Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O dediklerinle karşılaşmadım. Safari yeni sürüm olduğunda flash sitelerde biraz değişik davranabiliyor ama benim kullanımıma etkisi olmadı. iPhone özellikleri kullanılıyor ben konuşma bile yaptım. Tabi ufak defek bug var kullanıma etkisi yok geçip geçmemek tabi senim kararın.
    Kılıf deyince apple store da deri kılıf vardı ama şarjı koyabileceğin bi yeri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35asilhan35

bu durumu nasıl düzelticem yardımcı olabilcek biri varmı? uygulama kısmını nasıl azaltıcam?
     konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

Kurulu programlar aşırı yer kaplıyor, kaç Program Kurulu. Acaba windowsa falan kisimmi ayırdığı 100-150gb kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı Web sitelerinde yeni MacBook air in 12inch ekran boyutu ve retina ekran ile haziran ayında çıkacağı soylentilerini gördüm. Konu hakkında bilgisi ve görüşleri olan arkadaşlar var mı acaba?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99721329

Su konuda bana yardim eder misiniz, lutfen.

• Arkadaşlar tam olarak bu problemi yaşıyorum, çözünürlüğü düşürünce geçmiyor. Ayrıca bazen ekran tamamen gidip geliyor ya da görüntü ve ses donuyor bir iki saniye sonra geri geliyor, bazen 10 saniye bile gelmiyor. 2014 11.6" temel model Macbook Air kullanıyorum OS X 10.10.1 yüklü. Monitörüm Philips 241TE5, S-Link'in thunderbolt to hdmi kablosu ile bağlı. İlk Mac'i Apple Store'a götürdüm, 2 hafta kadar bekledim, anakartı değişti. Düzelmedi, sonra monitörü servise yolladım, 3 hafta da onu bekledim. Gene düzelmedi. Aldığım günden beri monitör kâr etmedi. İşin garibi, normal HDMI ile xbox'ı bağlıyorum çalışıyor. Geriye bir tek kablo kalıyor gibi ama bu kabloyla arkadaşımın televizyonuna bağlayınca da sorunsuz çalışıyor. Çok sinir bozucu bi' durum, bir türlü rayına oturmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 21 Kasım 2014; 23:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Arkadaşlar tam olarak bu problemi yaşıyorum, çözünürlüğü düşürünce geçmiyor. Ayrıca bazen ekran tamamen gidip geliyor ya da görüntü ve ses donuyor bir iki saniye sonra geri geliyor, bazen 10 saniye bile gelmiyor. 2014 11.6" temel model Macbook Air kullanıyorum OS X 10.10.1 yüklü. Monitörüm Philips 241TE5, S-Link'in thunderbolt to hdmi kablosu ile bağlı. İlk Mac'i Apple Store'a götürdüm, 2 hafta kadar bekledim, anakartı değişti. Düzelmedi, sonra monitörü servise yolladım, 3 hafta da onu bekledim. Gene düzelmedi. Aldığım günden beri monitör kâr etmedi. İşin garibi, normal HDMI ile xbox'ı bağlıyorum çalışıyor. Geriye bir tek kablo kalıyor gibi ama bu kabloyla arkadaşımın televizyonuna bağlayınca da sorunsuz çalışıyor. Çok sinir bozucu bi' durum, bir türlü rayına oturmadı.

Selam,

Dostum yeni mac kullanıcısıyım ancak sağ tık nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bana yardımcı olur musun :)

• trackpad'e iki parmakla aynı anda tıkla.
  • quote:

trackpad'e iki parmakla aynı anda tıkla.

Hocam birde uygulamalardan birini güncelleyemiyorum şöyle bir hata alıyorum
    Başka bir kullanıcı tarafından satın alındığı veya öğe iade yahut iptal edildiğinden bu güncelleme bu Apple Kimliği için yapılamıyor.

Nedir bu hata veya çözümü
  • quote:

trackpad'e iki parmakla aynı anda tıkla.

Başka bir kullanıcı tarafından satın alındığı veya öğe iade yahut iptal edildiğinden bu güncelleme bu Apple Kimliği için yapılamıyor.

Uygulamalardan birini güncelleyemiyorum böyle bir hata alıyorum App Storede neden acaba bilginiz var mı. Bu arada önceki verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
  • AppleÇılgını A kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı alınca format atmanız daha iyi olur, eski sahibinin hesabından bilgisayarı kullanmaya devam ediyorsunuz anlaşılan, bu pek de iyi değil.

