Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet benim ürün de geldi , Makina buz gibi geldi kargodan kasası kusursuz ,açtım yalnız bt deki arkadaşlar sağolsunlar wifi sınırlandırmışlar aktifleştiremedik evde artık :)
  • Merhaba arkadaşlar Macbook Air düşünüyorum ama kafama takılan sorular var; şimdi ben photoshop ve video düzenleme işleri yapıyorum sizce bu işleri MBA kaldırabilir mi ?
  • Kullanan arkadaşlar ve forumda konuşulanlara göre mac proların photoshop ve mimari uygulamalarda daha kullanışlı ve verimli olduğunu söylüyorlar ki bana göre de haklılar mac air kullanıcısı olarak günlük işlerde kullanım amaçlı olduğunu apple kendisi söylemekte
  • Cevabınız in teşekkür ederim. Air biraz daha ucuz, tasarım olarak ve bataryası ile beni cezbediyor açıkçası ama napalım MacBook Prolara bakarız bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim iyi seneler
  • Arkadaşlar bende Monster bilgisayrımı satıp 2400 e air almaya karar verdi
    Monster çok kuvvetli makina ama Apple kullanmak daha zevkli

• biliyorsunuz magsafe 45 watt kullanıyor şarj için macbook air.

ama magsafe 60 watt ve magsafe 85 watt da var retina ekranlı macbook pro retine ekran için.

bunlardan satın alıp air de kullansak ne olur sizce? uyum sağlar ve hızlı şarj yapar mı?

özellikle 85 watt olan 2 kat hızlı şarj mı eder?

http://store.apple.com/tr/product/MD506Z/A/apple-85w-magsafe-2-güç-adaptörü-retina-ekranlı-macbook-pro?fnode=5a
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Merhaba arkadaşlar Macbook Air düşünüyorum ama kafama takılan sorular var; şimdi ben photoshop ve video düzenleme işleri yapıyorum sizce bu işleri MBA kaldırabilir mi ?

Ben photoshop kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

quote:

Merhaba arkadaşlar Macbook Air düşünüyorum ama kafama takılan sorular var; şimdi ben photoshop ve video düzenleme işleri yapıyorum sizce bu işleri MBA kaldırabilir mi ?

Donma, yavaşlama veya kapanma gibi bir sorun olmadı mi ?

Şimdi ben profesyonel ps kullanıcısı Değilim Web sitem için fotoğraflara ince ayarlar veririm, video düzenlerim after effect ile o kadar oyun falan oynamam yani internette gezinirim o kadar başka bir şey yapmam. Beni Tasarımı ve pil Ömrü cezbediyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magule

quote:

Donma, yavaşlama veya kapanma gibi bir sorun olmadı mi ?

Şimdi ben profesyonel ps kullanıcısı Değilim Web sitem için fotoğraflara ince ayarlar veririm, video düzenlerim after effect ile o kadar oyun falan oynamam yani internette gezinirim o kadar başka bir şey yapmam. Beni Tasarımı ve pil Ömrü cezbediyor

Ben fotografcılık işleri ile haşır neşirim biraz.. Fotografları düzeltmek için kullanıyorum. Hiç bir kasma donma olmadı şimdiye kadar.. Hatta aynı anda 8-10 foto açtığım olugum.

RAW formatlı fotoların işlemesinde dahi sıkıntı yaşamadım...

• magule kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam o zaman alabilirim sizin ki hangi modeli en son çıkan mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

biliyorsunuz magsafe 45 watt kullanıyor şarj için macbook air.

ama magsafe 60 watt ve magsafe 85 watt da var retina ekranlı macbook pro retine ekran için.

bunlardan satın alıp air de kullansak ne olur sizce? uyum sağlar ve hızlı şarj yapar mı?

http://store.apple.com/tr/product/MD506Z/A/apple-85w-magsafe-2-güç-adaptörü-retina-ekranlı-macbook-pro?fnode=5a

Sanıyorum ki istediğinizi kullanabiliyorsunuz fakat hızlı şarj gibi bir durum yok, şarj cihazı kendini adapte ediyor cihaza ve yeteri kadar enerji veriyor.

• teşekkürler.

yeni macbook air retina ekran ama 12 inch olacakmış okuduğuma göre. 13 iyiydi. aslında
    bu kesimn bilgi midir? 12 ye düşürülmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

biliyorsunuz magsafe 45 watt kullanıyor şarj için macbook air.

ApşpleStore'lardaki fiyatlara bakacak olursanız her üç model de aynı fiyata satılmakta (199 TL).

