Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence once bir modelini ogrenin, garanti sartlarini ogrenin. 2013 model ise zaten gecen hafta Mediamarkt'ta 2329 liraya satiyorlardi. Sifiri icin 300 lira verilir sanirim. Yeni modelse 800 lira icin; hmmm yine de tercih etmezdim sahsen...

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

teşhir ürünü bi mac air var bimeks'te 1995tl alayım mı sizce? i5 4gb ddr3 bellek intel 5000 sanırım ekranda
  • Merhaba arkadaslar early 2014 macbook air sahibiyim. 4gb bellegim var etkinlik monitorunden ne zaman baksam ram kullanimi 3,96gb oluyor herhangi bir kasma vesaire yok ancak bu bana biraz dert oldu acikcasi.Bu degerler normal midir yoksa bir sorun ile mi karsi karsiyayim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Merhaba arkadaslar early 2014 macbook air sahibiyim. 4gb bellegim var etkinlik monitorunden ne zaman baksam ram kullanimi 3,96gb oluyor herhangi bir kasma vesaire yok ancak bu bana biraz dert oldu acikcasi.Bu degerler normal midir yoksa bir sorun ile mi karsi karsiyayim?

Öncelikle şunu size belirteyim: "Kullanılmayan RAM boşa harcanan RAM'dir"

Macbook'lar RAM'i en iyi ve akılcı şekilde kullanırlar. İçinize dert olmasın elinizdeki alet RAM işine kendisi gerektiği gibi bakacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: febahadir

Sipariş esnasında Apple Store'da yapılandırabiliyorsunuz ama siparişin size ulaşması en az 2 haftayı buluyor. 2 hafta önce yapılandırıp MacBook Air aldım, Çin'den geldi.

üniv. hediye edicek hocam. 11" veriyorlarmış. sıfır kutulu alırsam apple ile iletişim kurup farkını verip 13" almak istiyorum.
  • arkadaşlar mac'inizde sıcak köşeler'in kullamınını merak ediyorsanız:

http://yusufyazici.com/mac-os-xe-sicak-koseler-nasil-eklenir/

menü çubuğuna isminizi eklemek istiyorsanız:

http://yusufyazici.com/macinizde-menu-cubuguna-isiminizi-nasil-eklersiniz/

linklerindeki anlatımlardan faydalanabilirsiniz.

• arkadas bu cihaz hakkinda hissiyatim tek cumlede sudur:

arabada belki Ferrari kullanamadim ama laptopta o is tamam!...

(ha ingilizce klavye ama ossun :) )

alin aldirin...
  • Ağustosun ortası gibi bende katılıcam bir sorun çıkmazsa
  • macbook air 11"in oyun performansı nasıl acaba
  • Mb air kullanan ekrandan memnun mu retina air beklesm yoksa mbp retina mı alsam kararsız kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forex11

Mb air kullanan ekrandan memnun mu retina air beklesm yoksa mbp retina mı alsam kararsız kaldım

ben memnunum.

retinalı ipadim var.

açıkcası cihaz laptop olduğu için normal kullanımda aradaki klavye kol mesafesinden bir ayrıma varman imkansız.

tabi resim açıp zoomlamadığını ya da full hd film açmadığını farz ediyorum.

kısacası ben gayet memnunum.
  • Arkadaşlar bi sorunum var yaırdımcı olursanız sevinirim. mac book u torenti açıp bırakıyorum , eğer alet şarja takılı değilse , ekran karartıyor, uyku moduna alıyor bilgisayarı ve de torent devam edemiyor haliyle. ellemesemde, maci uyku moduna nasıl almadan tutabilirim.
  • Air Early 2014 Apple store dan 1080p full hd film kiralayıp izliyorum. Ne bir kasma ne ısınma yağ gibi akıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imax1

Arkadaşlar bi sorunum var yaırdımcı olursanız sevinirim. mac book u torenti açıp bırakıyorum , eğer alet şarja takılı değilse , ekran karartıyor, uyku moduna alıyor bilgisayarı ve de torent devam edemiyor haliyle. ellemesemde, maci uyku moduna nasıl almadan tutabilirim.

NoSleep uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

quote:

Arkadaşlar bi sorunum var yaırdımcı olursanız sevinirim. mac book u torenti açıp bırakıyorum , eğer alet şarja takılı değilse , ekran karartıyor, uyku moduna alıyor bilgisayarı ve de torent devam edemiyor haliyle. ellemesemde, maci uyku moduna nasıl almadan tutabilirim.

Hocam programsiz halledemiyor muyuz? Apple in boyle bir seyi nasl ayarlaeina koymadigina valla inanamiyorum yani, buyuk bir eksiklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

quote:

Hocam programsiz halledemiyor muyuz? Apple in boyle bir seyi nasl ayarlaeina koymadigina valla inanamiyorum yani, buyuk bir eksiklik

Bence NoSleep uygulaması oldukça başarılı; üst menü barına yerleşiyor ve tek tıkla uyku moduna girmesini engelliyorsunuz. Ama bu şekilde kullanmak istemiyorsanız;

elma menüsü--->sistem tercihleri---->enerji tasarrufu seçeneğindeki ayarlara göz atabilir ve oradaki pille çalışma bölümünde olan "mümkün olduğunda sabit diskleri uyku durumuna geçir" tikini kaldırıp deneyebilirsiniz. Ama bu şekilde piliniz çabuk biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharky25ant -- 7 Ağustos 2014; 22:58:45 >

• MacbookAir Early 2014 en uygun fiyata nerden alınır ? Bir de yeni modeli ne zaman çıkacak nisan 2015 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Merhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var.

Macbook'um linkte mevcut.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/144017/apple-macbook-air-md760tu-b-.aspx

Sistem tercihlerinde seçili olmasına rağmen eskiden karanlıkta yanan klavye şimdi yanmıyor. Sorun nedir acaba. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

Karanlıkta bir kere manuel olarak klavye ışığını artırın, sonrasında kendisi otomatiğe alacaktır.

• Bugün ikinci el bir macbook air aldım ancak firmware şifresi mevcut bilgisayarda ve bu yüzden format atamıyorum bunun çözümü nedir acaba bilen var mı?
  • arkadaşlar, facebookta görüntülü görüşme yapamıyorum, bu sorunu çözebilen var mı acaba?
  • Bende den nedense satranç uygulamasında fan sesi duymaya başlıyorum. Bilgisayar ı çok mu zorluyorum ne
    Bu arada, satranç uygulamasında bilgisayarı yenebilen var mı? Seviyesinin 2750 ELO olduğunu okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.