Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aynı sizin gibi düşünerek dört ay önce air aldım. Günlük kullanıyorum, mail, Office, film, Torrent, internet ve müzik için. Daha fanların çalıştığını duymadim, ısınma minumumda. Zaten bu aletin özelliği hafif ve alüminyum olduğundan isinmamasi. Oyun oynarım devamli derseniz onu bilmiyorum, ısınır muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunluk kullanimda airlerde fan sesi bile duymuyorsunuz.Ben suan icin alicak olsam 13" retina macbook pro alirdim cunku ekran konusunda gercekten cok fark var.Suan benim airin tek artisi pil omru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 24 Temmuz 2014; 13:09:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysk702653 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    2 senedir MacBook Air kullanıyorum. Bu zamana kadar fan sesini duyduğum nadirdir. İçiniz rahat olsun. Gündelik işler için Air fazlasıyla size yeter ama profesyonel işlerle uğraşacaksanız tercihiniz Pro'dan yana olsun.
    Buyurun Mac'a geçiş hikayem:http://www.bonibonca.com/teknoloji/apple/macbook-air-13-mid-2013-izlenimlerim/
  • Hocam yazınızın macbook alma isteğime etkisi büyük buradan da tekrar yorumunuzu almak gayet iyi oldu :) Tek çekincem ısınma konusuydu o da nadir görülen bi sıkıntıysa çok da dert etmeye gerek yok kalitesi belli . Yazılımla uğraştığım için retina pro olacak tercihim büyük ihtimalle. İndirimleri takip etmeyi hızlandırayım.

Bir de şu parça yükseltmelerine deli fiyat almasalar çok iyi olacak ama gülü seven dikenine katlanır hesabı yapacak bir şey yok sanırım :)

Tekrar teşekkürler yorumda bulunan herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deliverance s Outro

http://www.teknosa.com/urunler/125032602/apple-md760tua-macbook-air

arkadaşlar fiyat için ne diyorsunuz?

Stokta yok . Sadece 3 5 mağazada kalmış. Onlar da teşhir mi değil mi belli değil maalesef. TEKNOSA sık sık bu tarz kurnazlıklar yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysk702653

Hocam yazınızın macbook alma isteğime etkisi büyük buradan da tekrar yorumunuzu almak gayet iyi oldu :) Tek çekincem ısınma konusuydu o da nadir görülen bi sıkıntıysa çok da dert etmeye gerek yok kalitesi belli . Yazılımla uğraştığım için retina pro olacak tercihim büyük ihtimalle. İndirimleri takip etmeyi hızlandırayım.

Bir de şu parça yükseltmelerine deli fiyat almasalar çok iyi olacak ama gülü seven dikenine katlanır hesabı yapacak bir şey yok sanırım :)

Ağır işlemler yaptıgınızda kesinlikle ısınacaktır. Yüksek çözünürlük isteyen ekran kartı kullanan işlemler video çevirme işlemleri bazı oyunlar hatta yüksek çözünürlüklü videolar bile ısınmaya neden olur benden size söylemesi ama normal kullanımda fan sesini filan duymazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: Deliverance s Outro

http://www.teknosa.com/urunler/125032602/apple-md760tua-macbook-air

arkadaşlar fiyat için ne diyorsunuz?

Stokta yok . Sadece 3 5 mağazada kalmış. Onlar da teşhir mi değil mi belli değil maalesef. TEKNOSA sık sık bu tarz kurnazlıklar yapıyor.

Zorlu apple store'dan alıyorum o zaman..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• %6 öğrenci indirimi ile çanta bedavaya geldi para bile arttı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

quote:

Orijinalden alıntı: ysk702653

Hocam yazınızın macbook alma isteğime etkisi büyük buradan da tekrar yorumunuzu almak gayet iyi oldu :) Tek çekincem ısınma konusuydu o da nadir görülen bi sıkıntıysa çok da dert etmeye gerek yok kalitesi belli . Yazılımla uğraştığım için retina pro olacak tercihim büyük ihtimalle. İndirimleri takip etmeyi hızlandırayım.

Ağır işlemler yaptıgınızda kesinlikle ısınacaktır. Yüksek çözünürlük isteyen ekran kartı kullanan işlemler video çevirme işlemleri bazı oyunlar hatta yüksek çözünürlüklü videolar bile ısınmaya neden olur benden size söylemesi ama normal kullanımda fan sesini filan duymazsınız.

