Şimdi Ara

KONYA'da MONTAJ için kefil olduğunuz otogazcı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Enjektörlerin açısını yönünü, hortumun boyunu, regülatörün seviyesini benim anlatmama gerek bırakmayacak, işine ve kendisine saygısı olan, prezentabıl gazcı aranıyor?

1.2 manuel Hyundai i20 2015 araç.

Ek: Sözde herkes bu kriterlere uygunda, iş montaja gelince gelen örnek araç fotolarındaki işçilikler dökülüyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 1 Haziran 2017; 16:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşine ayıracağı zamanı, sizi plastik manifoldu aracın üstünde delmenin zararlı olmadığına inandırmakla harcamayacak bir usta!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 3 Haziran 2017; 2:5:23 >
  • Takip

• Sıtkı bey sizin gönderdiğıniz fotoğraftaki montajda özensizdi kusura bakmayın!
    Hortumlar uzundu.
    Enjektörler ters takılmıştı gazın tüm pisliği enjektörde birikecek sorunlar başlayacak.
    Ayrıca regülatörde radyatör seviyesinin üstündeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 3 Haziran 2017; 12:33:55 >
  • Yaptırdığınız montaj resimleri paylaşın da bizde sizden öğrenelim doğru montaj ı

• Ne bildiğinizin önemi yok, yapılan işlerin kalitesi ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 4 Haziran 2017; 11:22:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

Ne bildiğinizin önemi yok, yapılan işlerin kalitesi ortada.

Hocam benim aracim da 2015 hyundai i20 1.2

Yakin zamanda lpg montaji yaptiracak biri olarak bu paylaştiginiz resimdeki yanliş uygulamalar ne acaba? Bilmedigim için soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Sıtkı Ustada yaptırmış biri olarak Konyada Sıtkı Usta derim sağolsun İ20 aracıma taktırdım sorun yok tepkimeler yerinde hortumlar uzun demişsiniz ama araçta gazlarda herhangi bir gecikme yok gaz pedalına dokundumu anında tepkili ki benzine oranla üstelik daha hızlı.
  • Forumdaki lpg muhabbeti "önemli olan usta" seviyesinde, bu da benim hoşuma gitmiyor.

Kimse yaptığı işle ilgili doyurucu görsel ve teknik detay sunmuyor.

Forum daha çok bir birine müşteri paslama yeri olmuş, konyadakine bilmem kim ustayı, konyadakide izmirdekine bilmem kim ustayı öneriyor, kendi aralarında kapalı devre müşteri çeviriyorlar.

Yukarıdaki arkadaş memnunum demiş mesela ama neyden memnun tam olarak bilmiyor, demek istediği şuanlık bir sorun yok yada farkedecek teknik bilgisi yok yada farkettiğinde artık geç olacak.

Müşteri olarak teknik bilgisi yerine adının başındaki usta lakabına güvenmek zorunda kalmaya isyan ediyorum:)

Konu şahsi değildir sıtkı bey konuya yazdığı için cevap verildi ismen!

• Okudugum ve araştirdigim kadariyla dogru montajla ilgili kendimce bazi maddeleri siraladim. Bunlari siralayacagim simdi. Eger yanlişim varsa duzeltin veya eklenmesi gereken başka hususlar varsa ekleyelim lutfen.

1. Aracin ihtiyacini karsilayacak dogru urun

2. Enjektor hortumlari mumkun oldugunca kisa tutulacak ve eşit olacak

3. Manifold sokulerek delme islemi yapilacak

4. Enjektorler dik bir sekilde konumlandirilacak

5.Regulator radyator seviyesinin ustunde olmayacak

6.aracin gucune gore uygun nozzle secimi yapilacak

.

.

.

.

.

Montajla ilgili bunlar yapildiktan sonra da duzgun bir yoL ayari yapilacak.

• Bunların hepsine hee diyorlar dönüp yine bildiğini yapıyorlar!

Millete zaten 40 kuruştan 25 kuruşa düştüyse yakıt masrafı tamam, birde arıza ışığı yanmıyorsa herkese tavsiye bile ediyor ustasını.

Arıza ışığını obd bağlantısından söndürüyorlar, içerde ne oluyor belli değil, millette iyi bir şey sanıyor ışığın yanmamasını.

Bahsettiğiniz gerçek yol ayarını wibeband afr cihazını kullanan ise ben daha görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 4 Haziran 2017; 23:20:27 >
  • O zaman yanmişiz hocam.. hiç ellettirmeyelim araclarimizi daha iyi..

Dogru ismi buldugunuzda haber verin lutfen. Bursadan gelirim neresi olursa olsun. Ciddiyim...

• Öyle bir usta yok bence Bunlar beynimizin bize oynadığı oyunlar!
  • Konya'da benden başkada forumlara yazan yok boşuna aramıyın.formlara yazacak usta az ya çok müşteriyi bilgilendirecek .elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Klavye ustalığı yapmıyorum

• Şeffaf iş yapmak zor, o nedenle ben de forumda aktif olarak bulunan lpg'cilere bir tık daha toleranslı bakıyorum

Sıtkı ustaya bırakalım aracı ama ben yine kabloyu alır yol ayarını kendim yaparım memnun kalmazsam:D Otomatik kalibrasyona gelemem.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyadan lpg taktırmayı düşünen arkadaşlar varsa taşkın beyden yada başka tavsiyeler varsa oradan da beraber fiyat alıp yaptırabiliriz.

Bir işi yapmadan önce konuşup şartlarını belirlemek lazım, fiyat konusunda da atiker taktıracaksak eğer, atikerin kalbinde konyada diğer şehirlerden daha fazla para isteniyor, gerçekten indirim yapan olursa taktırırız. Değilse diğer markaları da değerlendirebiliriz.

Konuşulanın dışında bir montaj yada hizmet kusuru olursa iyisiyle kötüsüyle sayfada paylaşırız, yaptırmayı düşünenlere de referans oluruz.

Düşünenleri bekliyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.