Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar toplamda 7 tane laptobım oldu, ama bu macbook air bir harika dostum :) ilk macos a geçisim oldu. Macsiz geçen yıllarıma lanet olsun diyorum, herkese tavsiye ederim. Takribi olarak da 8 aydır ben de. Tek gorduğum sıkıntı vınn ile kullanırken iki defa gri ekran gördüm, o kadar. Sanırım vınn ile bir uyumsuzluk var.
  • Gittigidiyorda linkini verdiğim ürünler sağlam. Bilkom garantili ürünler. Son 2 tane kalmış yalnız :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar youtube vs gibi sitelerden video kaydetmeyi pratik şekilde bulamadım bu bilgisayarda.

windows daki internet download manager eşssizdi bu konuda.

safarinin bir özelliğini uyguladım. clickto flash eklentisini kurarak. ama 2 mb videoyu 10 dakikada filan indirdi.

yok mudur bunun çözümü?
  • iyigünler mba 13inc için speck marka saten kılıf arıyorum istanbulda gören bilen varmıdır satan biyer?
  • Şuan en uygun nerden alınabilir?
  • Arkadaşlar ilk defa mac alacağım kısa bir süre sonra acabahttp://store.apple.com/tr-edu/buy-mac/macbook-air linkteki mac kaç senesinin ? retina ekranlı ve haswell ürünü müdür ?
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    2013 modeldir. Mid 2013 diye geçer. Haswell işlemcilidir, ancak Retina değildir. Hali hazırda MacBook Air'ın Retina'lı modeli bulunmuyor. Bir sonraki jenerasyonda muhtemelen tanıtılacaktır. Hatta Apple tarafından çok daha ilginç bir ürün stratejisiyle karşılaşabiliriz bu konuda.
  • Shady kullanıcısına yanıt
    O zaman bekleyim retina ekrani bu kadar ovuluor tahmini 1 sene sonra mi cikar retina ekran. Ah be neden koymazlar ki retina ekranı

• Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Koymamalarının sebebi 13" Retina MacBook Pro'nun varlığı. Tabi biraz da teknik yetersizlikler var.

Gelecek sene Mac ailesi için, daha doğrusu 13 inç segmenti için, ilginç bir yıl olacak. Apple, 13 inç MacBook Air'ı sonlandırabilir, yoluna sadece 13" rMBP ile devam edebilir. Çünkü 13" rMBP, Haswell'le birlikte inanılmaz bir yol katetti. Tasarım açısından zaten herhangi bir eksiği yok MBA'a göre. Her ikisi de birbirine benzer bilgisayarlar oldu, Apple'ın iki farklı çözümle yoluna devam etmesi çok mantıklı görünmüyor.

Tabi bir de iPad Pro iddiaları var 12-13 inç segmentinde. İşin içine bir de bunu koyduk mu Apple çalışanı olmadığımız için tutarlı tahminde bulunmak zorlaşıyor. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi, beklentim Apple'ın 13 inç segmentinde önemli değişiklikler yapacak olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Koymamalarının sebebi 13" Retina MacBook Pro'nun varlığı. Tabi biraz da teknik yetersizlikler var.

Gelecek sene Mac ailesi için, daha doğrusu 13 inç segmenti için, ilginç bir yıl olacak. Apple, 13 inç MacBook Air'ı sonlandırabilir, yoluna sadece 13" rMBP ile devam edebilir. Çünkü 13" rMBP, Haswell'le birlikte inanılmaz bir yol katetti. Tasarım açısından zaten herhangi bir eksiği yok MBA'a göre. Her ikisi de birbirine benzer bilgisayarlar oldu, Apple'ın iki farklı çözümle yoluna devam etmesi çok mantıklı görünmüyor.

Tabi bir de iPad Pro iddiaları var 12-13 inç segmentinde. İşin içine bir de bunu koyduk mu Apple çalışanı olmadığımız için tutarlı tahminde bulunmak zorlaşıyor. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi, beklentim Apple'ın 13 inç segmentinde önemli değişiklikler yapacak olması.

o kadar da heves etmiştim almaya. Peki apple mesela güncelleme ilgiyi kesiyor mu çabuk ? mesela bende 13 inç aldım bi air. pro pahalı onu alamam gibi. Bir de en ucuz nereden bulabilirim ? Resmi tr apple store dan bile ucuz yerler var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

quote:

Orijinalden alıntı: Shady

o kadar da heves etmiştim almaya. Peki apple mesela güncelleme ilgiyi kesiyor mu çabuk ? mesela bende 13 inç aldım bi air. pro pahalı onu alamam gibi. Bir de en ucuz nereden bulabilirim ? Resmi tr apple store dan bile ucuz yerler var mı ?

Apple, Mac konusunda daha cömert davranıyor. Teknoloji elverdiği sürece geriye dönük destek verirler. Örneğin Mavericks, 2008'den bu yana satışa sunulan neredeyse tüm Mac'leri destekliyor.

Eğer hazır konfigürasyon düşünüyorsan Vatan gibi mağazaların indirimlerinde uygun fiyata alabilirsin. Ancak tavsiyem 8GB'lık özel konfigürasyon MBA alman. Cihazın ömrünü uzatmak için mutlaka yapılması gereken bir hamle bu.

