Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 inçte fotograf işlemekmi?hiçbir ayrıntıyı göremezsınızki,size 15 ınc macbook hatta imac lazım.air olmaz
  • Merhaba
    Macbook Air almayı düşünüyorum. Bilgisayarı özellikle işyerinde yoğunluklu kullanacağım. Fakat şimdiye kadar hep windows kullandım. Bu nedenle çekincelerim var. Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Aslında kafama takılan tek bir konu var. Şöyle ki;
    Mühendislik firmasıyız fakat benim Autocad veya diğer çizim programlarıyla pek işim olmuyor. Gerek olursa başka arkadşaların bilgisayarlarından bakabiliyorum. Tek sıkıntım ağırlıklı olarak (hatta günün tamamında) Window Office (özellikle de Excel) kullanıyoruz ve birbirimizle sürekli office ve özellikle excel dosya paylaşmak, paylaştığımız bu dosyalarda çalışmak durumundayız. Ofisteki diğer arkadaşların hepsinde ofisin windows sürümü mevcut. Ayrıca şirket dışındanda gelen ofis dosylarının tamamı windows sürümü gibi duruyor. Bu durumda sıkıntı yaşar mıyım? Bu konu benim için çok belirleyici yardımcı olursanız sevinirim.
    Forumda okuduğum kadarıyla Mac içinde ofis sürümü olduğunu biliyorum fakat uyum sorunu yaşanır mı emin değilim. Mac a windows kurmak ve ofis programlarının windows sürümlerini kullanmakta bir çözüm gibi duruyor okuduklarımdan fakat hangisi daha verimli olur emin değilim. Ayrıca, windows kurup birde ofis kurunca bellek sorunu yaşarmıyım emin olamıyorum.
    Teşekkürler

• mustafaaslan44 M kullanıcısına yanıt
    hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.mac office aynı win office gibi kaliteli ve sorunsuz çalışıyor.
    hatta winden daha hoş...uyum problemi yok.
    macbook kullanınca win i düşünmeyeceksiniz bile
    ben parallel desktop lie win 8.1 kurdum.
    ama bugüne kadar(yaklaşık 6 ay oldu) arkadaşlara göstermek haricinde hiç açmadım.
    gerenk yok ki.
    bu macbook bi harika dostum....

• Vatanda 2490tl su anda....

http://www.vatanbilgisayar.com/macbookair-notebookcorei5-14ghz-4gb-128gbssd-133-intel-notebook-bilgisayar.html?OM.zn=you_viewed&OM.zpc=MD760TU/B

Almayi dusunuyorum ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    teşhir ürünü değilse olabilir,
    çünkü baya eski makina
    mountain lion işletim sistemli olduğuna göre eski makine....
  • o kadar fiyat eski makineye verilmez bana kalırsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MD760TU/B diyor bu en son model değil mi? Konuyu çok bilmiyorum da bende almak istiyorum.
  • makinenin eski olmasının bi önemi yok
    donanım özellikleri aynı sadece üretim yılı daha eski.
    eğer teşhirde kullanmadılarsa alınabilir.
    çünkü alır almaz hemen yosemite ye ücretsiz yükselteceksiniz zaten.
  • 1 saat önce bende aldım şu anda macbook air üzerinden yazıyorum i7 8gb ram 128 ssd 2014 early modeli gerçekten hayran kaldım 12 yıldır kullandıklarım bilgisayarsa bu ne diye sorguluyor insan herkese tavsiye ederim.
  • Merhaba arkadaslar,

Asagidaki iki urun arasinda fark var mi? Cunku bi arkadas bunu gostermis yukarda eski urun falan demisler ama asagida applein kendi sitedindeki ozellikleriyle ayni gozukuyor?

760tu/b son model degil mi ? Ustune ciktiysa apple store da niye yok?

http://www.vatanbilgisayar.com/macbookair-notebookcorei5-14ghz-4gb-128gbssd-133-intel-notebook-bilgisayar.html?OM.zn=you_viewed&OM.zpc=MD760TU/B

http://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-air?product=MD760TU/B&step=config

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 11 Aralık 2014; 16:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Merhaba arkadaslar,

Asagidaki iki urun arasinda fark var mi? Cunku bi arkadas bunu gostermis yukarda eski urun falan demisler ama asagida applein kendi sitedindeki ozellikleriyle ayni gozukuyor?

quote:

Orijinalden alynty: Hazan

Merhaba arkadaslar,

en son çykan modeldir ?u an için

• Hazan kullanıcısına yanıt
    apple ürünleri üretim ve sunum planına göre 3 parti çıkarır.
    earlier---ocak, nisan
    middle---mayıs-ağustos
    late--- eylül, aralık

2 sene önce üretilen bir cihaz ile 2014 late de aynın cihaz özelliklerindedir.
    ama 2 sene önce üretilen mountain lion işletim sistemiyle gelir, siz yosemite ye yükseltirsiniz.
    2014 late ise direkt yosemite ile gelir.

