Ama Konyalılar yalnız takılmayı sever genelde. O yüzden toplanmaya gerek yok. Daılın len!
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
Seydişehir
Ama Konyalılar yalnız takılmayı sever genelde. O yüzden toplanmaya gerek yok. Daılın len!
vayyyyyytttttttttttttttttt mewluth hocam da konyalıymışşşş da haberimis yokmuşşşşşş hemşehri çıktık eyi mi var beaaa pek bi sevindirik oldum
Karaman, Konya, Ereğli 3'ü de benim memleketim...
konyalıyım hatta çumra güneysınır diyelim
bi dakka abicim yaa, bi kere topic başlığı yanlış , KONYALILAR değil GONYALILAR olucak ... tabi kimse toplanmaz....
ben bilem anlamadım baksene.. aslen konyalı olduğum halde.....
ben de gonyalıyım ama kıbrıs ta ögrenciyim ama gonyalı her zaman gonyalıdır
yohmu başka gonyalı beaaaaa
forumda tek Konyalı tanırım oda kardeşim ÇAKIR42
Ahan ya bende Konyalıyım hemide Akşehirinden Yanlız değilsiniz demekki Konyalılar
FenerLi_imam Konyalıyı Buldun içinden arıyorsun etme böyle
quote:
Orjinalden alıntı: tunedpipe
konya:türkiyede içkinin en çok tüketildiği,fuhuşun gırla gittiği yer...
içki en çok istanbulda tüketiliyor sanırım fuhş da orada
sanırım bi yanlış bilgilenmen var
aslında içkinin çok içildiği bi yerlerden birisi malatya-hekimhandır konya-ereğli içkinin çok tüketildiği yerlerden biridir heralde aklında buralar kalmış
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan
quote:
Orjinalden alıntı: tunedpipe
konya:türkiyede içkinin en çok tüketildiği,fuhuşun gırla gittiği yer...
içki en çok istanbulda tüketiliyor sanırım fuhş da orada
sanırım bi yanlış bilgilenmen var
aslında içkinin çok içildiği bi yerlerden birisi malatya-hekimhandır konya-ereğli içkinin çok tüketildiği yerlerden biridir heralde aklında buralar kalmış
içki belki ama fuhuş asla
Karaman il olmadan once Konyalıydım. simdi ise Karamanlıyım. ama soranlara Konya- Karamanlıyım diyorum tum etli ekmekcilere selamlar.
Karaman nersinden Factor kardeş. Ben Merkez taşkale
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
mstike avatarda bulunan fotoğraf seninmi ?
YAhu nickimi ABD aksanıyla yazmışsın Evet resim benimdir Ne öyle avatar mavatar Sohbet ettiğim insan yüzüme baksın ben de başkalarının kini göreyim Örnek olsun diye yaptık ama Kimse resmini koymuyor Neden çekiniyorlar aacaba Gizemli mi hissediyorlar yoksa!..
quote:
Orjinalden alıntı: egehal
konyalıyım hatta çumra güneysınır diyelim
Bende Çumralıyım fakat doğma büyüme ankara..Baba tarafı çumralı..Anne tarafındanda Sarayönü.. Her sene yaz tatiline giderken konyadan geçerim Zaferin orda etliekmek yiyip çamlıca pastanesinden dondurma yeriz..
mtiske ben kazımkarabekir - kızılkuyu koyundenim. karaman yolunda 35. km de . ama sorarsan istanbul da oturuyorum
yaşasın mewluth diyorum. diğer konyalıları bilemeyecem
konyalı olmak bi ayrıcalıktır... konyalı hemşerilerime selamlar KONYA- BOZKIR
erginates artık çamlıcadan dondurma yiyemiyeceksin çünkü çamlıca el değiştirdi