Ekran kartı ile çok işim yok en fazla web görselleri ile çalışıyorum onlarda çok sorun çıkarmaz sanırım emektar Dell g46h45 bile işimi görüyor. Oyun desen Fm14, çıkınca 15 yeterde artar bile :) Ama şu yüksek çözünürlükteki videolar bile ısınmaya sebep olur demeniz kafamı kurcalamadı değil. Gözümün önüne sıcaktan kapanıp açılması için beklenmesi gereken Iphone'lar geliyor :/

• ysk702653 Y kullanıcısına yanıt
    Kapanacak kadar ısınmıyorlar ama yazın bazen tutmak sorun olabiliyor. Örneğin 1080p dolbydigital 1küsür gb lık bi videoda hava sıcaksa ısınma olabiliyor. Kışın hiç kullanmadım durum ne bilmiyorum ama ben balkondayken durum buydu ancak kesinlikle kullanımınızı etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 24 Temmuz 2014; 19:28:43 >
  • Arkadaşlar herkese iyi geceler..Başlığı hemen hemen bütün sayfaları ile okudum gerçekten müthiş bir samimiyet ile cevaplar veriliyor, yardım ediliyor..Bunun için önce tebrik edeyim

Benim sorum şu şekilde olacak..

Elimde yüksek çözünürlüklü videolar çeken GoPro Hero3+ kamera var..Bu yaz birçok video çektim fakat bu videolara ağır çekimler, kesme, klip oluşturma işlemlerinde mevcut bilgisayarım ile çok zorluk çekiyorum..10 saniyelik videoyu after effects ile 40 dakikada renderladığım oluyor..Videoların geneli 1080p 60fps çözünürlükte..13'' Macbook air 4gb ile bu işlemlerde önemli derecede rahatlama sağlar mıyım? Bilgisayarım var fakat youtube da bu action camera ile işlem yapanların hepsinde macbook goruyorum kafam karıştı alayım mı? diye

• Merhaba. bu sene yerleştiğim üniversite %90 ihtimalle macbook air vericek. Windows kursam performansta düşüş yaşar mıyım? oyunlardaki performansı nedir ? 4 gb ram verseler 4 gbda kendim taksam garanti dışı kalır mı ?
  • Merhaba, bilgisayarınız şimdiden hayırlı olsun :) Benim de 4 sene önce üniversitem Macbook (beyaz) vermişti. Ne güzel günlerdi :)

Muhtemelen 128 gb olanını vereceklerdir, direk harddisk üzerine Windows kurmanız zor (Bootcamp ile) çünkü Mac için çok fazla yeriniz kalmaz. 256 gb ise Windows kurup paşalar gibi kullanırsınız.

Ama alternatif yol var, Paralles. Bu uygulama ile sanal olarak Windows kurup işletim sistemini Mac'te çalışan bir uygulama gibi kullanabilirsiniz. Oyun oynamanız biraz zor olur sanal ortamda kullandığınız için ama diğer her şey için iş görür.

Şimdiden hayırlı olsun Mac'iniz :) Kullanmaya başladıktan sonra ben Windows'ta çürümüşüm bu zamana kadar diyeceksiniz.

edit: düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 26 Temmuz 2014; 2:01:26 >
  • Macbook air lere sonradan ram eklenemez, 4gb olarak kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Arkadaşlar herkese iyi geceler..Başlığı hemen hemen bütün sayfaları ile okudum gerçekten müthiş bir samimiyet ile cevaplar veriliyor, yardım ediliyor..Bunun için önce tebrik edeyim

Benim sorum şu şekilde olacak..

Elimde yüksek çözünürlüklü videolar çeken GoPro Hero3+ kamera var..Bu yaz birçok video çektim fakat bu videolara ağır çekimler, kesme, klip oluşturma işlemlerinde mevcut bilgisayarım ile çok zorluk çekiyorum..10 saniyelik videoyu after effects ile 40 dakikada renderladığım oluyor..Videoların geneli 1080p 60fps çözünürlükte..13'' Macbook air 4gb ile bu işlemlerde önemli derecede rahatlama sağlar mıyım? Bilgisayarım var fakat youtube da bu action camera ile işlem yapanların hepsinde macbook goruyorum kafam karıştı alayım mı? diye

Acaba Macbook ta bu şekilde video düzenleme işlemi yapan bir arkadaşımız var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinrim

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufyazici
    Rahatlıkla 8 gb'a çıkarabilirsiniz, garanti dışı kalmaz. Ancak ekstra 4 gb alarak işi halledemeyeceksiniz maalesef zira orjinal olarak 2 slotta 2 şer gb ram var. Yani siz 2 tane 4 gb ram alacaksınız.

Ramler anakarta lehimlidir, degistiremezsiniz.
  • Bellek
    4 GB 1600 MHz LPDDR3 dahili bellek

8 GB ile yapılandırılabilir. Apple sitesinde böyle yazıyor.https://www.apple.com/tr/macbook-air/specs.html
    Mac silsem windows kullansam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 25 Temmuz 2014; 19:15:09 >
  • Sipariş esnasında Apple Store'da yapılandırabiliyorsunuz ama siparişin size ulaşması en az 2 haftayı buluyor. 2 hafta önce yapılandırıp MacBook Air aldım, Çin'den geldi.
  • teşhir ürünü bi mac air var bimeks'te 1995tl alayım mı sizce? i5 4gb ddr3 bellek intel 5000 sanırım ekranda

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.