Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteden bugün hediye alığım MacBook Air'i uygun fiyata satıyorum. Kargonun kendi kutusu dahi açılmamıştır, sıfır üründür.

Kısaca özellikleri:
    MacBook Air MD711TU/B i5 1.4GHz 4GB 128GB SSD Intel HD 5000 11.6"

Pm atın, konuşalım.
  • Apple MacBook Air MD711TU/A bu ürün eski seri mi arkadaşlar, birde işlemci numarasını bir türlü bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kartal_07 -- 16 Ekim 2014; 23:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

Apple MacBook Air MD711TU/A bu ürün eski seri mi arkadaşlar, birde işlemci numarasını bir türlü bulamadım?

???
  • quote:

quote:

Apple MacBook Air MD711TU/A bu ürün eski seri mi arkadaşlar, birde işlemci numarasını bir türlü bulamadım?

???

2013 cihazi, b olani 2014 early.. Aradaki tek fsrk biri 1.3 ghz digeri 1.4 ghz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome dan safariye geçmeyi planlıyorum.

chromedaki yer imlerini dışa aktardım. bookmarks adında bir html dosya olarak masaüstünde duruyor.
    ama safaride bunu nasıl içe aktaracam bulamadım.

tek tek elle girmek zorunda kalmayacam inşallah
  • Merhaba, Macbook air 13 inç almayı düşünüyorum öğrenci indirimiyle nereden almam en mantıklısı olur?

Genel kullanımda belirgin performans artışı (internet, film) ve football manager gibi yüksek işlemci ihtiyacı olan oyunlar oynayabilmek için ramde veya işlemcide yükseltme yapmama değer mi? Aynı zamanda 128gb yeterli olmayacak diye düşündüğümden 256 almayı düşünüyorum mantıklı mıdır? Bu dediğim yükseltmeleri yaptığımda pil performansında azalma ya da artma olur mu?

Mutlaka al dediğiniz aksesuar var mı? (Kılıf, kablo vs)

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpadden yazıyorum şu an.
    MacBook umalı mavericksi silip yeni işletim sistemini yüklemek için. Option(alt) ve Power düğmelerine basarak başlattım

Disk izlencesinde sil kısmından da sil i yaptım

Ama videodaki tarifte. Bu ekrandan sonra otomatik olarak yükleme ekranının geleceğini söylüyordu ama bende gelmedi

Bu ekranda takıldım kaldım. Wifi şifremi de girdim.

Ilk yardım,sil,Raid,geri yükle gibi seçenekler var.

Sol tarafta ise Macintosh hd seçili. Üzerinde 251 gib Apple ssd yazıyor

Nasıl devam ederim yüklemeye. Netten şu yasomiteyi indirmeye

Teşekkürler

Şu ekranda kaldım

http://i.hizliresim.com/Z15r2Z.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 17 Ekim 2014; 14:31:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kanoute K kullanıcısına yanıt
    quote:

Ama videodaki tarifte. Bu ekrandan sonra otomatik olarak yükleme ekranının geleceğini söylüyordu ama bende gelmedi

Videoda silme islemi sonrasi 'X'e basarak Disk Utility kapatiyoruz diyor. Yani kapatinca ust menuye tekrar donup OSX kurulumuna girmeniz gerekli.
  • arkadaşlar. format attım ve yükledim. ama mavericksi i yükledi.
    ben de üzerine yazılım güncellemeden yosemite yi yükledim.

ama merak ediyorum. acaba eski mavericks de yer kaplıyor mu harddiskimde diye.

şu an yosemite yeni kurulu durumda.12 gb yer kaplı harddiskimde. sabit diskimin durumu alttaki resimde göründüğü gibi.
    sıfır temiz kurulum yapan birisi karşılaştırabilir mi acaba? bende fazlada 5 gb filan mavericks de mi var?

• Hocalarım yosemiteyi yüklüyorum fakat 20 dakikada bukadar ilerledi sizce sorun falanmı var
    Cihaz Macbook air Mid 2013 hocalarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• GUID bölüntü haritası. Bölüntüleme düzeni gereklidir hatası veriyor western digital taşınabilir harddiskimi şifrelemek istediğimde

ne olur ne olmaz diye taşınabilir harddiskimi şifrelemek istedim macbook umda.

yaklaşık 200 gb veri taşıdım içine. sonra masaüstündeki western digitl ikonuna sağ tıklayıp . " Şifrele.Western Dig" e bastım. parolayı oluşturdum. ipucunu yazdım. herşey normal.
    ama alttaki hata komutu çıkıyor. gidip işyerinde windows bilgisayarımda parola oluştursam olur mu acaba?
    diğer segate backup diskim ise parolalı ne güzel. onda sorun yok. bu western digital neden böyle anlayamadım

diskimin özelliklerinide veriyorum aşağıda.

• arkadaşlar sormak istediğim bir soru var sizlere. Macbook Air almaya karar verdim ve daha fazla performans almak istediğim i7 4GB mı yoksa i5 8gb mı alsam karar veremedim bu konu hakkında yardımcı olur musunuz ?
  • http://www.macworld.co.uk/feature/mac/apple-mac-i5-vs-i7-processor-which-cpu-imac-macbook-buying-advice-3489917/

RAM'in sonradan arttırılamadığını hesaba katarsak i5/8 almanız bence daha mantıklı olur. Karar sizin...
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar Yosemite işletim sistemine yükseltmeli miyim sizce ? Sanırım şarj süresini düşürüyormuş falan öyle diyorlar
  • 2013 ağustosta aldığım macbook şarj olmuyor çoğu zaman. yani şarj aletini taktığımda kırmızı yada yeşil ışık yanmıyor. 20 kere çıkarıp taktım az önce olmadı. sonra bilgisayarı kapattım taktım. o zaman yandı kırmızı ışık şarj etmeye başladı.
    şarj aletinde mi sorun var sizce?

yasomite yüklü. acaba onunla mı ilgili? yada servise mi göndermeliyim şarj aletini

edit: ben bu yazıyı bitirip yolladım baktım yanmış kırmızı ışık. bellliki 20 30 saniye sonra başladı şarj olmaya. eskiden takar takmaz yanardı da ona alışığım mavericks kullanırken.

acaba böyle bir sorun mu söz konusu? geç başlıyor yani yasemite ile beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 1 Kasım 2014; 10:23:17 >
  • Merhaba Arkadaşlar;

04.05.2013 tarihinde vatan bilgisayradan aldığım Çok az ve çok titiz kullandığım Macbook Air imi satıyorum... Satma sebebim 11" macbook air almak için. Artık yeni işim nedeniyle çok fazla taşımak zorundayım 13,3 büyük gelmeye başladı..

Dosta gidecek çiziksiz...

sahibinden ilan No 185705380
  • arkadaşlar mac ten e-okula nasıl girebilirim. daha doğrusu giriş yapabiliyorum ama not girişi yapmak ıstedıgımde sistemden atıyor en kolay yolu nedir acaba
  • ay-sun A kullanıcısına yanıt
    e-okula bildiğim kadarıyla internet explorer ile girilebiliyor.
    safari>üstte geliştirme sekmesi>kullanıcı aracısı>internet explorer seçerek deneyin.
  • *planet* kullanıcısına yanıt
    onu denedim olmuyor malesef
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.