• ipad air satın aldım ama henüz ulaşmadı elime.
    sizce korkum gerçekleşecek mi?

retina ekranlı ipad air den şu ana kadar çok sevdiğim macbook air haswell imin pabucunu dama atar mıyım? şu anda ekranı yetersiz gelmiyor açıkçası. çok da işimi görüyor. özellikle klavye ve trackpad i süper.
  • macbook air 11" olanından aldım. daha önce macbook pro kullanıyordum. onu satınca bir süre bilgisayarsız kaldım. başka marka almak içime sinmedi. şimdi ise air aldım. çoğu tartışmalarda çabuk ısındığını yada işlem sırasında hemen zorlanarak takıldığını anlattılar durdular. biraz da çekinerek aldım. belki en yeni çıkanında olmaz diyerek md711tu/a en son çıkan modeli aldım. yaklaşık 15 gün oldu. izlenimlerim:

şu ana kadar akşamları gece 2 ye kadar açık. fan sesini daha duymadım.
    renk topu 3-5 kere döndü ama kısa sürdü hemen işleme geçti.
    taşıması kolay ve hafif
    işimi görecek her programı rahatlıkla açtı. belki ram 8 gb olsaydı daha rahat olurdu.
    8-9 saati rahat rahat görüyorum. pil göstergesi kaçta bırakırsam hangi saat olursa olsun o göstergeden başlıyor. sanırım 30 günlük moda geçiyor.
    retina ekran olsaydı görüntü daha iyi olurdu ama pil ne olurdu bilmem
    sanırım mountain lion da daha rahat çalışıyor ama mavericks yükledim
    Allah (C.C) nazardan saklasın amin
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerismail -- 9 Aralık 2013; 22:04:18 >

• macbook air in retina ekran eksikliğini gidermek için apple store dan bir ipad air aldım. bugün geldi. ama tam ortada ölü piksel çıktı. bendeki şansa bakın. iade mi etsem değiştirsem mi karar veremiyorum şimdi.

sizlere sormak istiyorum. macbook air varken ipad air e ihityaç duyuyor musunuz? hazır ölü piksel de çıkmışken geri vereyim gitsin mi? değişim için 15 gün daha uğraşmak istemiyorum. geri gönder. kargolat vs.... çok uzun işler.

ayrıca şunu söyliyim macbook air in ekranı da kötü değilmiş. ben çok fark görmedim şahsen arada.
    macbook air de hızlı açılıp kapanıyor , sessiz ve ısınmıyor. bu konulardada ipad air e karşı dezavantajı yok.

tavsitelerinizi bekliyorum
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Burada iade edeyimmi diye soruyorsanız bence iade edin gitsin demekki sizi etkileyememis kullanım amacı genelde twitter face ve internet ayni deneyimi macook airle daha fazla pil suresi ile yapabiliyoruz.İpad alicak olsam mini retina alirdim en azindan daha tasinabilir.

• şu an iade eceğim ipad air yanımda duruyor ama macbook air i kullanıyorum.
    klavye ve touchpad i mükemmel çünkü yazmak için.
    ipad air ise ekranı daha net ama bence macbook air in ekranı da çok farklı değil.
    ben çok büyük fark bekliyordum onu görmedim.

benim için şu belli olduki macbook air varken ipad air e ihtiyacım yok.
    macbook air de hızlı açılıyor. sessiz ısınmıyor.

ipad in tek avantajı yatakta uzanırken yan çevirip bişeyler izleyebilirsiniz :)
    Bencede mantıklı bir hareket olur.İleride retinalı air çıkarsa elinizdekini satıp aire harcadığınız parayı ekleyip retinalı aire geçersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Bencede mantıklı bir hareket olur.İleride retinalı air çıkarsa elinizdekini satıp aire harcadığınız parayı ekleyip retinalı aire geçersiniz

evet haklısınız.
    aynı pil süresi ile retinali macbook air çıkarsa şahane olur.

umarım apple store sorun çıkarmaz geri almakta. daha dün akşam geld. kutusu vs herşeyi duruyor.
    üstelik ölü piksel de mevcut. havale ile almıştım
    İade konusunda başka firma bile olsa sorun çıkarmaması lazım çünkü internetten alınan ürünleri 7 gün içinde iade edebiliyorsun zaten apple da koşulsuz iade var dert etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 14 Aralık 2013; 20:24:58 >
  • teşekkür ederim yardımlarınız için sayın blind.

peki bir soru. biliyorsunuz yeni macbook pro lar çıktı hasell işlemcili.
    retina ekran var. ve pil süresi de uzamış gibi. macbook air kadar olmasa da.

onunla bizim macbook air ler arasında kalsanız ne yapardınız ? 500 tl fark var fiyat olarak 13 inch olanlarda

kardeşim yeni bir macbook air alacakmış da. acba benimkini ona verip macbook pro mu alsam diyorum. onun da boyutları böyle oldu
    ama ısınıyor ve fanlası sesli çalışıyorsa hoşuma gitmez tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 14 Aralık 2013; 20:49:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.