Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende macair var ıphone 5 var. pcden modeme bağlandım sonra telden modeme baglandım aynı ıp adresleri kullanılıyor dedi sorun oluyo dedi. bunu nasıl çözebilirim ıp dns değiştirmek işe yararmı? bunu nasıl yapıcağımıda bana açıklayıcı bi şekilde yazarsanız sevinirim. cidden sorun oldu suan ve net yavasladı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

11 inç 256lık modeli alacağım kısmetse. fakat en ucuz nerde bulamadım var mı tavsiyesi olan arkadaşlar.

16 haziranda amerikadan size turkiye fiyatinin altinda getirebilirim bilginiz olsun
  • arkadaslar 16 haziranda turkiyeye geliyorum istediginiz urunden 1 adet boyutuna gore 2 adet getirebilirim turkiyedeki fiyatlardan asagiya olucaktir maksat masraflarimi azaltmak onun icin siparislerinizi verebilirsiniz cihazlari istanbul hava alanindan( kisa bir sure icin ) teslim alabilirsiniz ve izmirden elden teslim alabilirsiniz baska illerden almak isteyenler daha oncede boyle tedarikler yaptigim icin guven konusunda referans verebilirim kargo ile yolayabilirim siparis vermeye karar verirseniz istedigiz urunu appe.com dan seciyosunuz linkini bana yolluyosunuz bende size ona gore fiyat veriyorum.tabiki uluslar arasi garantisi olmayabilir bilginiz olsun.
  • 4gun önce vatan dAn air md760 aldım 2470 tlye. Süper bir alet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, bir kaç sorum var.

1) ben mba kullanıyorum, mouse almak istiyorum ama magic mouse hakkında pek olumlu yorumlar bulamadım; yine apple'ın kablosuz mouse'ı var mıdır magic'ten başka?

2) malum biliyorsunuz, twitter ve youtube'a erişim engelli. windows'ta dns ile hallediyorduk ama mba'da nasıl yapabilirim bu dns işini?

3) kesin indirmelisin dediğiniz uygulamalar var mı?

4) ben de md760tu/a modeli var, (hd5000 graphics, 1.3ghz i5, 4gb ram) diablo 3 oynamak istiyorum, bu mümkün müdür?

5) şarjımın kaç saat gittiğini ve şuan ki en güncel mac sürümünü söyler misiniz? (kendi sürümüme nereden bakabilirim?)

teşekkürler.
  • 5) üstteki menü çubuğuna tıklayarak şarjınızın ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz. Normal bir kullanım ile sizinkinin şarjı 12 saat kadar gider.

En güncel sürüm şuan için 10.9.2
    Bunu öğrenmek için; elma----->bu mac hakkında'yı tıklayabilirsiniz.

diğer sorulara da başka arkadaşlar cevap verebilir

PS: bence sorularınızı tek tek sorarsanız cvp verilme olasılığı artar
  • Selamlar herkese.

Son Safari güncellemesinden sonra Safari ile foruma giremez oldum. Aslında çoğu Türk sitesine girmiyor Safari ile nedense. Eskiden böyle bir durum söz konusu değildi. Biraz önce sorunun nerden kaynaklandığını anlamak için Chrome indirdim ve şu an Chrome'dan yazıyorum. Sizde de böyle bir durum oluştu mu?
  • LanetolasiBerk kullanıcısına yanıt
    sürüm 7.0.3
    problem yok...
  • Arkadaşlar sizce i5 8 gb mı yoksa i7 8 gb mı aralarında ciddi anlamda bir performans farkı var mıdır ? Teşekkürler
  • ozgnhlc17 kullanıcısına yanıt
    ben sahsen profosyenel degılım cogumuz degılız bence cıddı bır fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

ben sahsen profosyenel degılım cogumuz degılız bence cıddı bır fark yok

Kesinlikle profesyonel değilim bende

açıkçası air ile pro arasında kaldım. Bu ikilemde kalıp iyi ki pro almamışım diyen var mı aramızda ?