Arkadaşlar benim sorunumla ilgili öneri de bulunabilecek var mı?
  • quote:

bilgisayarı alınca format atmanız daha iyi olur, eski sahibinin hesabından bilgisayarı kullanmaya devam ediyorsunuz anlaşılan, bu pek de iyi değil.

Arkadaşlar benim sorunumla ilgili öneri de bulunabilecek var mı?

Zorlu Center apple mağazasında ellerimle çıkardım :) İpad de kullandığım bilgileri kullandım ondan kaynaklı mı böyle bir durum oldu acaba
  • beyler japonyadayım. 11" 128gb air 1600 tl ye satılıyor. tuşların yerleri ve simgeleri biraz farklı. yine de alınır mı sizce? tuşlar başımı çok ağrıtır mı? fazla vaktim yok. ona göre alacam veya vazgececem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgazi

beyler japonyadayım. 11" 128gb air 1600 tl ye satılıyor. tuşların yerleri ve simgeleri biraz farklı. yine de alınır mı sizce? tuşlar başımı çok ağrıtır mı? fazla vaktim yok. ona göre alacam veya vazgececem.

hocam bence alınmaz
    400-500 daha verıp tr ıkıncı el temız cıhazlara yonelın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

quote:

beyler japonyadayım. 11" 128gb air 1600 tl ye satılıyor. tuşların yerleri ve simgeleri biraz farklı. yine de alınır mı sizce? tuşlar başımı çok ağrıtır mı? fazla vaktim yok. ona göre alacam veya vazgececem.

hocam bence alınmaz
    400-500 daha verıp tr ıkıncı el temız cıhazlara yonelın bence

saçmalamayın lütfen dediğiniz rakamın üzerine 100 lira daha eklenince sıfırı alınıyor.
  • arkadaşlar dsmart sitesi yayın akışındayken kanballardan birindeki film hakkında bilgi almak için üstüne bastığımda kum saatti dönüp dıuruyor açılmıyor
    bende mi sorun var yoksa sitede yada safaride mi? test ederbilir misiniz?

https://www.dsmart.com.tr/TVGuide

flash mı bu site? o sebeple mi sorun oluyor

safari yerine chrome ile yapıyorum yine aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 30 Kasım 2014; 12:03:37 >
  • wd smartware şart mı western digital harddiskimi açmak için?
    western digital 1 tb my passport mani rankle haricot harddiskim var. macbook ile kullanıyorum.
    şifreli durumda. ama taktığımda şifre açılması için bir pencere gelmiyor.
    alttaki eklediğim resimde görüyorsunuz. en üst çubukta siyah renkli bir ikon var. ona basıyorum. WD Smart ware öğesini açın diyorum. ancak ondan sonra şifre yazmam için bir pencere açılıyor ve harddiski açabiliyorum. kendi notebook umda bu yüklü olduğu için sorun yok ama götürüp başka bilgisayara taksam onlard< yüklü değil bu yazılım. nasıl ulaşacam içindeki dosyalara? düzeltmem için çare var mı?

yine segate backup plus harddiskim var . onu taktığımda otomatikman şifre penceresi açılıyor. giriyorum şifreyi açılıyor ne güzel sorunsuz. onun gibi ayarlayamam mı bunu acaba?

teşekkürler
     konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 30 Kasım 2014; 12:55:20 >

• 41fb4141 4 kullanıcısına yanıt
    ingilizce klavyeli air mac japonya apple storeda vardı. onu aldım. japonca klavyeye göre daha makul ve kullanışlı. macbook dünyasına böylece ilk adımı da atmış oldum. tr de fiyat 2500 tl civarı. 1000 tl ciddi bir fiyat farkı. 1 yıl uluslararası garanti de cabası.
    macbook işletim sistemi olarak windows tavsiye eder misiniz?
  • quote:

ingilizce klavyeli air mac japonya apple storeda vardı. onu aldım. japonca klavyeye göre daha makul ve kullanışlı. macbook dünyasına böylece ilk adımı da atmış oldum. tr de fiyat 2500 tl civarı. 1000 tl ciddi bir fiyat farkı. 1 yıl uluslararası garanti de cabası.
    macbook işletim sistemi olarak windows tavsiye eder misiniz?

osx in avantajları hızı ve virüse karşı dayanklılığını göze alırsak, mac e Windows kurmak bence çöpe atmak olur
  • arkadaşlar macbook airde xcode gibi apple uygulama yazmak için gerkli olan programları çalıştırabilirmiyim?
  • Acil cevap verebilirseniz sevnirim. 11" 2013 air almak üzereyim. Cihaz grafik işlemler için yetermi. Fotoğraf işleme özellikle.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.