Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Biggest Star

Bende den nedense satranç uygulamasında fan sesi duymaya başlıyorum. Bilgisayar ı çok mu zorluyorum ne
    Bu arada, satranç uygulamasında bilgisayarı yenebilen var mı? Seviyesinin 2750 ELO olduğunu okumuştum.

hocam ben yendim hatta ss almistim uzun zamandir satranc oynuyorum ve pekin satranc klubune uyeyim.

ben cok defa pilde olsun sarjda olsun satranc oynadim hicbir fan sesi duymadim.
  • Arkadaşlar ben macbook air 13 inh md760 cihazımı 10.9.4 surumune guncelledim performansta azalmalar oldu sizdede oldumu
  • Slm arkadaslar.Bugun itibariyle Amerika dan aldıgım 13' Mba ile aranıza katılıyorum.Muhtemelen başlıkta ABD den makina almış arkaslar vardır ve bana kılıf haricinde ilk olarak bilgisayarın yanında neler almam gerektigi konusunda tavsiyede bulunabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz: 13 inç mid 2013 MBA.
    Kullanım tarzı: Neredeyse cep telefonu gibi, kablolu kullanım çok az.
    Pil verileri aşağıda.
  • Merhaba,

Haftasonunda ben de öğrenci indiriminden yararlanarak macbook air md760tu/b modelini aldım 2389'a. Windowstan sonra zamanla alışacağımı düşünüyorum. Her şey şu anda güzel gözüküyor ancak siyahları gösterme konusunda biraz başarısız mı bana mı öyle geldi. Sanki siyahlar keskin değil biraz daha böyle açık gibi. Macbook air kullanan arkadaşlarda da siyah konusunda durum böyle mi acaba? Yardımcı olabilecek olan var mı bu konuda?

Teşekkürler
  • Arkadaslar klavyenın birkısmına bira döküldü hemen ters cevirdim kuruladım sildim bu 1,5 ay onceydi gayet normal çalışıyor fakat space tuşu ile birkaç tuşa bastığımı anlamıyorum ozellikle space tus hissiyatı gitti,aletin garantisi devam etmekte şimdi servise götürsem bu işlem için nekadar ücret alınıyor birde zorlu centre dan randevu alabilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.transcendusa.com/Apple/jetdrivelite/ böyle bir şey kullanan var mı?
  • Iste bu diyerek hemen amazon'a gittim ve 93 dolar maliyetiyle 128gb super dedim ama yorumlardaki gordugum her sleep sonrasi tekrar tak cikar yapmak gerekmesi beni soguttu acikcasi. Resmi bir cevapta automount programi hazirlamaya calisacagiz demisler falan ama kim bilir ne zamana olur ne kadar basarili olur tartisilir...

quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

http://www.transcendusa.com/Apple/jetdrivelite/ böyle bir şey kullanan var mı?
  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    Henüz temin edip kullanmak nasip olmadı ama varlığını tabii ki biliyoum. Amerikanya fiyatları bile kallvi sayılır! Referans için Amazon.com'a bakabilirsiniz!

İşin güzel tarafı USB Flash Memory (stick)'leri kaybedenler bunları haydi haydi hacamat edeceklerdir!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya uyku sonrası belki diğer firmalar alternatif Ürünler çıkarırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

Henüz temin edip kullanmak nasip olmadı ama varlığını tabii ki biliyoum. Amerikanya fiyatları bile kallvi sayılır! Referans için Amazon.com'a bakabilirsiniz!

İşin güzel tarafı USB Flash Memory (stick)'leri kaybedenler bunları haydi haydi hacamat edeceklerdir!!!

Aslında bu gün biraz bakindim amerika Fiyatları buraya göre çok iyi gibi. Türkiye de benzer kartlar hatta daha düşük yazan ve 64gb Fiyatları 200tl ye dayanmış

• Bende forumdan yeni aldım 1,2 güne gelecek bakalım. MD760TU/A ile MD760TU/B sanırım biri yeni nesil biri eski nesil oluyor ne gibi farklar var.

Ayrıca bimeks fiyatı oldukça iyi gibi duruyor 2388TL

http://www.bimeks.com.tr/urun/144017/apple-macbook-air-md760tu-b-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 29 Ağustos 2014; 18:02:11 >
  • Macbook Air 11" alarak aranıza katıldım. Şimdilik tek yaptığım orjinal microsoft office kurmak oldu.

Anlamadığım şey bazı arkadaşların pil konusunu neden bu kadar saplantı haline getirdikleri.
    Şu güzelim cihazın tadını çıkarın. Neden bu kadar dert edersiniz pil kullanımını kendinize ? :)

• bu vatan bilgisayar ne yapıyor böyle ya.. piyasanın a.....na koydu he.. bu rekabete de aykırı.. 2222 TL ne ya..
  • icloud faciasından sonra apple urunleri baya darbe yer ve fıyat ucuzlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

icloud faciasından sonra apple urunleri baya darbe yer ve fıyat ucuzlar

Pek birşey olmaz. Sony network üzerinden kredi kartı bilgileri çalındı. Sony nin değeri düştü mü ? Cevap : Hayır
  • Onceden de yazmistim ama cevap veren olmadi.Yeni aldigim Macbook Air icin klavye koruyucu,
    seffaf kilif ve canta tavsiyesi rica ediyorum.Turkiye deki fiyatlari gordukten sonra Ebay den almak daha mantikli sanirim?

• Yanlis hatirlamiyorsam 2.222TL idi fiyat. Kac adet stokta vardi dikkat etmedim ama super gorunuyordu...

quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

quote:

Orijinalden alıntı: bLind

13.3 düşünen arkadaşlar için süper fırsat

http://www.vatanbilgisayar.com/macbookair-notebookcorei5-14ghz-4gb-128gbssd-133-intel-notebook-bilgisayar.html?OM.exVisitorID=280304&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=01091410%2DWebIndirimMail&utm_term=01091410%2DWebIndirimMail&utm_content=01091410%2DWebIndirimMail

2.650 tl super firsat mi

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.