quote:Orijinalden alıntı: Fenerli_imamHani abi Konyalı yok mu yaw.konyada alaattin tepesi suni diolar doğru mu yaw bana hiç de öyle gelmedi bi ara konyaya gittimdi de
quote:Orijinalden alıntı: galaksikonyada alaattin tepesi suni diolar doğru mu yaw bana hiç de öyle gelmedi bi ara konyaya gittimdi deAlıntıları Göster Konyalı olarak bildiğim CAKIR42 ve Adolf® var
quote:Orijinalden alıntı: farukKonyalı olarak bildiğim CAKIR42 ve Adolf® varAlıntıları Göster siz bayabi yalnız kaldınız galiba
quote:Orijinalden alıntı: ironimperorsiz bayabi yalnız kaldınız galiba Alıntıları Göster ahh hemserim wahhh hemşerimmm
quote:Orijinalden alıntı: Newbieahh hemserim wahhh hemşerimmm Alıntıları Göster Eski kOnyalı Karaman var
quote:Orijinalden alıntı: Newbieahh hemserim wahhh hemşerimmm Alıntıları Göster ya sen izmirli deilmiydin quote:Orjinalden alıntı: Newbie ahh hemserim wahhh hemşerimmm
quote:Orijinalden alıntı: ironimperorya sen izmirli deilmiydin quote:Orjinalden alıntı: Newbie ahh hemserim wahhh hemşerimmm Alıntıları Göster Ben AKşehirliyim
quote:Orijinalden alıntı: YasiN®Ben AKşehirliyimAlıntıları Göster bEN KONYADAYIM 2 YILDIR AMA KONYALI DEİLİM OLURMU?
quote:Orijinalden alıntı: TiSKEEski kOnyalı Karaman varAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: mtiske Eski kOnyalı Karaman var Eskiden konyalıymıs soona Törenle izmirli olmus
quote:Orijinalden alıntı: YasiN®Ben AKşehirliyimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: YasiN® Ben AKşehirliyim Ben de Ilgın lıyım Ama 15 sene oldu Ankara da yaşıyorum
quote:Orijinalden alıntı: webchequote:Orjinalden alıntı: mtiske Eski kOnyalı Karaman var Eskiden konyalıymıs soona Törenle izmirli olmusAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: webche quote:Orjinalden alıntı: mtiske Eski kOnyalı Karaman var Eskiden konyalıymıs soona Törenle izmirli olmus Ne alakaysa espiriyi anlamadım!...
quote:Orijinalden alıntı: TiSKEquote:Orjinalden alıntı: webche quote:Orjinalden alıntı: mtiske Eski kOnyalı Karaman var Eskiden konyalıymıs soona Törenle izmirli olmus Ne alakaysa espiriyi anlamadım!...Alıntıları Göster mstike avatarda bulunan fotoğraf seninmi ?
quote:Orijinalden alıntı: Drazymstike avatarda bulunan fotoğraf seninmi ?Alıntıları Göster bende ereğliliyim
quote:Orijinalden alıntı: farfarabende ereğliliyimAlıntıları Göster bende karamanlıyım ama konyalı sayılrırım olurmu he! burdayım kurdeşiiimm :)))
quote:Orijinalden alıntı: lowe_ukbende karamanlıyım ama konyalı sayılrırım olurmu he! burdayım kurdeşiiimm :)))Alıntıları Göster vay hemşerilerim vay ama konyanın içinde yaşayan varmı
quote:Orijinalden alıntı: Fenerli_imamvay hemşerilerim vay ama konyanın içinde yaşayan varmıAlıntıları Göster konya:türkiyede içkinin en çok tüketildiği,fuhuşun gırla gittiği yer...
quote:Orijinalden alıntı: tunedpipekonya:türkiyede içkinin en çok tüketildiği,fuhuşun gırla gittiği yer...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tunedpipe konya:türkiyede içkinin en çok tüketildiği,fuhuşun gırla gittiği yer... doğrudur
quote:Orijinalden alıntı: Fenerli_imamquote:Orjinalden alıntı: tunedpipe konya:türkiyede içkinin en çok tüketildiği,fuhuşun gırla gittiği yer... doğrudurAlıntıları Göster KONYALIYIM ve bundan gurur duyuyorum adolf da konyalı hemşehriyiz ben öle başka biyerde de yaşamıyom hala konyadayım quote:Orjinalden alıntı: tunedpipe konya:türkiyede içkinin en çok tüketildiği,fuhuşun gırla gittiği yer... ne alakası var kardeş.çiki belki tamam ama fuhuş ne alaka.istanbul izmir ankara ne boru diil heralde