Şimdi Ara

Konvektör/ Isıtıcı markalarindan hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Kış geliyor kışları isiticiyla geçiriyorum . Ufo tarzı ısıtıcı hem ısıtmıyor hemde hemen soğuyor. Yağlı radyatörlerin geç ısınma sorunu varmış o yüzden almayacağım . Yorumlar diğerlerine kıyasla konvektör alanlar memnun. 3 marka arasında kaldım tavsiye.

1. Vigo 2500w konvektör 400-500 lira civarında / Model: Epk4590e25b

2. Arçelik 2000w 600 TL civarında / model Ark 2000

3. Beko: 2000w 450-500 civarında / model bkk 2000

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbezi -- 30 Ekim 2019; 15:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vigo.

• bu konvektör zımbırtısı yeni çıkmışa benziyor ve kabaca büyük saç kurutma makinesi gibi gözüküyor.

yağlı radyatör bence daha mantıklı. geç ısıtma muhabbetini kafaya takma. geç ısıtmaya başlıyorsa, fişi çekince de ısıtmaya devam ediyor. elektrik kesintisinde 10dakika daha ısıtır. önemli olan güvenilirliği, uzun ömürlü olması. yağlı radyatör bence bu konvektörden bir tık ilerde.2000W falan almalısın. ufak alırsan ısınamazsın.

dahası türkiye gibi heryerin kombi ve petek ile dolu olduğu biryerde, katalitik işine de girilmez, konvektöre de yağlı radyatöre de girilmez.elektrik faturan zıplar 1 adet 2000W yetmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 30 Ekim 2019; 15:55:6 >
  • ben konvektöre kafayı taktım napıcam edicem alıcam diyorsan beko al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

ben konvektöre kafayı taktım napıcam edicem alıcam diyorsan beko al.
    Yorumunuz icin teşekkür ederim. Doğalgaz var ama köy evi gibi müstakil bir yerde kalıyorum(öğrenci evi). Daha önce hiç doğalgazı yakmadim. Doğalgazla aynı hesaba gelir diye kullanmıyorum. Bunun saati istediğin gibi ayarlama özelliği cazip geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.