Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MD760 güncel sürümdür, ayrıca işlemci 1.3 ve ekran kartı hd 5000 bunlarla da anlayabilirsiniz modelini. 2699 dan aldık 2-3 hafta önce şimdi olmuş 2499 çok acı

Ürünü almayı düşünenlere kesinlike tavsiye ederim, nette kafanızı karıştıran bilgiler varsa aldırış etmeyin onlara.

Uykudan uyanamama probleminden bahsederler sürekli, uykuya girdikten sonra ilk 5 saniye içerisinde uyandırmazsanız böyle bir sorun olmaz. Bu modelle ilgili bir sorun değildir ayrıca bu. Ayrıca manyetik alandan dolayı ekranın kararmasından bahsederler, cihazı mıknatıslı bir çantanın üzerinde veya altına başka bir laptop koymak suretiyle kullanmazsanız bu sorun da yaşanmaz. Manyetik alan oluşunca cihaz uyku modu olan kılıfa koyulduğunu düşünüp uykuya alabiliyor.

Mavericks yazılımına dayalı olarak pil ömründe baltalanma olduğunu söylüyorlar, bu bir parça doğru olabilir belki ama şuan kullanım süresi 9-10 saat arası gözükmekte tam pille.

Oyun oynayacaksanız almayın bu cihazı, fanlar fazla devirli çalışacaktır yüksek sistem kaynağı kullanan oyunlar.

Şimdilik verebileceğim bilgiler bunlar, sormak istedikleriniz olursa yazarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cicihost

MD760 güncel sürümdür, ayrıca işlemci 1.3 ve ekran kartı hd 5000 bunlarla da anlayabilirsiniz modelini. 2699 dan aldık 2-3 hafta önce şimdi olmuş 2499 çok acı

Ürünü almayı düşünenlere kesinlike tavsiye ederim, nette kafanızı karıştıran bilgiler varsa aldırış etmeyin onlara.

Uykudan uyanamama probleminden bahsederler sürekli, uykuya girdikten sonra ilk 5 saniye içerisinde uyandırmazsanız böyle bir sorun olmaz. Bu modelle ilgili bir sorun değildir ayrıca bu. Ayrıca manyetik alandan dolayı ekranın kararmasından bahsederler, cihazı mıknatıslı bir çantanın üzerinde veya altına başka bir laptop koymak suretiyle kullanmazsanız bu sorun da yaşanmaz. Manyetik alan oluşunca cihaz uyku modu olan kılıfa koyulduğunu düşünüp uykuya alabiliyor.

Mavericks yazılımına dayalı olarak pil ömründe baltalanma olduğunu söylüyorlar, bu bir parça doğru olabilir belki ama şuan kullanım süresi 9-10 saat arası gözükmekte tam pille.

Oyun oynayacaksanız almayın bu cihazı, fanlar fazla devirli çalışacaktır yüksek sistem kaynağı kullanan oyunlar.

Şimdilik verebileceğim bilgiler bunlar, sormak istedikleriniz olursa yazarsınız.

+4.5milyon

alet inanılmaz...

oyun oynamak dışında bu alet varken başka bir alet arıyorsanız, muhtemelen aradığınız o alet matkap ya da çekic falandır...

• Mavericks 8 GB ram li Pro da bile 2-3 internet sayfası ve iphoto açıkken 3,56GB ram kullanımı var. 4 GB lık Air hiç iş yapmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

MD760 güncel sürümdür, ayrıca işlemci 1.3 ve ekran kartı hd 5000 bunlarla da anlayabilirsiniz modelini. 2699 dan aldık 2-3 hafta önce şimdi olmuş 2499 çok acı

Ürünü almayı düşünenlere kesin.................

Güle güle kullanın cihazı. Teşekkürler bilgiler için.

Mediamarkt'ta internetten ödeyip, mağazada teslim şansı varmış galiba.
    Böyle bir yöntem izleyebilirim.

Hala internetten bilgisayar alacak ve kargoyla teslimini kabullenecek kadar medeni olamadım galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

Mavericks 8 GB ram li Pro da bile 2-3 internet sayfası ve iphoto açıkken 3,56GB ram kullanımı var. 4 GB lık Air hiç iş yapmaz

Neyazıkki yanılıyorsunuz, sizin bilgisayarınızda bir anormallik mevcut muhtemelen kullanıma ilişkin bir hata yapıyorsunuz. Örneğin aylarca bilgisayarı hiç kapatmadan uyutup uyandırarak kullanmak gibi. Veya yüklenen eklentilerle ilgili bir sıkıntı söz konusu.

-5 adet internet sayfası
    -Maps uygulaması
    -Mail uygulaması
    -Not defteri uygulaması
    -Photoshop

Açık konumdayken 1.91 gb boş bellek mevcut.

Ayrıca sanırım maclerde bellek miktarı arttıkça işletim sistemi daha yüklü miktarda belleği kendisine ayırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cicihost -- 12 Şubat 2014; 17:14:57 >
  • quote:

Aynı dertten müzdaribim daha cumartesi almıştım 2699'a :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Ürünü almayı düşünenlere kesin.................

Güle güle kullanın cihazı. Teşekkürler bilgiler için.

