • quote:

Açıkcası çok dikkat etmedim bir ara pil süresini takip edip sizinle paylaşırım.6 7 saat mevzusu tamamen kullanıma bağlı birşey diyemiycem işlemciyi yoran programlar kullanılırsa belki 5 saatte bile bitebilir şarjı.

anladım kullanım süresini bi ara paylaşırsanız sevinirim ,teşekkürler cevaplarınız için
  • Arkadaslar asagidaki linkteki mac 2012 mi 2013 mü? Şarj ömrü 10 saat yazdigina gore 2013 ama grafik yongasi intel hd 4000 yaziyor. Kafam karisti. Sitede mi yanlislik var?
    Yardimci olursaniz sevinirim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/128660/apple-macbook-air-md760tu-a-.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernesto__che

Arkadaslar asagidaki linkteki mac 2012 mi 2013 mü? Şarj ömrü 10 saat yazdigina gore 2013 ama grafik yongasi intel hd 4000 yaziyor. Kafam karisti. Sitede mi yanlislik var?
    Yardimci olursaniz sevinirim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/128660/apple-macbook-air-md760tu-a-.aspx

MD760TU/A 2013 modeli .
  • Hazır gelmişken bende bir soru sorayım ,

MD760TU/A 13.3' 128Gb modelini 2369 liraya buldum , Tr garantili güvenilir bir firma . Çok kararsızım ne dersiniz ?

Birde aldıktan sonra 2 yıl garanti koşullarını Apple Store açıldığı zaman desteği Apple dan mı alacağız ?
  • macbook air aldığınıza pişman oldunuz mu yeni macbook pro retina nın boyutları,ağırlığı, fiyatları ve pil süresi yaklaşınca .ekstradan da retina ekranı var tabi.

müzik dinlerken filan sadece ekranı kapatmak istiyorum bazen . ekran ışığını söndürmenin çaresi var mıdır? yoksa bekleyecek mi 5 dakikayı illaki?
  • 13 ağustos tarihinde satıldığım 256 gb haswell macbook air battery health yükleyip baktığımda %97.4 e düşmüş olduğunu gördüm. normal midir? daha çok yeni olduğu için %100 de olacağını tahmin ediyordum aslında. yanlış bişeyler mi yapıyorum? bu hızla giderse pil masrafı çıkaracak sanırım :(

tutarsız güvenilmez bir uygulama mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.