Son olarakta 4gb ram yeterli geliyor mu yoksa 8gb daha mı iyi malum cihazı yapılandırdığımızda apple storedan başka bir yerden alamıyoruz ancak bimeks , vatan gibi firmalar storedan daha uygun fiyatlı olarak tüketiciye sunuyor.
  • ozgnhlc17 kullanıcısına yanıt
    mesela ben pro retına ekran alıcaktım ama retına ekran ıcın 3-4 saat dha fazla sarjın gıdısı ve daha hafıf oluşu benı air almama yonelttı ve ıyıkıde air almışım dıorum
    bence 8gb olursa tadından yenmez ama şunu soyleyebılırım kı 4gb haylı haylı yetıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgnhlc17

Arkadaşlar sizce i5 8 gb mı yoksa i7 8 gb mı aralarında ciddi anlamda bir performans farkı var mıdır ? Teşekkürler

i7 işlemci alıp ne yapmayı planlıyorsunuz, önemli olan bu.

ben kendi adıma MBA'yı iş için kullanmıyorum, internet-film-dizi-müzik için kullanıyorum.
    Daha önce de belirtmiştim, fiş takılı neredeyse hiç kullanmıyorum. Sürekli kucakta, evin her odasında geziyor
    Şarj da bitmiyor, rahatlığı çok iyi.

i5 4GB cihaz da gayet işimi görmekte.
    Ha 2-3 sene sonra görmeyebilir, o ayrı. O zaman bakarım duruma

• erciftci E kullanıcısına yanıt
    Peki neden tablet almadiniz?
    Benim de gereksinimlerim sizinle ayni. Tablette ayni isi goruyor,yani internette gezin, muzik dinle vs.
    Ustelik tablet olunca gps de olacak.
    Macte de bunlari yapacagim.
    Mac alirsam bir de office 360 almam gerekecek veya windows 8 yuklemem gerekecek. Mac alip, windows kullanmak da ayri bir sacmalik ama gunumuzde windowsa illaki ihtiyac duyuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Peki neden tablet almadiniz?

Tablet var zaten de aynı şey değil. Dokunmatik ne kadar iyi olursa olsun, fiziksel klavyenin yeri ayrı.
    Bir de boyut farkı, Macbook 13.3.
    GPS zaten telefonda var. Ayda 3 kere GPS kullanmak için (kendi ihtiyacımdan bahsediyorum), yanımda tablet taşımak mantıklı gelmiyor.
    İpad için konuşayım, GPS sadece 4g modelde var diye biliyorum.

Windows'a eninde sonunda ihtiyaç olduğu için zaten 2. bilgisayar olarak aldım.
    Desktop PC yerinde duruyor.
    MBA alıp da windows yüklemek zaten aletin amacının dışına çıkıyor.
    Ama ihtiyaç varsa mecbur yükleyeceksiniz.
  • arkadalar MC975TU retina macbook'tan air 13" i7 256ssd 8gb ram'li modele geçmeyi düşünüyorum daha mobil olduğu için. tavsiyeleriniz nelerdir ? apple store'da 3800 e felan geliyor.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

mesela ben pro retına ekran alıcaktım ama retına ekran ıcın 3-4 saat dha fazla sarjın gıdısı ve daha hafıf oluşu benı air almama yonelttı ve ıyıkıde air almışım dıorum
    bence 8gb olursa tadından yenmez ama şunu soyleyebılırım kı 4gb haylı haylı yetıor

Bilgilendirmeler için teşekkürler indirim kovalamaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: ozgnhlc17

Arkadaşlar sizce i5 8 gb mı yoksa i7 8 gb mı aralarında ciddi anlamda bir performans farkı var mıdır ? Teşekkürler

i7 işlemci alıp ne yapmayı planlıyorsunuz, önemli olan bu.

ben kendi adıma MBA'yı iş için kullanmıyorum, internet-film-dizi-müzik için kullanıyorum.
    Daha önce de belirtmiştim, fiş takılı neredeyse hiç kullanmıyorum. Sürekli kucakta, evin her odasında geziyor
    Şarj da bitmiyor, rahatlığı çok iyi.

i5 4GB cihaz da gayet işimi görmekte.
    Ha 2-3 sene sonra görmeyebilir, o ayrı. O zaman bakarım duruma

Tabiki de müzik , dizi , film birazda excel için kullanıcam bende öyle ağır programlar çalıştırmam makinede.

Ben 5 seneden aşağı kullanmak istemiyorum o yüzdende cihaz o süre zarfında bana yetebilecek güçte olsun diye düşündüğümden 8 daha mantıklı geliyor

Teşekkürler bilgilendirme için

• Arkadaşlar Merhaba
    Benim MBAi kasanin bir ucundan tutup kaldirirken kasanin içinden tikirti sesi geliyor. Sanki tuş takımının altından ses geliyor. Sizde böyle ses sorunu var mı? Ve ne yapmam gerekir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi denedim ama herhangi bir tıkırdı fark edemedim.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.