bu kasa değiştirmeyen 2013 model ve 2014 model henüz tarife çıkmamış araca benzer.
    araçların donanımları aynıdır.
    ama trafiğe çıkmamış 2013 model araç daha ucuza satılır....

eğer teşhirde kullanılmamışsa arasında hiçbir fark yoktur. alınabilir.
    ama teşhirse kullanılmış gibi değerlendirmek lazım.....
  • Sanki biraz anladim tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook air eskiden direk açılırdı şimdi açtığmda apple işaretinin altında bişey yuklenip öyle açılıyor sebebi nedir ?
  • electribe E kullanıcısına yanıt
    yosemite işletim sisteminden kaynaklı sanırım
    maveriks yüklüyken dediğiniz gibiydi.
    yosemiteye geçince ön yüklemeyle açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Arkadaşlar tam olarak bu problemi yaşıyorum, çözünürlüğü düşürünce geçmiyor. Ayrıca bazen ekran tamamen gidip geliyor ya da görüntü ve ses donuyor bir iki saniye sonra geri geliyor, bazen 10 saniye bile gelmiyor. 2014 11.6" temel model Macbook Air kullanıyorum OS X 10.10.1 yüklü. Monitörüm Philips 241TE5, S-Link'in thunderbolt to hdmi kablosu ile bağlı. İlk Mac'i Apple Store'a götürdüm, 2 hafta kadar bekledim, anakartı değişti. Düzelmedi, sonra monitörü servise yolladım, 3 hafta da onu bekledim. Gene düzelmedi. Aldığım günden beri monitör kâr etmedi. İşin garibi, normal HDMI ile xbox'ı bağlıyorum çalışıyor. Geriye bir tek kablo kalıyor gibi ama bu kabloyla arkadaşımın televizyonuna bağlayınca da sorunsuz çalışıyor. Çok sinir bozucu bi' durum, bir türlü rayına oturmadı.

Tüm sorun bu S-link'in aptal Thunderbolt-HDMI kablosundan dolayıymış. Belkin Thunderbolt-HDMI adaptör ve Amazon Basics HDMI kablo ile harika çalışıyor.

• Arkadaşlar özellikle almak isteyipte merak eden arkadaşlar için birkaç tavsiyede bulunmak istedim zaten kullanan kişiler bunları bilir ve bilerek almışlardır.
    Birincisi kesinlikle oyun amaçlı kullanmak isteyenler yanından bile geçmesin hem osx işletim sistemi sebebiyle hem de bilgisayarın donanımı buna elverişli değil eski birkaç oyun dışında.
    İkincisi uzun seyahatler yapan , kütüphanelerde ders çalışan ve diğer multimedya film,müzik ve sosyal medya amaçlı her işinizi görecektir uzun pil süresiyle.
    Üçüncüsü almamış olan arkadaşların mutlaka dikkat etmesi hususu cihazda hiçbir parça değişikliği yapılamıyor ram,ekran kartı,işlemci bunları bilerek özelliklede ram konusunda en az 8 gb olan modelleri tercih etmelerini tavsiye ederim çünkü 4gb 2012-2013 yıllarında gayet yeterliydi hala da büyük sorun arz etmiyor.Fakat site içerikleri uygulamalar yeni işletim sistemi gibi değişen şartlarda yetersiz kalmaya başladığını itiraf etmeliyim.Cihaz üzerindeki SSD bu sorunu örtüyo gibi gözüksede uzun kullanımlarda ve çoklu çalışmalarda birsüre sonra daha fazla ram'e ihtiyaç duyulacağını gösteriyor.

En önemli nokta genç arkadaşlarımız oyun merakı sebebiyle okadar para verip hayal kırıklığı yaşasın istemem birçok alternatif laptop seçeneği mevcut illaki apple alacam diyorsa da pro modellere bakabilir taşınabilir olarak .

Kimse yanlış anlamasın sadece tecrübelerimden yola çıkarak bilmeyen ve almak isteyen arkadaşlara fikir niteliğinde yazmak istedim yoksa benim ihtiyaçlarımı hertürlü karşılayan ve ilk gördüğümde hayran kalıp ve memnun olduğum bir cihaz hem tasarımı hem de amacıma yönelik hizmetleri sebebiyle.

Herkese iyi günler dilerim...

• Daha ürün elime geçmedi ama çok kararsız kalmıştım air ve pro arasında
    air 4gb ram li versiyonu 2.100 tl
    pro retina 8gb ram li 2.550 tl

pro retinayı seçtim inşallah pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciroer

Daha ürün elime geçmedi ama çok kararsız kalmıştım air ve pro arasında

pro retinayı seçtim inşallah pişman olmam
    quote:

Orijinalden alynty: ecura

Daha ürün elime geçmedi ama çok kararsyz kalmy?tym air ve pro arasynda

pro retinayy seçtim in?allah pi?man olmam

nerden buldun bu fiytlary
  • Arkadaşlar bugün bende bir macbook air sahibi oldum bi kaç saat oldu macbook air 13" 4 gb ram 128 ssd i5 modeli
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.