Şimdi Ara

Konya ideal erkek öğrenci yurtları bilgi paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bakınca boyle guzel kaliteli bi yurda benziyor. Daha once kalanlar yada konyada okuyupta yurdu bilenler, tanıdıklarından filan kalan varsa bildiklerini paylaşsın lütfen

• Tağaneer T kullanıcısına yanıt
    lüks ve pahalı işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ParmağınıSehbayaVuranAdam kullanıcısına yanıt
    parayı hakediyor mu hocam
  • ideal sanırım ankarada şubesi olan ?

açıkçası idealde kalmadım kalan kız arkadaşım memnun değildi fiyatlarının ederi olmayan bir yurt diyordu bi erkek arkadaşda ortamı güzel değil vs. gibisinden bahsetmişti ki zaten 6000 e dayanıyor fiyatları yanılmıyorsam bence çok fazla e napim o zaman nerede kalayım ? dersen de valla bişey diyemiceğim insanında eli mahküm yani
  • İdeal öğrenci yurduna giderek hata ettin dostum tamamen para sömürüsüdür. Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oraya ödeyecek paran varsa tek ev tut :) 1+1 yada 1+0 stüdyo daireler var bir tane 400 e uygun fiyata görmüştüm eşyalı
    yurtlarda bos yer yok yani. ya ideal yada diyanetin yurdunu sececem. ama diyanetin yurduda uzak geldi bana 13-14 km okula. ondan bi hayli kararsızm
    ekonomik olarak durumun nasıl bilemem ama eğer ideale dünya kadar para kaptırmak istemiyorsan, diyanetin yurdu iyidir benim arkadaşım kaldı geçen sene gayet memnundu

diyanetin yurdunda yol aklıma takılıyor. 3 kişilik oda diyanette 4150. 4 kişilik oda idealde 4600 e gelior. yola vereceğimle bu para kapanıo zaten oyle çok bi fiyat farkı yok diyanetle ideal arasında
  • hocm sahsen gidip gordum diger ozel yurtla karsilastirisnca berbat gpzukuyr fiuatlar 6000-6500 arasi 4-5 kisilik odalar diger ozel yurt ise 4500 tlye odalar 3 kisikik tertrmiz fiber internet var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 4 kişilik oda 5100 taksitli 4600 nakit fiyatı. 6000-6500 değil yani yanlış biliyo olabilirsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.