Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone U bu bilgisayara yedekle dedim iTunes da. Nasıl silerim bunu. Hangi konumda acaba
    Sanırım bir kaç gb yer kaplamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook air cihazima windows yuklemek istiyorum yardimci olcak varmi

• bir sorum olacaktı. yaklaşık 1 senedir kullanıyorum macbook u. ilk geldiğinde nedense yedekleme yapmadım. keşke time machine i çalıştırsaydım..

neyse yapmak istediğim laptop ı ilk geldiği güne döndürebilir miyim? format filan atmayu biliyordum windows da cd ile. ama bunda bozarım da bilgisayarsız kalırım diye korkuyorum.

umarım apple a yakışır pratik bir yönetemi vardır bunun
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Ustteki videoda sifirlarsiniz her seyi. Tum dosyalar, ayarlar, programlar, her sey. Paketi acip baslattiginizdaki hale getirir. Bilginize...
  • çok teşekkür ederim
  • 95'den beri bir Windows kullanicisi olarak ben de 2.249 lira gibi bir fiyatla Macbook Air 2014 june surumunu almis bulunuyorum.

Ingiltere'den gelecek alet.Umarim parasina deger ve OS'i de cozmek cok zaman almaz.

Ha,forumda aradim filan ama " OS X Comezleri icin baslangic rehberi,yardim klavuzu " vs. birsey goremedim..

Var midir boyle bir konu?

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Forumda alakali bir konu var mi bilmiyorum ama su adreste oldukca basit ve temel seyleri en kisa yoldan anlatmislar.

http://www.sihirlielma.com/yeni-baslayanlar-icin-mac/

Sitenin tamamina goz gezdirirseniz cok kisa surede farkin cok fazla olmadigini anlayacaksiniz.

Air'inizi simdiden gule gule kullanin.
  • merhaba bu macbook air 11"in kapağını kapatınca bilgisayar kapanıyor bunu nasıl engelleriz
  • http://appducate.com/2012/12/keep-laptop-awake-even-when-lid-closed/

Bu adresteki mavi ile isaretlenmis linki takip edip programi kurun. Pilde ya da elektrikte kapanmama secenegini preferences'dan ayarlayip kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhinoCO -- 9 Ekim 2014; 17:16:56 >
  • Bisey daha soracagim bootcample windows kurulum diski hazirlamaya calisirken appleden dosya indir secenegi kalkmiyor bootcamp destek dosyasini daha onceden indirmistim. Dosya indirmeden kurmanin bi yoli yokmu internetim kisitli

• mesajım bulunsun
  • Film izlemek ve ınternet ıcın mac arıyorum. 8gb ram ve 256 ssd aır mı almalıyım yoksa 8 gb ram 128 ssd mac book pro retına mı almalıyım ıkısıde hemen hemen aynı fıyat
  • merhaba macbook aire temiz mac os x mavericks kurulumu nasıl yapabiliriz? gereken 5 gblik dosyayı windowstan indirsek olur mu idm ile ?
  • MonkWOLF M kullanıcısına yanıt
    Şarj konusundaki endişeleriniz yersizdir!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

merhaba macbook aire temiz mac os x mavericks kurulumu nasıl yapabiliriz? gereken 5 gblik dosyayı windowstan indirsek olur mu idm ile ?

http://support.apple.com/kb/PH14243?viewlocale=tr_TR
  • cepte wifi kullanıyordum zenbook'umda şimdi macbook air aldım ama işlemi yapamadım. wifi olarak gördü seyyar modemi ama internete girmedi. pratik bir yöntemi var mı?
  • Yarın yeni macbook Airler tanıtılıyorlar herhalde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Yarın yeni macbook Airler tanıtılıyorlar herhalde?

yok macbook air tanıtılmayacak ipad vs vs tanıtılır gibime geliyor. Acaba tasarım değişir mi air'lerde tanıtılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Yarın yeni macbook Airler tanıtılıyorlar herhalde?

yok macbook air tanıtılmayacak ipad vs vs tanıtılır gibime geliyor. Acaba tasarım değişir mi air'lerde tanıtılsa

Umarım tanıtılır.Retina ekran ve i7 işlemcili bir Macbook air Mükemmel olur.Ama hiç söylentisi bile dolaşmadı,en son çıkan Air Modeli,2013'teki Ekkm etkinliğinde tanıtılmamış mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 16 Ekim 2014; 0:56:37 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.