Şimdi Ara

Konya'dan Bodrum İstikameti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurban bayramı için Bodrum'a gideceğim. Fakat hangi istikamette gitmeliyim? Denizli'den sonra Muğla yolu çok kötü görünüyor. Tam bilemedim. Daha önce bu yolları kullanmış kişilerin tecrübelerine ihtiyacım var.

1. Konya'dan sonra Çay'dan dönerek Denizli'ye gitmek oradan Muğla ve ardından Bodrum'a ulaşmak.

2. Bu güzergahımız 1'e benziyor aslında o da şöyle; Konya'dan sonra Çay'dan dönerek Denizli'ye gitmek oradan Nazilli - Aydın'ı takip edip Milas-Bodrum'a ulaşmak.

• 1.istikamet Kale yolu diye bilinen, Ula'ya yaklaştıkça dağa saran, daralan gidiş gelişli bölümleri olan bir yol. Orada bir defa yağmurda karşıdan gelen tırın dorsesi virajda benim şeride kaymıştı, Ceed ile yağmurda yolun dışına kaçıp kurtulmuştum. Bir defa da Ula'ya yakın artık benzinlik bulamamaktan yolda kalacaktım :) Benzinliğe güç bela girdiğimde 50 litrelik depo 52.5 litre benzin almıştı :) Özetle biraz zorlukları olan, ama kısa bir yol.

2. istikamet ise Nazilli üzerinden gidiyor. Herhalde 30 tane ışık vardır ama daha güvenlidir. Işıklarda dur kalk ve araç kalabalığını sevmediğim için yine gitsem 1. yoldan giderim diye düşünüyorum.

• O kadar da sıkıntılı bir yol değil birincisi. Ankaradan çok gidip geldim, tavası geçtikten sonra dağlık yol var biraz, orada da yol çalışmaları vardı 1.5 sene kadar önce şimdi bitmiştir belki, genişletiyorlardı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt

O yol halen yapılmadı heralde hocam. İnternette Nazilli Denizli arası bir yol çalışmasından bahsediyor da Denizli Muğla arası yok hiç

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt

Çay dinar arasındaki yolu kullanabilirsiniz. fena değildir. denizli konya arasında sürekli orayı kullanıyorum.

Denizliden sonra ise nazilliye gidebilirsiniz. Yol yapım çalışması yok denecek kadar az. 100 mt daralıyor gibi sadece.

denizliden sonra kale taraınfdan giderseniz arkadaşın dediği gibi fazla dağların arasından gidiyor gibi. inşaatı hiç bitmiyor gibiydi orası, son zamanda gitmedim ama, inşaatın çoğunu tamamlamışlar ama gene de var demişti arkadaşlar.

sanırım aydın tarafından gitmek daha temiz olur.

• Tatil amaçlı yola çıkıyorsunuz. Gezerek gitmeye vaktiniz olduğunu düşünüyorum. Şarkikaraağaç-Serinhisar- Muğla üzerinden ulaşımı tavsiye ederim. Eğirdir Gölünü görmüş olursunuz. Küçük bir rota değişikliği ile Salda Gölü. Serinhisar'dan da leblebinizi alırsınız. Denizli - Muğla yolu o kadar kötü değil. Az bir kısımda çalışma yapılıyor. Muğlaya gelmek demek dağlık ve virajlı yollardan geçmek demektir. Coğrafyası böyle çünkü.

• En hızlı gidilecek yol Konya Afyon yoluna gir.Afyona 50km kala Çayı geçince Denizli tabelasından sağa gir.Oradan Dinara kadar tek şerit yol ve doğru düzgün petrol yok ama haberin olsun.Denizli muğla milas bodrum yardır geç.Ben genelde Konyadan bu güzergahı kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekleme.Denizli Aydın arasını tavsiye etmiyorum.Nazillideki ışıklar adama kafayı yedirir.Gideceksen de ordan gece geç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.