Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Linki verdigim zaman 2222tl idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Iyiymis

• uzun zamandır devam eden internette ara ara kopma problemi yaşıyorum.Ağ tercihlerini açınca yardımcı ol kısmından bağlantıyı tekrar sağlıyorum, problem ne olabilir?
    Fotoğraftaki kırmızı kısımlar genelde sarı oluyor.
     konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 8 Eylül 2014; 21:00:13 >
  • selam arkadaşlar, bende 760tu/b modelli apple'ımla aranızdayım.. vatan webden aldım 2222tl'ye :)
  • MD712TU/A ile aranızdayım arkadaşlar
  • Merhabalar arkadaşlar.

MD712TU/A ile aranızdayım. Kliksa'dan aldım. Avantajix, Garanti indirim kuponu, World puan ile 1950 liraya geldi.

İlk Mac im umarım pişman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 10 Eylül 2014; 11:52:13 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Macbook Air için "Thunderbolt-Gigabit Ethernet Adaptörü" almak istiyorum.

dx.com tarzı yerlerden alan var mı arkadaşlar?

Yoksa 75 TL verip store.apple.com.tr'den mi alsam?

http://store.apple.com/tr/product/MD463ZM/A/thunderbolt-gigabit-ethernet-adapt%C3%B6r%C3%BC
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    istemeyerek de olsa orijinal almanızı tavsiye ediyorum. neticede microsd-sd dönüştürücü kadar basit bir adaptör değil ve bu yüzden yan sanayi ürünlere güven olmaz.
  • Ben de bugün vatanbilgisayardan öğrenci indirimiyle 2472 tlye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertfn -- 11 Eylül 2014; 17:29:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ethernet adaptörünün thunderbolt değilde usb olanını gittigidiyordan 15 tl'ye aldım 3-4 ay önce, bir problem çıkarmadı.işyerinde günlük web sörf için sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

istemeyerek de olsa orijinal almanızı tavsiye ediyorum. neticede microsd-sd dönüştürücü kadar basit bir adaptör değil ve bu yüzden yan sanayi ürünlere güven olmaz.

hocam işte bende performans vs kaygısı duyduğum için sordum aslında.

çünkü gigabit eth sonuçta, 15-20 TL'lik yan sanayi nereye kadar performans sağlayabilir emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep.34

ben ethernet adaptörünün thunderbolt değilde usb olanını gittigidiyordan 15 tl'ye aldım 3-4 ay önce, bir problem çıkarmadı.işyerinde günlük web sörf için sorunsuz kullanıyorum.

hocam gigabit eth mi? hız testi yaptınız mı hiç?
  • Yapmadım şu an tatildeyim zaten yapma şansımda yok,yanımda değil, ancak haftaya olabilir ama uzun boylu download upload yapacaksanız adaptör tıkanma yapabilir kanımca.Arada takıp çıkarmak gerekebiliyor,benim için sorun değil,göz önünde bulundurun.
  • Bu aleti (11 inch olanini) yatak-kanepede yattiginiz yerden kullanmak zor oluyor mu ? Aklimda yeni ipad'i almak vardi aslinda ama bu aralar ciddi sekilde 2014 Air'e kayiyorum.OS X deneyimi yasamak istiyorum ama cihazi genelde mobil sekilde kullanacagim (uzandigim yerden internet,muzik,film filan)

kullanisi nasil oluyor arkadaslar kolay mi zor mu o sekilde?
  • merhaba
    frostwire yükledim. bir mp3 indirdim.
    users/kanoute klasörüne attı diyor.
    ama burayı bulamıyorum.
    nasıl bulurum. ne masaüstünde nede finder da arama yerine yazarak bulamadım
  • finderda ev işaretli olan ana klasörünüze bakın.
  • Merhaba ilk olarak bu ilk mesajım olacak , bende 2015 te haziran gibi macbook air 13 inch almayı planlıyorum ama bir çelişkiye düştüm League Of Legends ve Dota 2 (Belki The Binding Of Isaac) Oynatırmı onatırsa hangi grafik ayarlarında oynatır ilk olarak bunu öğrenmek istiyorum aldığımda lise 1. sınıfa olacağım bana iyi gidermi ve 128-256 arasında ne fark var ve şu şarj olayı diyelim %100 şarj oldu alet %99 a düşüyor ve sarj cihazı %100e çıkarıp kesiyor şarjı bu böyle çok defa olunca da genel olarak bataryanın ömrü azalıyor ve şu Mac e alışabilirmiyim ilk bilgisayarım ve laptopum olacak söylerseniz sevinirim
  • macbook air'de /a ile /b arasındaki işlemci hızı ve ssd rpm hızı dışında fark varmı? mesela MD760TU/A ile MD760TU/B arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starback -- 28 Eylül 2014; 0:55:55 >
  • Ben öğrenciyim internette gezer store daki basit oyunları oynar ödevlerimi yaparım 4 gb ram 128 gb ssd li macbook air sıkıntı çıkarır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

sanırım güncel kampanya yok ?

Vatan ve MMarkt internet sitelerini takip etmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.