Şimdi Ara

Konuyu rastgele sectim velhasıl problemım bayağı büyük :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa dostlar ya inanın kafayı yemek üzereyim herşey oakdar güzeldiki inan bak dün işlemci harici bütün ğparçalar 0 ve kasaya montajlıydı akşamına i7 işlmecim geldi montaladımm herşey süper gitti ssd var zaten 5 dk da işletim sistemini kurdum ama şöyle bi sorun var şimdi güncel hatayı söyliyimm ben, bilgisayarım acıkken yenden başlat dediğinde kapatıor tekrar acması gerekırken ekrana vga no sıgnal hatası verıp kapalı tutuyorr ama kasa çalışır vaziyette kalıor r ama mesela bilgisayar acık diyelim ,direk akpat dyorum sorunsuz bi şekilde kapatıor ve acıor ama yeniden başlat dediğimde vga no sıgnal hatası verip ekran gelmior kasa çalışıorr , aynı şekil mesela format atarkende yaptım 1. aşamadan 2. aşamaya gecerken pc yi yeniden başlatıorrr ama ekran gelmıor aynı şekilde ben elimle komple kapatıp acıorum kaldıgı yerden devam edıor 3 kere yaptım bunu boyle şuan butun dreverlar yüklü sabaha kadarda güncelleme yaptı ama yeniden başlat dediğinde pc yi vga no sıgnal dyor kafayı yıcem ya çıldırıcam ya 3 bucuk milyarlık bilgisayar daha dün topladım herşey 0 ya :/

• boot seçeneklerinde ssd yi öne alın.varsa diğer boot seçeneklerini kapatın ve deneyin.bir ihtimal düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratad -- 26 Şubat 2015; 22:20:30 >
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    üstad o dedigini dün söyleseydin keşke ama deneyeblrdim. ama artık yalan oldu bılıomusun , ilk sefer dedigim şekilde formatı atablmiştim 1. aşamadan 2. aşamaya gecerken pc yi elle acıp kapatıp bi şekşlde attım formatı ama şimdi öyle kabul etmedi , 1 aşamadan 2. aşamaya gecerken gene kapattı ekranı kasa çalışır durumda ama tekrar açtımmı ilk yaptıgımdakı gibi devam etmedi format yenıden başlatması gerekıor hatası verdı ama yenıden başlattıgındada durum vahimm hard disk öyle yarım kaldı bende koydum garantıye postalıcam anakartı , ulan keşke asus vanguard b85 alaydım onu alıcagıma , abi asus hiç taviz vermıor ya tamamıyla kalite ya , of bea yemeden içmeden kesildim resmen . 3 bucuk milyara topladık sistemı düşüğümüz duruma bak koskoca msı fırması tüh sana be 375 lira para saydım sana şu kartları bi deneseniz bide...
  • elektronik işi biraz da şans işi.böyle talihsizlikler olabiliyor geçmiş olsun .
  • Sıfır dan uefi kurulum yap
    Yeniden başlat yaptığında klavyeden tek tuşla uyanma açık olabilir klavyeye bas.
    Uyku moduna geciyor ama çıkamıyor sanırım
    Ekran kartı ve monitör le alakalı olması anakartan daha muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Şubat 2015; 13:03:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    yok hocam oylede olmuor hiç bi şekilde olmuor yani . normal sadece onboarddan denedım ekran kartını çıkarıp gene aynı hatayı verdı servise gönderdik bakalım hayırlısı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.