85 watt'lık model boyut olarak, 60 ve 45'liklere göre daha büyüktür (keza 60'lık da 45'liğe göre daha iricedir...)

MBA kullanıyorsanız ve şarj adaptörünü de yanınızda taşımak ihtiyacındaysanız, en hafif ve en küçümen adaptör haliyle 45 watt'lık olanıdır...

Teknik olarak, 85 watt'lık modeli alıp 45'lik modeli kullanan MBA'lerde kullanabilirsiniz; ancak KESİNLİKLE DAHA KISA SÜRE'de ŞARJ ETMEYECEKTİR!... Laptop'un içindeki şarj kontrol devresi çekilen şarj akımını sınırlar ve cihaza tehlikeli olan akım değerine müsaade etmez. Bu düzenek her laptop'da, hatta sair mobil cihazlarda (akıllı telefonlar, tabletler, vb.) da vardır.

Ancak, her şarj adaptörü çalışırken bir miktar ısınır (özellikle de sıfıra yakın bataryaları şarj etmekte iken...). Siz MBA'nizi 45 watt yerine 85 watt'lık adaptörle şarj ederseniz bu ısınma daha düşük seviyede olacaktır.

Bilginize.

• quote:

teşekkürler.

yeni macbook air retina ekran ama 12 inch olacakmış okuduğuma göre. 13 iyiydi. aslında
    bu kesimn bilgi midir? 12 ye düşürülmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kesin bilgi, yayalım pls

Şaka bi yana Apple'ın tam olarak ne çıkaracağını tanıtım günü öncesi kimse bilemez. O yüzden "kesin bilgi" verebilmek mümkün değil. Ancak dedikodular yeni MBA'ın 12" olarak geleceği şeklinde. Muhtemelen 11" yerine 12" gelecek. Belki 13" üretimine de devam edilecek.
  • Şimdilik bu cihazın "yaklaşık" 12"lik bir cihaz olacağı, retina ekran kullanacağı ve Intel Broawell-M işlemci kullanacağı dışında söylenenler ya varsayım, ya spekülasyon ya da atmasyon! Bazı kişler bu cihazın hemen hemen eşzamanlı olarak piyasaya sürülmesibeklenen 12"lik iPad Pro ile AYNI cihaz olacağını dahi iddia etmekteler! çıkınca görececeğiz, nasılsa... Ancak ince ve oldukça seksi bir tasarım olacağını söylemek asılsız kehanet olmasa bile öyle ciddi işlerde kullanılabilecek bir cihaz değilmiş izlenimini vermekte. Bir rMBP yerini tutabileceğini şahsen zannetmiyorum. Zaten Apple'ın da öyle bir pazarlama stratejisi olmayacaktır. Onlar bu ürünle taze çıkan herşeyi meraktan (ihtiyaçtan değil...) alacaklarla, üstüne zarih hatlı, ince ve çok hafif böir laptopa gündelik işler için hayır demeyecek bir kitleyi hedeflemekteler!

Muhtemelen mevcut 11"lik MBA'lerin satışı da yıl ortasında (hatta belki Mayıs 2015 başında...) sonlandırılacaktır, üretimlerinin şu anda bittiğini düşünüyorum. 13"lik olan model de Mayıs başı tanıtılıp [muhtemelen retina ekransız ama Broadwell ailesinden düşük güçlü bir işlemciyle] 2016 başlarına kadar hayatta kalır.

Bunlar kişisel tahminlerim ve/veya yurtdışı bazı forumlardan edindiklerim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler cevap için.

arkadaşlar macbook ta mp3 indirmenin yolu nedir?

320 kpbs kalitesinde mp3 ler indirmek istiyorum özellikle.

windows en güzel uygulamalar vardı. madonna, like a prayer yazardık sadece o şarkısını indirirdik. böyle bir uygulama var mıdır?
  • Ben hiphop kullanıyorum tavsıye ederım mp3 ıcın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkürler cevap için.

arkadaşlar macbook ta mp3 indirmenin yolu nedir?

320 kpbs kalitesinde mp3 ler indirmek istiyorum özellikle.

windows en güzel uygulamalar vardı. madonna, like a prayer yazardık sadece o şarkısını indirirdik. böyle bir uygulama var mıdır?

Bence mp3 indirmek için herhangi bir program kullanmayın, torrent tercih edin, özellikle yabancı şarkılar için. Bu şekilde en kaliteli içeriğe ulaşabilirsiniz.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.