Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende de yok hocam
  • yeni macbooklar gelmiş başlık açılmış. arayı çok açmamışlar
    sevinmedim desem yalan olur :)
  • mail programına bir tane mail adresimi ekledim. 1500 e yakın mail i yükledi içinde

ipad yada iphonedaki gibi ayar yapılabilir mi? yani sanırım son 10 günü filan gösteriyor onlar sadece. yad a belki son 25 email i gösteriyorlar.
    bu tür bir ayar yapanbilir miyim? 1500 tane maili gösternmesine gerek yok diye düşünüyorum. gerekirse. hotmail.com adresine girerim onlar için

teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum. Bende mac book air almak istiyorum ama şu an yaklaşık 2000 tl gibi biriktirdim 13'' 128 gb için fiyatlar 2400 tl ye düşer mi sizce yoksa retinayı mı beklemeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum. Bende mac book air almak istiyorum ama şu an yaklaşık 2000 tl gibi biriktirdim 13'' 128 gb için fiyatlar 2400 tl ye düşer mi sizce yoksa retinayı mı beklemeliyim

ben 2 ay önce vatandan aldım 2480 civarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında ben de alacağım sanırım
  • Arkadaş macbook açılırken ekranda elma gözüktükten sonra şifre ekranı gelirken ekranın ışığı artıp azalıyor mu ? Renk sanki biraz pembe oluyor gibi

Bir diğer soru kasım ayında alınan macbook bir sorundan ötürü aynı ay değişim oldu. Yeni gelene ait bir fatura verilmedi. Eski fatura ile servise götürebilirsiniz dendi. Bugün apple garantisi sorgulandığında cihaz gözükmüyor. Bu bir sıkıntı yaratır mı ? (cihaz bilkomdan alındı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook air almayı düşünüyorum program olarak sadece ofis kullanıcam gerisi günlük kullanım sizce air donanımı bu işleve yeterlimi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PaP kullanıcısına yanıt
    Yeterli bu kullanım senaryosu ile fan sesi bile duymazsınız.

• Mclaren Honda kullanıcısına yanıt
    Ben olsam birazdaha beklerdim geçen retina 15" pro yu inceledim ekran olarak çok fark var. Suan 13 inc haswell air kullaniyorum retina haric eksigi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 11 Mayıs 2014; 15:51:14 >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    pro düşünüyor musunuz siz
  • Merhaba, macbook air lerin şarjı uzun dayanıyor mu yardımcı olursanız sevinirim. Internete girmek ve müzik dinlemek istiyorum sadece. Bir de arada word,pdf kullanıyorum.Su an Sony laptopum var ama şarjı bir saat bile dayanmıyor ve çok yavaş. 10 saate kadar gittiği söylenmiş bu ilk alınca mı böyle kullandıkça değişiyor mu?

Ben haswell airi tr ye geldiğ ilk hafta aldım ve retina proyu görene kadar gayet memnundum gerci hala memnunum ama retina prodaki ekran cok güzel gözüm onda kaldı kontras çözünütlük ve görüş açıları olarak çok üstün pro retina.

sizce 700 tl 13 inc ekrana vereyim mi sırf onun için
    Ben 15" proyu inceledim, 13 ü görmedim ama oda 15 gibiyse kesin 700tl farkı verirdim.Birde şu var airin inceliği hafifliği ve pil ömrüde artı.Eğer acelen yoksa biraz daha bekle derim apple hazirandaki etkinlikte retinali air tanıtabilir.

hocam zaten haziranda alacağım , tanıtımlara göre ne kaldı ki 1 ay
    Ozaman sıkıntı yok şu etkinlikte yeni air ile ilgili bir gelişme olmazsa retina proyu düşünebilirsin.Şahsen benim çok hoşuma gitti 15" retina çok net.Aire şu haliyle retina gelse kusursuz birşey olur :)

• frape kullanıcısına yanıt
    mid 2013 model olanlar mavericks işletim sistemi ile evet gidiyor.11.6 inchler 9 saat, 13 inc olanlar 12 saat üreticinin söylediği zaten.klavye ışığını kapatıp, webdeki flash içeriği blocklayıp, ekran parlaklığını biraz daha düşük tutup bu süreleri 1-2 saate kadar uzatabiliyorsunuz.Pil ömrü yıllar geçtikçe düşecektir.düzenli kalibre edilmesi öneriliyor ama kullanıma bağlı yine 3-5 yıl gider 2 sene zaten garantisi var.
  • recep.34 kullanıcısına yanıt
    3-5 yıl 12 saat pil ömrü gerçekten çok iyiymiş, teşekkürler.

• Üç haftadır 2013 11 inç air kullanıyorum, dün oyun yükledim denemek icin(limbo, machinarium, ac) ve farkettimki bu cihazda fan varmış. Günlük kullanımda hiç calismamisti ama oyunda aktif hale geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.