Şimdi Ara

KONYA XBOX SATAN YER VARMI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konyadan xbox + kınect alacağım nerden alabilirim ?

• teknosalara bak kariişim.
    olmadı netden sipariş ver. ben öyle yaptım ertesi gün elimdeydi. hiç bi sıkıntı da olmadı.
  • zaferde discovery internetin karsisinda SMART diye bir yerde satiliodu
  • Teknosa da yok
    Netden sipariş vermem herkese öyle olmaz.
  • Neden vermiyorsun bisey anlamadım internetten alışveriş yapmak son derece güvenli. Üstelik alacağın ürünün sırf bu sitede bile aynı yerden almış bir cok kisi olumlu referans olurken daha da altında birseyler araman kusura bakma da biraz saçma geliyor. Sen bilirsin üstelik yardımcı olanlara da ters cevap verme bı daha kimseye bisey soramazsin.
  • Hocam Konya'da Teknosa, Electro World, belki Darty, Bimeks'de bulabilirsin. Ama çok fazla fiyat çekerler bendne söylemesi. Forumda güvenilir arkadaşlar var onlardan al.
  • Konya REAL de Electro Worldde var ben ordan aldım Xbox 250 gb 699 tl. Kinect baya tuzlu 599 tl xbox kadar fiyat var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 5 Ocak 2012; 19:26:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Konya REAL de Electro Worldde var ben ordan aldım Xbox 250 gb 699 tl. Kinect baya tuzlu 599 tl xbox kadar fiyat var .

Bir zamanlar iyiydi 600 tl'ye satılıyordu.
  • Discovery net karsisinda smart konsol var oradan guzel urunleri alp tamir vb yaptrabilrsn
  • Kabasakal pasajinda bulursun ama fazla kazik.Teknosa elektro desen daha beter ben forumdan aldim Konya'dan konsol alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Kabasakal pasajinda bulursun ama fazla kazik.Teknosa elektro desen daha beter ben forumdan aldim Konya'dan konsol alinmaz.

hocam sen noktayı koymusun eyvallah

gecen ay kabasakaldan alayım dedim adam 4 gb konsola 700 tl fıyat cekti

bilmesen gecirirler affetmezler. oyuzden en mantıklısı netden yada alısveriş magazalarından almak.
    ınternet uzerınden alırım dersen ankara pandoragame güvenilirdir hocam.google yaz tel bulup bir konuş istersen

• yha daha önce hiç netden alışveriş yapmadığım için bilmiyorum.bir yakınım var netden bir bilgisayar aldı bozuk çıktı ve adama gönderdi iki yıldan beri almaya çalışıyor ya işte o yüzden netden olmaz

@ SERB!AN Eğer seni kırdysam özür dilerim.
  • Konya'dan Xbox kullanıcısını görmek güzel.
  • Bende tek alacak ben varım felan sanıyodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.