Mediamarkt'ta internetten ödeyip, mağazada teslim şansı varmış galiba.
    Böyle bir yöntem izleyebilirim.

Hala internetten bilgisayar alacak ve kargoyla teslimini kabullenecek kadar medeni olamadım galiba

Teşekkürler

Bir sıkıntı olmaz esasen kargoyla teslim alma işinde ama elden görüp almak bana daha çok güven ve keyif veriyor. Biraz daha fazla vererek elden aldım ben de.

Bildiğim kadarıyla Electro World ve Darty'de de aynı imkan mevcut.

Güle güle kullanın şimdiden.

• 11" mi 13" mi alsan kararsız kaldım. Sunum ve yazı gibi ofis programları için alıyorum haliyle taşınabilirlik önemli benim için. Bir de hafta sonu bir indirim olur mu yoksa vatandan almalı mıyım 2500'e 13"i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4gb bellekli air kullanıyorum rami çoğu zaman 3+gb kullanıyor ama bu işletim sisteminin güzelliği bellekteki verilerin hepsi aktif değil mümkün olduğu kadar belleğe atıyor dosyaları daha hızlı tepki vermesi için ben daha yavasladığını hissetmedim makinenin ama tabikide 256gb ssd 8gb ramli model daha iyi perforsmans verir 4gb lıkda iş görüyor sıkıntı hissettirmiyor.
  • Arkadaslar birsey danismak istiyorum
    Gecenlerde cihazin ekranini bi sileyim dedim tozlanmisti bayagi
    Sildim fakat en son cizgi halinde bir leke kaldigini fark ettim
    Dikkatli bakildiginda gorunuyor ve kesinlikle cizik vs. degil
    Islak mendille denememe ragmen de gecmedi
    Sanki boyle zedelenmis deforme olmus gibi mat ve cizgi ceklinde
    Cihaza da gozum gibi bakiyorum kesinlikle benden kaynaklanmadi bu uretim hatasi oldugunu dusunuyorum
    Kullanima bir etkisi yok fakat rahatsiz etti beni biraz

Sizce servise yollamali miyim?
    Yollarsam kullanici hatasi falan deyip garanti disi birakirlar mi?

• rainhard kullanıcısına yanıt
    Benzer bir durum benim başıma geldi çizgi şeklinde değil yuvarlak daire şeklinde ve sadece koyu renklerde belli oluyordu çok dert etmedim kendime ortalama 1 -1.5 ay sonra kendi kendine yok oldu bu leke.Ayrıntılı bir resim koyarsanız benimki gibi birşeymi diye size cevapm verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Benzer bir durum benim başıma geldi çizgi şeklinde değil yuvarlak daire şeklinde ve sadece koyu renklerde belli oluyordu çok dert etmedim kendime ortalama 1 -1.5 ay sonra kendi kendine yok oldu bu leke.Ayrıntılı bir resim koyarsanız benimki gibi birşeymi diye size cevapm verebilirim.

Hocam telefonla cekmeye calistim ama pek belli olmadi en kisa zamanda resmini koymaya calisacam
    Ama soyle ki bahsettigim leke ekranin uzerinde duruyor ve kendi kendine kaybolmasi imkansiz sanki zimparayla yapilmis gibi

• teknolabs kullanıcısına yanıt
    13'' gayet kullanıslı...
  • Aleti herkese oneririm, 4 GB RAM ile de gayet guzel calisiyor. Sprun olmayacaktir. En guzeli de, aleti 2299 a almis olmam. Cok guzel bir firsatti.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolabs

11" mi 13" mi alsan kararsız kaldım. Sunum ve yazı gibi ofis programları için alıyorum haliyle taşınabilirlik önemli benim için. Bir de hafta sonu bir indirim olur mu yoksa vatandan almalı mıyım 2500'e 13"i

taşınabilirlik açısından tabiki 11" fakat bir süre sonra gözüne küçük gelebilir,13" tavsiye ederim.
  • 11" arkadaşımd var ama ben rahat edemedim 13" kesinlikle kullanım olarak daha avantajlı taşıma olarak handikabı var ama buna katlanılır bence.
  • Photoshop ve video isleri icin 4 gb ram yeterli olur mu arkadaslar?

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Ben birkaç kere video convert ettim bu cihaz manyak bir şekikde ısınıyor 90 dereceleri görüyor 6000rpm fan çeviriyor.Bu işler için macbook pro bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Ben birkaç kere video convert ettim bu cihaz manyak bir şekikde ısınıyor 90 dereceleri görüyor 6000rpm fan çeviriyor.Bu işler için macbook pro bakın derim.

Cok fazla o isleri yapmam hocam. Ayda yilda bir kere video isi ama photoshop surekli kullanirim. Onda durum nedir? Photoshop, dreamwear surekli ihtiyacim olan agir uygulamalar.

• Harici harddisk i mac de kullanırken baska bi zaman pc ye taksam bi problem olur mu ? Yani pc de okunur mu harddisk. ??

Birde her mouse mac de calismiyormus galiba cok sorun yasayan olmus. Dogrumudur ??

Herhangi bir usb alıcılı mouse u mac e taksak , pc deki gibi rahat calisir mi ??

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.